PG Gyöngyös

STANDSZÁM: C7

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Procter & Gamble a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb, fogyasztási cikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó nemzetközi nagyvállalata. 1999-től Budapest a délközép-európai országok (Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország) regionális központja. A Budapest határában, Csömörön található gyáregységünk 1991 óta világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal üzemel, s több mint 700 főt foglalkoztat. A gyár jól ismert női higiéniai termékeket állít elő, mint az Always betét és a Tampax tampon melyeket a magyarországi piacon kívül az Európai Unióba, az USA-ba, a Közel – Keletre, Afrikába, illetve Ausztráliába és Új – Zélandra exportálunk.

2014-ben, az év legnagyobb zöldmezős beruházásaként, 20 milliárd forintból épült fel gyöngyösi gyáregységünk. A gyöngyösi Hyginett Kft. a második magyarországi P&G gyár, ahol jelenleg több mint 600 főt foglalkoztató gyárunkban Braun villanyborotvák és női epilátorok csomagolását, valamint Oral-B motoros fogkefék összeszerelését és gyártását biztosítják kollégáink. A P&G eddigi sikerességét ötvözve biztos és hosszú távú munkalehetőséget, továbbá kiemelkedő karrierlehetőséget kínál Gyöngyösön.

Aktuális állásajánlatok


  • A Gyöngyös Gyárunk - Gyöngyös határában található

  • A Budapest Gyárunk - Csömörön található

Kiválasztási folyamatunk az alábbi lépésekből áll:

  • Online jelentkezés

  • Online kérdőív kitöltése

  • Érvelési teszt pozíciótól függően

  • Kompetencia - alapú interjúk

Miért dolgozz nálunk?

Alapfilozófiánk, hogy sikerünk elsősorban munkatársainkon múlik, ezért célunk az egyéni tehetséget kibontakoztató, fejlődést elősegítő, inspiráló környezet megteremtése. Változatos, felelősségteljes munkát biztosítunk egy fiatalos jó hangulatú csapatban, miközben nap mint nap újat tanulhatsz. Éves teljesítményértékelésedben rögzítjük eredményeidet, ami körvonalazza karrierutadat is egyben. Sokoldalú képzési rendszerünk – mind globális, mind lokális szinten – záloga cégünk és munkatársaink eredményességének. Számítunk Rád, ha friss diplomád van, jól beszélsz angolul és szeretnéd kamatoztatni vezetői képességeidet.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket