Avis Budget Group BSC Kft.

STANDSZÁM: A14

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az Avis Budget Group piacvezető, globális autókölcsönzéssel foglalkozó cégcsoport. Legyen szó akár külföldi vagy belföldi nyaralásról, üzleti útról vagy éppen egy új lakásba költözés­ről, a cégcsoportba tartozó különböző brandek minden ügyféligényre adnak megoldást.

Fő területeink:

Working Capital Management (Accounts Payables, Accounts Receivables), Database & Opera­tions, Finance & Accounting.

A legkülönbözőbb feladatkörökben pró­bálhatod ki magad, attól függően, hogy például idegennyelv-tudásod szeretnéd használni, szóban kommunikálnál vagy inkább adminisztratív feladatokkal foglalkoznál, vagy pénzügyi/szám­viteli területen képzeled el magad.

Karrieroldalunkon minden pozíciónkról részletes leírást találsz.

Aktuális állásajánlatok

Székhelyünk, a Green House Irodaház, Magyarország egyik legzöldebb irodaháza a Kassák Lajos utca 19-25. szám alatt, a Lehel tértől pár perc sétára. Természetesen számos pozícónk otthonról is végezhető az aktuális szabályzatunk szerint, hiszen törekszünk a minél rugalmasabb munkakörülmények biztosítására. 

Sikeres jelentkezés esetén, a következő fordulókra lehet számítani:

Telefonos beszélgetés
Kollégáink az első telefonos beszélgetés során elsősorban azt mérik fel, miért érdekes számodra az általunk kínált lehetőség, mi a legkorábbi időpont, amikor munkába tudnál állni, és mennyi a fizetési igényed.
Amennyiben az elvárásaid megegyeznek azzal, amit kínálni tudunk, az adott pozícióhoz tartozó, online teszteket küldünk ki neked emailben.

Állásinterjú
Amennyiben nyelvtudásod és szakmai teszteredményeid megfelelnek az elvárt szintnek, kollégánk ismét felkeres, hogy időpontot egyeztessen Veled egy online találkozóra.
Az interjún egyik kollégánkkal fogsz találkozni a Talent Acquisition csapatból; valamint egy vagy több szakmai vezető is részt vesz rajta. Az interjú során általában szóba kerülnek az eddigi tanulmányok, munkatapasztalatok. Érdemes példákkal is készülni, melyek tapasztalataidon keresztül mutatják be, hogy bizonyos készségeidet  hogyan alkalmazod a gyakorlatban. Az interjú a résztvevő kollégáktól függően lehet magyar vagy angol nyelvű, illetve egy része az adott pozícióhoz tartozó nyelven zajlik.
Természetesen az interjú második felében mi is mesélünk neked cégünkről, a BSC-ről, a különböző csapatokról és részletesen felvázoljuk az adott pozícióval kapcsolatos tudnivalókat (feladatok, elvárások, tréningek, csapat, munkaidő stb.), valamint örömmel válaszolunk kérdéseidre is.

Miért dolgozz nálunk?

Büszkék vagyunk a közösségre, ami a BSC-ben dolgozó kollégákat jelenti. Mind nagyon nyitottak, közvetlenek és segítőkészek vagyunk.  A jó csapatot elsőként említik kollégáink az Avis Budget Group BSC előnyei között, legyen szó bármelyik munkakörről.

A fejlődési lehetőség minden területen adott, rengeteg ingyenes tréninggel és workshoppal várjuk a munkavállalókat, illetve az előrelépést, vezetővé válást is ösztönözzük. Sokan diákként, pályakezdőként indultak el nálunk és mára már csapatvezetők illetve managerek. :)

Szintén büszkék vagyunk  a rengeteg önkéntes programra, melyekben munkatársaink nagy számban részt vesznek. Évente többször szervezünk jótékonysági sütivásárokat és az ezekből befolyt összeggel különféle szervezetek munkásságát támogatjuk. Rendszeresek a ruha, játék, tartós élelmiszergyűjtések is; ezen kívül sok csapat a csapatépítő programuk keretében is önkéntes munkát vállal. Több szervezettel is együttműködünk, annak érdekében, hogy megváltozott munkaképességű munkavállalókkal is együtt dolgozhassunk a jövőben is.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket