AVON 025

STANDSZÁM: D34

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

AVON A SZÉPSÉG EREJE


Mi az AVON-nál már 135 éve tekintünk a szépségre másként. Számunkra a szépség innováció. A szépség felfedezés. A szépség öröm, szakértelem és érték. A szépség azt jelenti, hogy azt tesszük, ami helyes. A szépség életeket formál és egy jobb holnapot hoz mindenki számára. Hiszünk abban, hogy a szépség nem csupán rúzst adhat a nők kezébe, de ételt is tehet az asztalra. A szépség felszabadít.


Hiszünk abban, hogy ha a világ jobb hely lesz a nők számára, az összességében mindenkinek egy jobb világot jelent. Minden évben 100 millió nő életét igyekszünk jobbá tenni; világszerte erőfeszítéseket teszünk azért, hogy eltöröljük a korlátokat, amelyek akadályozzák a nőket az önmegvalósítás felé vezető úton.


Díjnyertes márkáink nem csupán sminket, bőrápolási termékeket, parfümöket, hajápolókat és higiéniai termékeket kínálnak; igyekszünk Neked elhozni a legújabb divatot és otthonki kiegészítőket, valamint egészségedről és jólétedről is gondoskodni. Szenvedélyesen dolgozunk azért, hogy a szépségipar élvonalában lehessünk és olyan termékeket kínálhassunk, amelyek a legfrissebb trendeket szem előtt tartva a legmodernebb technológiával készülnek, miközben nem feledkezünk meg szépségápolási szetted jól bevált alapdarabjairól sem. Felelős vállalatként pedig nem csak Te vagy a szívügyünk, hanem a bolygónk is, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy megóvjuk. Az AVON nem végez állatkísérleteket termékeinek tesztelése céljából sehol a világon. Az élen járunk ökológiai lábnyomunk csökkentésében is. )

Aktuális állásajánlatok

Országszerte bárhonnan dolgozhatunk. Online anyagainkkal minden igény kielégítésére lehetőségünk van.

Már 16 éves kortól végezhető nálunk a Tanácsadói tevékenység.
Az állásbörze helyszínén bőrtípusmeghatározással, smink tanácsadással és ingyen sminkkel várunk valamint regisztrálási lehetőséggel várunk.

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Honlap

Kövess minket