MK, EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság

STANDSZÁM: A7

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az európai uniós fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárságban való munka egyedülálló lehetőség a közigazgatásban. Itt nem csupán részesei vagyunk az Európai Unió által biztosított források felhasználásának és ellenőrzésének, hanem közvetlenül hozzájárulunk Magyarország fejlődéséhez és a Digitális Megújulásához is.


Miben rejlik a vonzereje ennek a munkának?

Először is, nálunk dolgozva egy közös célt szolgálunk: az európai uniós források hatékony felhasználását, ami Magyarország fejlődését eredményezi. A helyettes államtitkárság kivételes lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül részt vegyünk az ország modernizációjában és digitalizációjában.

A csapatunk kivételes. Kiszámítható, professzionális és elkötelezett az uniós fejlesztések iránt. Mindannyian együtt dolgozunk azon, hogy a projektek sikeresek legyenek és a lehető legnagyobb mértékben hozzájáruljanak Magyarország fejlődéséhez.

A csapatmunka itt nemcsak egy szó, hanem a mindennapjaink része.


Az európai uniós fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárságon való munka kihívást jelent, de rendkívül kielégítő és értékes. Ha szeretnél részese lenni egy olyan csapatnak, amely Magyarország jövőjének alakításában vesz részt, és együtt dolgozik a digitális átalakulás elősegítéséért, akkor itt a helyed.

Csatlakozz hozzánk, és segítsünk együtt Magyarországnak előrehaladni!

Aktuális állásajánlatok

Haller Gardens Irodaház


Soroksári út 32-34.


Munkahelyünk egy új irodaházban található, modern felszereléssel és kényelmes munkakörnyezettel. Az irodaház elhelyezkedése kiváló, hiszen a Duna közelében található, ami gyönyörű kilátást és inspirációt nyújt a munkánkhoz. Emellett a közlekedési lehetőségek is kiválóak, könnyen megközelíthetőek vagyunk.

A környék számos étkezőt és egyéb üzleteket kínál, így a munka után könnyedén lehetőségünk van kikapcsolódásra és bevásárlásra is. Egy ilyen környezetben dolgozni nemcsak hatékony, de élvezetes is, hiszen a munka és a mindennapi élet összekapcsolódik, hogy kellemes és kiegyensúlyozott munkahelyi élményt nyújtsunk.


 

Kiválasztási folyamatunk egyszerű és támogató. Az első lépés az, hogy jelentkezz hozzánk az önéletrajzoddal, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Kollégáink készségesen segítenek, válaszolnak a felmerülő kérdéseidre, majd amikor eljön az interjú időpontja, nagy örömmel látunk vendégül.

Az interjú sikeres lezárása után elindul a beléptetési eljárás, és itt is mindenben támogatunk. Csatlakozni fogsz a csapathoz, és segítünk a szükséges adminisztratív lépésekkel. Így már az eljárás kezdetén része leszel a csapatnak, és együtt dolgozunk a közös célok eléréséért. Várjuk jelentkezésedet, és örömmel üdvözölünk a csapatunkban!
Az új kollégákat helyszínen várjuk egy alapos orientációval, hogy könnyen beilleszkedjenek. Ezután elkísérjük őket saját területükre, ahol az új csapattársaik fogadják. A munkavégzést mentorprogram segíti, biztosítva, hogy mindenki sikeresen integrálódjon és hatékonyan dolgozhasson.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre, és lehetőségeket biztosítunk a kollégáink számára saját kompetenciáik fejlesztésére. Várunk minden új belépőt a kompetenciafejlesztő tréningjeinkre is, ahol további tudást és készségeket szerezhetnek.

Az irodánkban működő kávéklub pedig azoknak szól, akiknek elengedhetetlen a reggeli kávé a a munkavégzés előtt. Így a kollégák egyszerűen megoldhatják a kávézás örömét is a mindennapi rutin részeként. Azáltal, hogy gondoskodunk a kollégáink kényelméről és fejlődésükről, egy olyan munkahelyet kínálunk, ahol a siker és jó hangulat mindennapos része.

Miért dolgozz nálunk?

Nálunk dolgozva egy közös küldetést teljesítünk:


az európai uniós források hatékony felhasználását, amely Magyarország fejlődését elősegíti és támogatja.


A helyettes államtitkárság egyedülálló alkalmat biztosít arra, hogy közvetlenül részt vegyünk az ország modernizációjában és digitális átalakulásában.

A  kiváló bérezés és az extra juttatások mellett egy valódi közösség részévé válsz.  Kollégáink rendelkeznek közlekedési bérlettel, részt vesznek a cafetéria rendszerben, élvezik az AYCM tagság előnyeit (sportolási lehetőség), és akár iskolakezdési támogatásban is részesülhetnek.

De nálunk nemcsak a juttatások teszik vonzóvá a munkát. Egy kivételes csapattal dolgozhatsz együtt, akik összetartó közösséget alkotnak. Rendszeresen szervezünk csapatépítő eseményeket, hogy erősítsük a csapatszellemet és elmélyítsük az együttműködést.

Az új kollégák számára hatékony betanítási folyamatot biztosítunk a mentorprogram és a szakmai képzések segítségével. Tudjuk, hogy a fejlődés fontos, ezért kompetenciafejlesztő tréningeket is szervezünk, hogy mindenki tovább fejlődhessen.

Ha szeretnél részese lenni egy dinamikus csapatnak, ahol a bérezés és juttatások mellett az együttműködés és fejlődés is kiemelt szerepet kap, akkor nálunk a helyed!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket