Shinheung Sec EU Kft.

STANDSZÁM: B26

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A SHINHEUNG SEC EU KFT. a dél-koreai Shinheung Sec Részvénytársaság legfiatalabb tagja. Anyacégünk 1979-es megalakulása, 40 éves pályafutása alatt Dél-Koreában, Kínában és Malajziában alapított üzemet, majd 2017-ben megérkezett Monorra, létrehozta első Európai leányvállalatát.


A legkülönfélébb gyártási folyamatokat és technológiákat kiszolgáló gyáregységünk mára több mint 1800 főt foglalkoztat. Főtevékenységünk egyedi szabadalom alapján elektromos járművek akkumulátor alkatrészeinek gyártása, melyek elsősorban magas minőségi elvárásoknak megfelelő, német gyártmányú személygépkocsikba kerülnek beépítésre.


Területeink: Alkatrész gyártás - préselési technológiával történő alkatrész előállítás. Cap Assy - A legyártott alkatrészekből az akkumulátor cella fejegységeinek előállítása. Quality - Az autógyártás szigorú minőségi kritériumainak való megfelelés ellenőrzése

Aktuális állásajánlatok

Budapest közelében találtok minket, azaz Pest vármegye - 2200 Monor, Ipar u. 20. szám alatt. Ezen a telephelyen történik a munkavégzésünk is.

A jelentkezők e-mailen, vagy 24 órás portaszolgálatunkon is beküldhetik, leadhatják Önéletrajzukat cégünk HR osztályára.
• A pozíciókövetelmény alapján előszűrt pályázókkal 1-2 napon belül felvesszük a kapcsolatot.
• Előszűrt jelöltjeinkkel telefonos megkeresésünk alkalmával pozíciótól függően egyéni, vagy csoportos interjú időpontot egyeztetünk.
• Általában kétkörös egyéni interjúink, két hetes átfutással lezárulnak.
• Heti 2 alkalommal szervezett csoportos interjúink esetében egy rövid egyéni elbeszélgetésre, és tesztírásra invitáljuk jelentkezőinket, melynek eredményéről 1 héten belül értesítjük a pályázókat.
• A felvételi folyamatot követően, egyéni interjúk esetében sikeres felvétel esetén, munkáltatói ajánlattal térünk vissza a pályázókhoz, sikeres csoportos interjú és tesztírás esetén a felvételi folyamat részleteit első körben telefonon egyeztetjük jelentkezőinkkel.

B26-os standunknál várunk benneteket hasznos információkkal, nyitott pozícióinkkal, valamint nyereményjátékkal. Ha nyertél akkor egy nagyon klassz, praktikus meglepetés ajándék tulajdonosává válhatsz! :)

Miért dolgozz nálunk?

A Shinheung csapatát 1800 fős létszámú magyar, koreai, mongol, vietnámi és ukrán munkavállaló alkotja. Csatlakozz hozzánk, hogy te is részese legyél egy nagy befogadó közösségnek. A 6 különböző nemzetünk a közös munka mellett, együtt halad a feljődés irányában és számtalan barátságok születnek általa. Betekintést nyerhetsz a kultúrális kölönbségek világába is, így új ismeretekkel gazdagodhatsz vállalatunknál. A mi dolgozóinkat saját kénylemes, klímás buszjárataink szállítják, melyek már nem csak Monor vonzáskörzetéből, hanem távolabbi vidéki városokból is érkeznek.


Budapestről is járnak hozzánk munkavállalók, akiknek utazási ideje nem éri el az 1 órát sem! 


Ugye izgalmasan hangzik?


Nincs más dolgod, mint a megadott elérhetőségek egyikén elküldeni jelentkezésed vagy az állásbörzén B26-os standon felkereni minket!


Várunk titeket! :)

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket