WoRLD

Angol nyelvű programhelyszín

Ismerd meg a BSS (Business Service Sector) világát! ​

Keresd a BSS World A2-es standját szeptember 27-28-án a JOBVERSE Állásbörzén, és találkozz az AGCO Hungary, az Avis Budget Group, a Baker Hughes, a BT (British Telecommunications), a Celanese Hungary, a Corning, a Diageo Budapest, az Eaton, az EY GDS Hungary, a Howden, a Chart Industries Company, az IBM ISSC, a Kostal Global Business Services Center, a MagiCom, a Randstad és a Tata Consultancy Services Hungary kollégáival!

Amiről biztosan hallani fogsz szeptember 27-28-án a JOBVERSE Állásbörzén​

Szeptember 27. 10:45

Mi az a BSS (Business Service Sector)?

Kik tartoznak bele? Mit csinálnak? Miért jó lehetőség NEKED? Beleillessz a képbe? Elmondjuk, amit a szektorról tudni KELL!

Szeptember 27. 13:15

Work – Life Balance

Tudjuk, hogy mindenki másként hatékony ezért csak a valós eredményeid számítanak, nem az, hogy mikor és hol ülsz a gép előtt. Hallgasd meg, cégeink hogyan támogatnak ebben!

Szeptember 27. 15:45

(Színes+inspiratív+közösségi) 3

Mitől színes, inspiratív, közösségi egy cég és hogyan lesz ebből egy vállalati kultúra, mi több, egy érték NEKED is? Inspirálódj!

Szeptember 28. 10:45

Mi az a BSS (Business Service Sector)?

Kik tartoznak bele? Mit csinálnak? Miért jó lehetőség NEKED? Beleillessz a képbe? Elmondjuk, amit a szektorról tudni KELL!

Szeptember 28. 13:15

Iroda VAGY ÉS home office?

Hisszük, hogy a jó közösség a hatékonyság motorja, és a titok nyitja a jó egyensúly az iroda és a home office között. Hogyan lehet ezt jól összehangolni? Elmeséljük!

Szeptember 28. 15:45

Karrier a BSS világában

Csak rajtad áll, hogyan élsz a lehetőségeiddel. Hogyan kell karriert tervezni? Hogyan segíthet a céged az előrejutásban? Hogyan fejlődhetsz hatékonyan?  Ismerd meg, hogyan építs karriert cégeinknél!

A BSS Hungary-ről:

A BSS Hungary, 30+ üzleti szolgáltató központ kezdeményezésre indult 2019-ben, az összefogásunk célja, hogy az iparág ismertségét és elismertségét növeljük Magyarországon a fiatalok, oktatási szereplők és döntéshozók körében.

Mi is a BSS? Magyarországon ma több mint 150 régiós és globális üzleti szolgáltatóközpont működik és több mint 70.000 főt foglalkoztat. Mi vagyunk az üzleti szolgáltató szektor, angolul Business Services Sector (BSS). Tevékenységünk színes és szerteágazó, változatos területeken nyújtunk háttértámogató HR, IT, pénzügyi szolgáltatást, de a hálózattervezéstől a legmagasabb szintű mérnöki tevékenységekig mindent megtalálsz a szektorban.

Nálunk a friss diplomásokat is megilleti a versenyképes jövedelem, a rugalmas munkaidő, a modern munkakörnyezet, valamint a fejlődési lehetőség a munkádban.

Szeretnéd jobban megismerni a BSS iparágot? Regisztrálj, hogy le ne maradj!

A rendezvény főszervezője:

2024. október 2. (szerda) 10-19 óra

2024. október 3. (csütörtök) 10-17 óra

BOK "A" Csarnok

(Budapest, Dózsa György út 1 .)

Jobverse.hu @ All right reserved.