Fesztivál Önkéntes Központ

STANDSZÁM: D38

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Magyarország legnagyobb fesztiváljaira és koncertjeire szervezünk önkéntes programot. KInt vagyunk a legnagyobb fesztiválokon (Balaton Sound, Sziget Fesztivál, Campus, EFOTT és még sok más), illetve a legnagyobb Live Nation által szervezett koncerteken.

Az elmúlt években már nem csak az önkénteskedésnek nyújtunk platformot, hanem azoknak is, akik különböző területeken szeretnének fejlődni, mint például a csoportvezetés, a média és kommunikáció, vagy a kutatásmódszertan. 

Aktuális állásajánlatok

Ottt vagyunk Magyarország legnagyobb fesztiváljain (Balaton Sound, Campus, EFOTT, Sziget ...) és a legnagyobb Live Nation által rendezett koncerteken.

Az irodánk alapvetően a 9. kerületben van, a Hőgyes Endre utcában.

Gyakornokainknak ki szoktunk  küldeni egy előzetesen megoldandó feladatatot, majd egy személyes interjún kell részt venniük a 9. kerületi irodánkban.

Jelenleg a Workshopjainkra lehet jelentkezni március 19-ei határidővel. A képzéseinkre vagy interjú (HelloMediaCrew Képzés) formájában, vagy egy válogató napon (HelloMentor Képzés) történik a kiválasztás.
Kedves koordinátorok fogják várni a vendégeket, akik tájékoztatást nyújtanak a képzéseinkről és az önkéntességről, illetve a DiákSzigeten Nagy Réka az ügyvezetőnk egy kerekasztal beszélgetés keretében fog beszélgetni az önkéntességről.

Miért dolgozz nálunk?

Nálunk tényleg minden nap más, minden nap más izgalmas feladatokkal nézünk szembe mind a koncerteken, mind a fesztiválokon. Ez pedig nem működne ilyen gördülékenyen, ha nem lenne egy ilyen szuper csapatunk, akikre nem csak a munkában, de személyes szinten is számítani lehet, mert bár elcsépelt, de mi nem csak munkatársak, hanem barátok is vagyunk.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket