Profession

STANDSZÁM: B14

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

„Hivatásunk a jövőd.”

A Profession.hu több, mint egy állásportál. Magyarország online toborzási szakértője vagyunk, de ettől még nem dőlünk hátra. Sőt! Küldetésünk, hogy összehozzuk az álláskeresőket a munkaadókkal, a lehető legtöbb minőségi információ biztosításával, mindezt pedig kiváló ügyfélélmény garantálásával. Piacvezetőként azt valljuk, hogy az előremutató megoldásoké a jövő. Éppen ezért nagy hangsúlyt helyezünk a technológiai fejlesztésre, a munkáltatói márkaépítésre, és aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában is. De jól tudjuk, hogy mindez a kiváló csapatunk nélkül nem működne: mi tényleg hiszünk Benned. Mert biztosak vagyunk benne, hogy ha megadjuk a lehetőséget, akkor szárnyalni fogsz. Éppen ezért azt szeretnénk, hogy Te is megmutasd, mit tudsz, és kibontakoztathasd a tehetséged nálunk úgy, hogy közben jól is érzed magad.

Aktuális állásajánlatok

Budapest 12. kerületében van az irodánk, de legtöbb pozíciónkban akár heti 3-4 napot is dolgozhatsz otthonról. Persze, csak ha szeretnél, az irodába akár heti 5 napon is bejöhetsz!

Első lépésként telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot, hogy alapvető kérdéseket tisztázzunk, és mégtöbbet megtudhass a pozícióról, a profession.hu-ról (ha van időd, ezeket már a börzén is meg tudjuk beszélni, így ez a lépés kimarad! ;). Ezek után jellemzően online első körben, és legtöbb pozíció esetében személyes második körben találkozunk. Utóbbira valószínű meg fogunk kérni, hogy egy próbafeladatot készíts el nekünk - erre azért van szükség, mert szeretnénk, ha objektív alapokon tudnánk a szenioritási szintedről dönteni. Ez pedig együtt jár azzal, hogy pl. milyen bérezésben lesz részed nálunk.

Miért dolgozz nálunk?

"A professionnél olyan mintha találkozna az amerikai Vadnyugat, Svájc és a Karib-tenger. A személyes hatásunk a cégre és az emberekre jelentős, az anyagi biztonság és a precizitás az életünk része, mindeközben a hangulat mégis oldott és kellemes."


-Krajcs Ádám, fejlesztési vezető
"Itt tényleg kreatív lehetek. Értékelik, sőt elvárják, hogy folyamatosan gondolkozzak, mit lehetne jobban, vagy másképp csinálni és meg is valósítjuk. Mindenki szívén viseli itt a saját feladatait, így együtt tényleg szárnyalni tudunk."


-Szigeti Niki, services üzletágvezető


Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket