HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft.

STANDSZÁM: A6

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A HumanField 2006 óta meghatározó szereplője a HR-tanácsadói piacnak, 2015 óta pedig piacvezető szerepet töltünk be a magyar fejvadászcégek között.


Irodánk Budapest belvárosában található és országos lefedettséggel dolgozunk az ország nyugati csücskétől egészen a keleti végéig. Megbízóink köre – valamennyi iparágat képviselve – a kisebb magyar vállalkozásoktól egészen a legnagyobb multinacionális vállalatokig terjed.

Aktuális állásajánlatok

Irodánk Budapest belvárosában található és országos lefedettséggel dolgozunk az ország nyugati csücskétől egészen a keleti végéig.

Fontosnak tartjuk az újonnan érkező kollégák képzését. Ezzel cégünkön belül dedikált kolléga foglalkozik. Továbbá támogatjuk a kollégák továbbképzését és a cégen belüli intenzív tudásmegosztást.

Miért dolgozz nálunk?

A HumanField jó példa arra, hogy innovatív módszerekkel, kiemelkedő szorgalommal és alázattal egy magyar cég akár lekörözheti nemzetközi versenytársait is.

Mi hiszünk a specializációban, így kizárólag szellemi és vezetői munkaerő közvetítésével foglalkozunk. Mi máshoz nem értünk, de közép-és felsővezetők, valamint diplomás szakemberek toborzás-kiválasztásában a legmagasabb minőséget képviseljük.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kollégáknak lehetősége legyen ötleteik megosztására és megvalósítására. Cégünk vezetésének kiemelt célja a munkatársak proaktivitásának előmozdítása, támogatása.

Leendő kollégánk pozitív, dinamikus személyiséggel és jó kommunikációs készséggel rendelkezzen. Továbbá fontos a HR terület iránti elkötelezettsége, igénye a tanulásra és a szakmai fejlődésre.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket