MagiCom

STANDSZÁM: A2

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A MagiCom IT infrastruktúra szolgáltatásokat nyújt nagyvállalatoknak nemzetközi szinten a tervezéstől, az építésen keresztül az üzemeltetésig. Segítségünkkel a különböző site-ok és divíziók egymással kapcsolatba léphetnek, legyenek azok a világ bármely pontján.

Mi, a MagiCom-nál több, mint 20 éve azon dolgozunk, hogy minden partnerünk számára hatékonyan működtetett, és megfelelően kialakított infokommunikációs szolgáltatásokat biztosítsunk, hogy a mai kiélezett üzleti környezetben is megőrizhessék versenyképességüket. Ennek érdekében a szolgáltatásainkat a trendek és iparági folyamatok elemzésével tesszük naprakésszé, folyamatosan fejlesztjük.

Munkatársaink szaktudása a legnagyobb „értékünk”, munkájuk minősége egybeforr a MagiCom szolgáltatásaival.

Aktuális állásajánlatok

A központi irodánk Zuglóban található az M2-es metró közelében, ingyenes parkolási lehetőséggel. Multinacionális partnereinkhez kihelyezett kollégáink elsősorban Budapesten (több helyen) és Fejér megyében dolgoznak, jellemzően hibrid munkavégzésben.

Karrieroldalunkon számos nyitott pozíciót kínálunk pályakezdő fiataloknak, valamint junior és senior szakembereknek egyaránt. Azt szeretnénk elérni, hogy a kiválasztási folyamatot gördülékenyen, a lehető legnagyobb hatékonysággal vigyük végig, ahol megismerheted vállalati értékeinket és mi is megismerhetünk Téged!
Szeretettel várunk a standunkon! Gyere, és beszélgessünk a szolgáltatásainkról, a nyitott pozíciókról és természetesen Rólad, azaz hogyan illenél bele a csapatunkba! Nem engedünk el üres kézzel 😊, vigyél el tőlünk egy kis emléket is!

Miért dolgozz nálunk?


  • Azért, mert nálunk megbecsült érték a hozzáállás és a teljesítmény

  • Mert összetartó közösség vagyunk

  • És mert támogatjuk, hogy fejlődjenek, és tapasztalatot szerezzenek a kollégáink

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket