CPL Hungary

STANDSZÁM: A13

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A CPL Global Talent egy dublini székhelyű, Írországban és Európában működő humánerőforrás-vállalat. A vállalatot 1992-ben alapították.  Jelenleg a cégcsoportnak 12 vállalata van, amelyek 21 irodában tevékenykednek: 12 az Ír Köztársaságban, kettő Észak-Írországban és hét Európa többi részén.

A közép-kelet-európai régió egyik legfontosabb szereplője a CPL Hungary, amely a vállalat tehetséggondozási divízióját erősíti. Legfőbb tevékenységünk a munkaerő-közvetítés. Célunk, hogy a munkát keresők és munkát kínálók találkozhassanak a magyar munkaerőpiac adta kereteken belül. Tesszük ezt egyrészt a megfelelő tehetség azonosításával, kiválasztásával, felkészítésével, másrészt a magyar munkálatóknak való támogatás, és releváns visszajelzés adásával.

Csapatunk 2009 óta van jelen Magyarországon. Ez alatt az idő alatt sikerült olyan szakértelemre szert tennünk, amely hozzájárult több százezer fős jelölt adatbázisunk kiépítéséhez, valamint partnereink folyamatos elégedettségi szintjéhez.

 

Aktuális állásajánlatok

Székhelyünk Budapesten a Bartók irodaház (1117 Bartók Béla út 43-47.) 6.emeletén található. Az online térben,vagy az irodában akár személyesen fogadjuk jelöltjeinket interjúkra/karriertanácsadásra.

Partnereink között találhatók multinacionális vállalatok, kkv-k, de akár kisebb start-upok is zömmel Pest megyében és környékén.

A helyszínen történő rövid, maximum 30 perces beszélgetést követően elkészül a pályázati anyag, amely 2 munkanapon belül továbbításra kerül a jelölt önéletrajzával együtt valamelyik partnercégünkhöz.

A kiválasztási folyamat innentől kezdve 1 vagy 2 körös interúból áll, amely után a kezdeti beszélgetéstől számítva jelöltjeink 2 héten belül állásajánlatban részesülhetnek.
Standunknál igénybe tudsz venni ingyenes karriertanácsadást, valamint amennyiben érdekes lehet egy-egy lehetőség, interjú időpontot is tudsz magadnak foglalni.

A helyszínen egy kis meglepetéssel is várunk. Amennyiben részt veszel és pályázol  partnereink valamelyikéhez, extra ajándékokban is részesülhetsz.

 

Miért dolgozz nálunk?

Miért érdemes munkavállalóként rajtunk  keresztül bonyolítanod kiválasztási folyamatodat?

  1. Gyorsaság: Sokkal gyorsabban és egyszerűbben juthatsz kiválasztási folyamatod végére, mint ha egy megszokott kiválasztási folyamatban kellene részt venned. Profilodat azonnal továbbítjuk az illetékes kollégáknak, nincs szükség arra hogy megtaláljanak téged több 100 bejelentkező közül!

  2. Választék: Kereséseink nem egyetlen tevékenység körül fókuszálódnak, mint a legtöbb cég esetében. Lehetőséged nyílik választani nem csak az állások, de a különböző munkakörnyezetek közül is.

  3. Információ: Naprakész információkban részesülhetsz tanácsadóinktól a kiválasztási folyamat minden pontján, pontosan nyomon követheted hogy melyik státuszban állsz éppen.

  4. Tanácsadás: Maximalizálhatod annak az esélyét hogy mindenképpen te legyél a befutó jelölt az általad jónak vélt pozícióra, mivel a folyamat során mentorálásban, tanácsadásban is részesülsz a kollégáinktól.


A CPL-nél együtt örülünk veled a sikerednek, hiszen a mi érdekünk is az, hogy minél hamarabb megtaláld a számodra legkedvezőbb, legtöbb fejlődési lehetőséggel járó álláslehetőséget!

 

 

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket