Adecco Személyzeti Közvetítő Kft.

STANDSZÁM: *nincs

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az Adecco Cégcsoport a világ vezető HR szolgáltatásokat nyújtó cége, legyen szó munkaerő-kölcsönzésről, munkaerő- közvetítésről, vagy outsourcingról. Magyarországon több, mint 30 éve számíthatnak ránk jelöltjeink, kölcsönzött munkavállalóink és ügyfeleink, irodahálózatunknak köszönhetően pedig az ország 7 nagyvárosában személyesen is jelen vagyunk. Tapasztalt, iparágra szakosodott toborzóink mélységeiben ismerik a hazai munkaerőpiac minden szegletét, így professzionális segítséget tudnak nyújtani minden álláskereső számára.

Aktuális állásajánlatok

Budapest - Adecco HQ


  • 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8. (Váci Greens iroda) F épület 7.emelet


Csömör

  • 2141 Csömör, Határ út 3.


Győr

  • 9027, Budai út 2.


Kecskemét

  • 6000 Kecskemét, Frangepán sétány 1/B.


Miskolc

  • 3525 Miskolc, Szentpáli utca 7. fsz/2


Székesfehérvár

  • 8000 Székesfehérvár, Kégl György utca 6.


Tatabánya

  • 2800, Réti utca 150.

Célunk, hogy megtaláljuk a személyiségedhez és szakmai tapasztalatodhoz leginkább illő állást, partnereinknek pedig azt a jelöltet, aki tökéletesen beleillik csapatukba. Ezért kiválasztási folyamatunk során nem csak a partnereink által kért professzionális személyiség- és képességteszteket alkalmazzuk, de szeretnénk minél jobban megismerni igényeidet és tulajdonságaidat, hogy olyan pozíciót találjunk neked, ahol hosszú távon jól érzed magad.
Ha elakadtál az álláskeresésben, jelentkezz „Hogyan tovább? – Ez legyen az álláskeresés következő lépése!” című tanácsadásunkra! Itt fény derül arra, mit tehetsz azért, hogy a következő jelentkezésed sikeres legyen. Átbeszéljük az esetleges nehézségeidet, legyenek azok interjúkérdések, amire nem vagy felkészülve, az önéletrajzod, vagy épp az állások, amikre jelentkezel. Ezek után pedig azonosítjuk, hogy mit tehetsz még ma, hogy te legyél a következő befutó.

Miért dolgozz nálunk?

Országszerte több, mint 200 nyitott pozíciónk közül válogathatsz, minden iparágban, így bármilyen állást keresel, érdemes szétnézni állásajánlataink között, ezzel meggyorsítva az álláskeresést. Partnereinkkel való hosszútávú együttműködésünk során és országos irodahálózatunk révén mélyrehatóan ismerjük a hazai munkaerő-piacot, így toborzóink minden jelöltet személyre szabott segítséggel, tanácsokkal tudnak ellátni a pozíció megszerzése érdekében.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket