NYEREMÉNYEK, ÉLMÉNYEK, INNOVÁCIÓK

Ezekkel a játékokkal, élményelemekkel készültek a kiállítóink 2023 őszén. Érdemes volt kihasználni a lehetőséget, hiszen ezek az aktivitások remek alkalmat adtak arra, hogy odalépj a szimpatikus cégekhez!

Gyere, regisztrálj és vidd végig hibátlanul a lehető leggyorsabban a pályát!

Lenne kedved kipróbálni valami igazán izgalmas sportot? Akkor a Micromobility track elektromos bringa és roller akadálypálya a tökéletes választás számodra! Gyere és próbálj a legügyesebben végig gurulni az akadálypályán.

Megszólalt már az a bizonyos belső hang, amely azt súgja „te jó ég, ezt tuti ki kell próbálnom!” ? Helyes, akkor nem is kérdés, ott a helyed a JOBVERSE Állásbörzén, ahol igazán őrületes sebességgel száguldhatsz végig az akadálypályán!

Kihívás elfogadva? Te leszel a legügyesebb? Te gyűjtöd össze a legtöbb pontot?

Meglátjuk…

Apollo Tyres (Hungary) Kft. (D3)

Rubik-kocka kirakó verseny

Az Apollo Tyres Hungary Kft. standjánál szeretettel várunk benneteket, ha szeretnétek tudni, milyen fő összetevőkből épül fel az abroncs. Készültünk nektek szemléltetéssel is a témában. Kollégáink pedig szívesen megválaszolják az ehhez kapcsolódó kérdéseiteket, legyenek azok laikus vagy szakértő kérdések.

Továbbá, ha van kedvetek részt venni Rubik-kocka kirakó versenyen, akkor várunk benneteket mindkét napon 11 órakor és 14 órakor a standunknál. A leggyorsabb versenyzőket ajándékkal lepjük meg.

Auchan (B12)

Interjúzz a helyszínen!

Az Auchan standjánál izgalmas lehetőséged nyílik arra, hogy már a helyszínen részt vegyél egy első körös interjún. Ezen keresztül akár egyenes út nyílhat egy szakmai interjú és később egy állásajánlat felé. Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresünk, látogass el hozzánk! Az interjúfülkében egy rövid beszélgetés során bemutathatod magadat, segítve nekünk abban, hogy jobban megismerjünk téged, céljaidat és szakmai tapasztalatodat. 

Deutsche Telekom IT Solutions (D19)

Fogd ki a magenta-aranyhalat!

A Deutsche Telekom IT Solutions standjánál egy különleges játékgéppel várunk, amiből akár egy magenta aranyhalat is kifoghatsz. Látogass el hozzánk, mert nálunk teljesülnek az IT szakemberek kívánságai!

Erste Bank Hungary Zrt. (B19)

Higgy magadban és a tudásodban!

Gyere, és látogasd meg az Erste standját, ahol próbára tesszük a pénzügyi tudásod! Pörgesd meg az Erste szerencsekeret, és ha helyesen válaszolsz, tiéd az ajándék! Készen állsz?

Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. (B27)

Tekerj velünk!

Gyere és helyezd magad kényelembe legújabb Ford modelljeinkben, és termeld a Wattokat biciklis aktivitásunknál egy fenntarthatóbb jövőért!

Frissdiplomas.hu (D32)

Játssz a labdahalmazban, és nyerj!

A frissdiplomas.hu standjánál amellett, hogy partnereink nyitott gyakornoki és pályakezdő pozícióira jelentkezhetsz, egyéb izgalmakkal is várunk: találd meg a karrierépítéshez kapcsolódó kifejezéseket a labdahalmazban, és nyerj! Ha a “kamu” álláshirdetéseket is kiszúrod, extra ajándékban részesülsz!

Europass és Erasmus+ (C7)

Hogyan építs karriert az egyetemi évek alatt?

Csatlakozz az Erasmus+ közösséghez: ösztöndíjak és külföldi szakmai gyakorlati lehetőségek várnak. Hogyan mutathatod be az így szerzett készségeidet, tapasztalataidat? Személyre szabott tanácsadás az Europass szolgáltatásokról.

GLS (C6)

Gyorsabb vagy, mint a GLS?

Gyere és játssz velünk! Teszteld magad, hogy gyorsabb vagy-e, mint a GLS! Milyen gyorsan tudod megfelelő helyre rakni a kirakó darabkáit? Gyorsabban mint a GLS? 😉 Standunknál kirakóval és kvízzel várunk nyereményekért cserébe.

Információs Hivatal (A25)

KÉszen állsz egy Kvízre?

Tarts velünk kvízjátékunkban, és ismerd meg az Információs Hivatal mint rendvédelmi szerv szerepét és munkáját!

Trenkwalder és ETISZ (D30)

Forgasd meg a szerencsekereket!

Idén ősszel is találkozhattok velünk a D30-as standnál. Látogassatok el toborzóinkhoz, regisztráljatok be hozzánk és forgassátok meg a szerencsekereket a nyereményekért! A szerencsések még egy ingyenek CV tanácsadást is kipörgethetnek.

Siemens Mobility (B22)

Agyhullámokkal vezérelhető társasjáték

Kedvet kaptál egy kis agytornához? Akkor jó helyen jársz! Látogasd meg a Siemens Mobility-t a B22-es standon, ahol kipróbálhatod agyhullámokkal vezérelhető társasjátékunkat, mellyel akár ketten is játszhattok. Juttasd te a leggyorsabban célba a labdát! 

Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (A16)

kipróbálnád milyen tűzoltónak lenni bevetésközben?

A bejáratnál egy füstsátrat állítunk fel. Ebben a sátorban disco füsttel teli térben kell egy meghatározott tárgyat megtalálni, és kihozni. A tárgy keresésében csak a tapintásunkra hagyatkozhatunk, a látást a füsttel kizárjuk.

Nissin Foods Kft.(B1)

Gyere és tekerj te is az ajándék Cup Noodles termékért!

NIX (C15)

🌟 Get ready for exciting experiences at stand C15! 🌟

Try your luck with the NIX team. What do you need: – find stand C15 – answer 7 short questions – spin the lottery drum and pull out your lucky ball – get a cool gift to remember the meeting! We guarantee a reward for curiosity 🔍 Are you with us?

Ilyen volt a tavalyi JOBVERSE Állásbörze