Procter & Gamble

STANDSZÁM: B16

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Procter & Gamble-t több, mint 180 évvel ezelőtt alapították egyszerű szappan- és gyertyagyártó cégként. Ma mi vagyunk a világ legnagyobb fogyasztási cikkeket gyártó cége, és ikonikus, megbízható márkáknak adunk otthont, amelyek megkönnyítik a mindennapi életünket.


Három évszázadot íveltünk át három egyszerű ötletnek köszönhetően: vezetés, innováció és csapatszellem.


A tehetséges kollégák és csapatok éleslátása, innovációja és szenvedélye hozzásegített bennünket ahhoz, hogy felelősségteljesen és etikusan irányított, nyitott és átlátható, jó ügyeket támogató és a környezet védelmét szolgáló globális vállalattá váljunk. Ez egy olyan hely, ahol büszke lehetsz arra, hogy itt dolgozol, és olyat csinálhatsz, ami számít.

Aktuális állásajánlatok

A Procter & Gamble Budapest Gyár, Budapest külvárosában Csömörön található, 1991 óta működik világszínvonalú technológiát képviselő automatizált gyártósorokkal, és olyan ismert női higiéniai termékeket gyárt, mint az Always®, Naturella®, Discreet® ill. Tampax®.

 

Itt találsz minket.

Mi a P&G-nél a legjobb tehetségeket keressük, ennek megfelelően a felvételi folyamatunk alapos és céltudatos. Ezzel biztosítva, hogy a megfelelő embereket toborozzuk, és hogy általa Te is teljes képet kapj arról, hogy kik vagyunk, mit csinálunk, és mit várunk el Tőled. Illetve arról is, hogyan kapcsolódik a Te karrierterved és a Mi vállalati céljainkkal & kultúránkkal.

Step 1: Application


Step 2: Assessment


Step 3: Interviews


Step 4: Job offer


További részletekért látogass el a honlapunkra:


P&G Hiring Process

Miért dolgozz nálunk?

Az innováció a mozgatórugója mindannak, amit a P&G-nél csinálunk. Világszerte tudósok, mérnökök és fejlesztők ezreit találhatod gyártóüzemeinkben és innovációs központjainkban. Mindennap azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű termékeinkkel jobbá tegyük fogyasztóink életét. Együttműködő, sokszínű és céltudatos csaptunkban kihozhatod magadból a legtöbbet már az első naptól kezdve!

Minden pozíciónk belépő szintű vezetői szerepkör.  Azon a kollégáknak, akik bizonyítják az üzemeltetési és a vezetői készségeinek fejlődését, előrelépési lehetőséget tudunk biztosítani.

Olyan mérnököket keresünk, akik keresik a kihívásokat, nyitottak az újra, és tudják, hogyan kell gondolkodni a dobozon kívül. Ha részese szeretnél lenni ennek a folyamatnak, akkor jelentkezz a P&G csömöri Budapest Gyárának csapatába! Ismerd meg a benned rejlő lehetőségeket!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket