Profession Services

STANDSZÁM: A27

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?A Profession Services szolgáltatásait használva egyetlen kapcsolattartón keresztül elérhetővé válik az összes kiválasztási folyamatot támogató eszköz, illetve a 19 ezer ügyféltől és több mint 1,3 milliós jelölt adatbázisból származó legfrissebb munkaerőpiaci információ.
Partnereinknek olyan komplex vagy proaktív toborzási csatornákat igénylő projekteknél tudunk segítséget nyújtani, ahol egy passzív álláshirdetés nem feltétlenül hoz megoldást. A Profession.hu teljes termékpalettáját használjuk, hogy megtaláljuk a legjobb jelölteket. Amikor egy keresés elindul, egészen a hirdetéstől az adatbázis-keresésen át a klasszikus fejvadászati csatornákon keresztül az online marketing tevékenységig minden csatornát aktiválunk.

Aktuális állásajánlatok

A Jobverse Állásbörze egy szuper lehetőség számunkra, hogy megismerjünk titeket, és bemutathassuk nektek, milyen lehetőségekkel várunk benneteket.

Ha érdekelnek a kihívások és az új lehetőségek, jó helyen jársz! A standunkon lehetőséged lesz beszélgetni a recruitment csapatunkkal, akik szívesen elmondanak minden fontos információt  a nyitott pozícióinkkal kapcsolatban.

De nem csak erről van szó! A Profession Servicesnél azt is fontosnak tartjuk, hogy jól érezzétek magatokat. Ezért szerveztünk egy izgalmas aktivitást is a standunknál. Kipróbálhatjátok reflexeiteket egy speciális reflex fallal, ahol mérhetitek, mennyire gyorsak vagytok. Ez remek alkalmat kínál nektek arra, hogy egy kicsit lazítsatok és szórakozzatok az álláskeresés közben.

Ha bármilyen kérdésetek vagy kérésetek van, ne habozzatok felkeresni minket a Profession Services standnál.  Számítunk rátok, és várjuk, hogy megismerhessünk benneteket!

Jó szórakozást és sikeres álláskeresést kívánunk az állásbörzén!

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket