CSE AUSTRALIA

STANDSZÁM: A28

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A CSE Australia az egyetlen ausztrál központtal rendelkező cég, amely Budapesten is rendelkezik irodával és kizárólag ausztrál oktatással, bevándorlással, szállással foglalkozik. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az Ausztráliába érkező diákok, munkavállalók és bevándorlók számára. 19 éves ausztrál tapasztalatunkkal biztosítjuk a magas színvonalú, személyre szabott ügyintézést akár rövid-, akár hosszútávról van szó, valamint Sydney-be érkező ügyfeleink számára szállást is biztosítunk.

Aktuális állásajánlatok

Budapest, 1139 Forgách utca 19.

Valamint cégünk Sydney-ben és Adelaide-ben is rendelkezik irodával.

A kiválasztási folyamat több körből áll. Az első körben küldd el a hirdetésben megadott e-mail címre önéletrajzod és a hirdetésben feltett kérdésekre a válaszaidat. Amennyiben ezek alapján felkeltetted érdeklődésünket, a második kör egy elbeszélgetés lesz a budapesti iroda vezetőjével. A harmadik körben a budapesti iroda vezetője által továbbjuttatott jelölteket egy online elbeszélgetés várja az Ausztráliában élő főnökséggel.
Az A28-as standnál mindent megtudhatsz, ami Ausztrália! Kapj egy pontosabb képet szórólapok, prospektusok és saját illetve ügyfeleink által készített képek segítségével.  Tedd fel személyesen kérdéseid az ausztrál tanulással és munkavállalással, valamint az ausztrál élettel kapcsolatban a CSE Australia munkatársainak. Izgalmas nyereményjátékokkal és quizekkel, interaktív feladatokkal várunk minden érdeklődőt. Természetesen minden kérdés és feladat Ausztráliához és az ausztrál életérzéshez kapcsolódik. Ajándékaink között szerepelnek többek között kulcstartók és plüssfigurák is!

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket