GEODIS

STANDSZÁM: D31

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

GEODIS is a Supply Chain Operator ranking among the top companies in its field in Europe and the World. GEODIS, which is part of SNCF Logistics, which in turn is a business line of the SNCF Group, is the number one Transport and Logistics operator in France and ranked number four in Europe. The international reach includes a direct presence in 67 countries and a global network spanning over 120 countries.

With its five lines of business (Supply Chain Optimization, Freight Forwarding, Contract Logistics, Distribution & Express and Road Transport), GEODIS manages its customers Supply Chain by providing end-to-end solutions enabled by our people, our infrastructure, processes and systems.

Aktuális állásajánlatok

Világszerte:

-168 ország

-900 telephely

-165 000 ügyfél

Országszerte:

-5 telephely

-29 000 m2 raktárhelyiség

-145 dolgozó

Mi a GEODIS-nál, a 2 fordulós kiválasztási folyamatot preferáljuk, személyes megjelenéssel.

Az első fordulós interjú alkalmával a jelölt egy általános HR-es interjún vesz részt a feladatok rövid ismertetésével, mely beszélgetés alkalmával érintőlegesen kitérünk a jelölt által szerzett tapasztalatokra, végzettségekre, jövőbeni célokra és amennyiben szükséges egy rövid, és kötetlen angol nyelvű beszélgetés követi ezt. Amennyien a jelölt számára elfogadhatóak a megbeszélt feladatok és feltételek, úgy esélye nyílik egy második fordulós interjúra melyet már a szakmai kolléga tart akinek a csapatához van lehetőség csatlakozni.

A második fordulós interjú után kiválasztásra kerül az a jelölt akivel együtt szeretnénk dolgozni és megkezdődik a betanítás.
Nyereményjáték:

Kisorsolásra kerül a teszten legtöbb pontot elért résztvevők között 4db GEODIS-os repülőgép makett.

Illetve további tárgynyeremények GEODIS-os csoki és toll.

Emellett természetesen szórólappal is készülünk.

Miért dolgozz nálunk?

A GEODIS a francia államvasutak (SNCF) tulajdonában álló dinamikusan fejlődő leányvállalat. Ennek köszönhetően egy nemzetközileg stabil hátterű munkahelyen sokrétű szakmai tapasztalatra tehetsz szert ha hozzánk csatlakozol. Jövőbeni pályafutásod során tehetséged kibontakoztatására sokféle fejlődési lehetőséget kínálunk. Hosszútávú munkalehetőséget biztosítunk számos munkaterületen melynek során szerteágazó szakmai kapcsolatrendszerre tehetsz szert.


Amiben támogatunk téged:
  • Szakmai gyakorlat igazolása

  • Betanulásban segítséget nyújtunk

  • Versenyképes fizetés

  • Munkába járás támogatás

  • Béren kívüli juttatások

  • Előrelépési lehetőség


Amivel még hozzájárulunk, hogy jól érezd magad:
  • Fiatalos, barátságos légkör

  • Modern munkakörnyezet és eszközök

  • Éves csapatépítő rendezvény

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket