Up2You Center Kft.

STANDSZÁM: Tanácsadó Műhely

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Rugalmas időbeosztásban, a tanulók egyéni céljait előtérbe helyezve, rendhagyó módszerrel segíti az idegennyelvek elsajátítását. Személyre szabott órarenddel és egyedi Nyelvi Edzésterv kialakításával járulunk hozzá, hogy a nyelvtanulás mindenki számára összeegyeztethető legyen az egyéb napi teendőkkel. A nyelvi készségek fejlesztését a tankönyvet kiegészítő, saját készítésű írott tananyaggal és hanganyaggal támogatjuk.

Aktuális állásajánlatok

Két fronton zajlik nyelvoktatásunk. Felkészült, segítőkész tanáraink egyrészt a belvárosban, modern berendezésű tanteremben várják a tanulni vágyókat, a Ferenciek tere 7-8. szám alatt. Az inspiráló környezethez itt baráti hangulat és finom tea is hozzájárul. Ugyanakkor akiket jobban inspirál az otthoni komfort, és a saját kanapéjuk kényelméből szeretnék fejleszteni nyelvtudásukat, azokat szeretettel várjuk online nyelvoktatásunkon, amely reggeltől estig elérhető!

Várjuk leendő tanulóink körében azokat, akiknek:

  • biztos nyelvtudásra van szükségük a munkaerő-piacra való visszatéréshez

  • tanulási tempójukhoz nem igazodnak a hagyományos nyelvtanfolyamok

  • nehéz beilleszteniük a nyelvtanulás a mindennapjaikba


Egyéni nyelvtanulási programjaink között elérhető: nyelvvizsga-felkészítés, újrakezdő nyelvi program, intenzív nyelvtanfolyam, kiscsoportos beszédóra, magántanítás, stb.

Minden Nyelvi Edzéstervünk része havi 1 alkalom tanári konzultáció a haladásról.
Angol nyelvű próbainterjúval és személyre szabott tanácsadással várunk minden érdeklődőt a helyszínen! Ezenkívül lehetőséget kínálunk nyelviskolánk és módszerünk megismerésére, egyedi megoldások beépítésére a nyelvtanulási folyamatba, tippeket adunk bármely idegen nyelv hatékony elsajátításához. Célzottan támogatjuk a felkészülést egy sikeres pályázathoz, és nem utolsó sorban előcsalogatjuk a felszín alatt rejtőző magabiztosságot mindenkiből! :) Megmutatjuk, hogy Te is tudsz angolul!

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket