Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság

STANDSZÁM: A18

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság 2019. július 1-jétől mint rendvédelmi feladatokat ellátó szerv működik, jogelődje a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal volt.
Az ország egész területére kiterjedő illetékességgel 7 regionális igazgatósággal és 24 ügyfélszolgálati kirendeltséggel intézi a külföldiek beutazásával, tartózkodásával és letelepedésével kapcsolatos ügyeit, az idegenrendészeti kényszerintézkedési, továbbá a menekültügyi feladatokat.
Munkatársaink a migrációs szakkonzuli hálózat tagjaiként a külföldi magyar nagykövetségeken - jelenleg 14 országban - dolgoznak, ahol migrációs szakkérdésekkel foglalkoznak.

Aktuális állásajánlatok

Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság
1117 Budapest, Budafoki út 60.
Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Igazgatóság
1117 Budapest, Budafoki út 60.
1135 Budapest, Szegedi út 35.-37.
Észak-Magyarországi Regionális Igazgatóság
3526 Miskolc, Hatvanötösök útja 2.
Észak-alföldi Regionális Igazgatóság
4033 Debrecen, Sámsoni út 145.
Közép-dunántúli Regionális Igazgatóság
8000 Székesfehérvár, József Attila utca 38.
Dél-dunántúli Regionális Igazgatóság
7623 Pécs, Csend utca 3.
Dél-alföldi Regionális Igazgatóság
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 3/A.
Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóság
9026 Győr, Szövetség utca 15.-17.

Szervezetünkhöz jelentkező, leendő munkatársaink pályázhatnak meghirdetett pozíciókra vagy konkrét pozíció megjelölése nélkül önéletrajzuk megküldésével is.  A pozíciók betöltését interjú előzi meg, melynek időpontjáról és helyszínéről munkatársaink egyeztetnek a pályázóval. Az interjú során minden jelentkező részletes tájékoztatást kap a pozícióval összefüggő feltételekről és lehetőségekről. A pályázat lezárást követően munkatársaink minden jelentkezőt értesítenek az eredményről.
Gyere az OIF standjához, töltsd ki „Világra szóló totó” szelvényünket és válassz OIF feliratos reprezentációs ajándékaink közül!
Amennyiben még nem vagy egészen biztos a képességeidben, kollégánk segítségével megtudhatod milyen munkakör áll közelebb hozzád.
Ismerd meg az okmányvizsgáló készüléket és légy részese okmányok vizsgálatának!
Biztos, hogy mindent tudsz magadról? Fogadjunk, hogy tudunk „ujj-at” mutatni rólad! Kipróbálhatjátok az ujjnyomatvevő készüléket a standunknál. 

Miért dolgozz nálunk?

Meghirdetett betölthető munkaköreinkkel segítséget kívánunk nyújtani azon álláskeresők számára, akik szívesen vesznek részt a hazánkba érkezők mindennapi életének alakításában, problémakezelésében, esetleg érdeklődnek a különböző idegen nyelvek, idegen kultúrák iránt, s mindemellett fontos számukra a stabil, biztos, támogató munkahelyi környezet. A migrációs szakkonzuli hálózat tagjaként munkatársaink a külföldi magyar nagykövetségeken is dolgoznak. Kollégáink testi és lelki egészségét üzemorvosi szolgálattal, éves egészségügyi szűrésekkel, pszichológiai támogató beszélgetésekkel, tanácsadással segítjük. Rekreációs lehetőségként sportolási lehetőséget, kulturális programokra kedvezményes jegyvásárlást, illetve éves cafetéria juttatást biztosítunk. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Bevándorlási szakirányán tanulókat nálunk töltött gyakorlati tevékenységük során mentoráljuk, az egyetem elvégzését követően tisztként foglalkoztatjuk. A tavalyi év őszétől az egyetemen tanuló tisztjelöltjeink havonta 260.000 Ft. bruttó illetményben, illetve tanulmányaik megkezdésétől tanszertámogatásban, költségtérítésben, szociális juttatásokban és ruházati ellátásban (egyen- és sportruházat) részesülnek.

 

 

 

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket