Csöppenj bele a munka világába - szó szerint!

Gondolkoztál már azon, vajon milyen lenne egy adott pozícióban vagy egy adott cégnél dolgozni, de nem tudtad elképzelni, hogy nézne ki egy napod? Ezért hoztuk létre a Position Parkot!

A 2024-es tavaszi állásbörzén egy egész területet szenteltünk annak, hogy interaktív módon próbálhasd ki különböző munkaköröket és ismerhesd meg munkáltatókat!

Itt első kézből szerezhettél tapasztalatot. Nézd meg milyen kiállítók, milyen pozíciókkal voltak jelen a tavaszi JOBVERSE Állásbörzén!

Budapest Airport

Túl az égen: VR repülőtér

Itt az alkalom, hogy beless a repülőtér kulisszái mögé!

A Budapest Airport egy különleges VR-élménnyel vár a PositionParkban. Vedd fel a szemüveged, és lépj be ebbe az izgalmas és utánozhatatlan világba! Próbáld ki, milyen utasbiztonsági ellenőrként poggyászokat ellenőrizni, nézz körbe a Torony teraszáról, és segíts beintegetni egy repülőt az állóhelyére. Ha tetszett az élmény, nyitott pozícióinkkal várunk a C1-es standnál, gyere és csekkolj be a repülőtérre!

Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft.

Pit Stop Challenge

Üdv a Boxutca Kihívásban!

Készen állsz, hogy teszteld a képességeidet, sebességedet az autószerelésben és a tudásod az autóiparban?
Versenyezz az idővel, miközben ez az interaktív játék próbára teszi a tudásodat és betekintést nyújt az autóipar izgalmas világába is.
Pörgesd meg a fogaskereid és mutasd meg a tehetséged!

3DHISTECH Kft.

Digitális patológia

A 3DHISTECH a digitális patológia megálmodója. Digitális szöveti mikroszkópok, valamint kapcsolódó képelemző és munkafolyamatokat kezelő szoftverek fejlesztésében és gyártásában világszinten élenjáró magyar vállalat.

Fejlesztéseinkkel olyan orvostechnikai eszközöket bocsátunk a diagnosztika és a kutatás szolgálatába, melyek egyedülálló módon támogatják a klinikai patológia, a gyógyszer- és rákkutatás területeit.

Találkozz AI csapatunk szoftverfejlesztőjével a PositionParkban, ismerj meg minket!

Továbbá, ha van kedvetek részt venni Rubik-kocka kirakó versenyen, akkor várunk benneteket mindkét napon 11 órakor és 14 órakor a standunknál. A leggyorsabb versenyzőket ajándékkal lepjük meg.

Siemens Mobility Kft.

Sínen vagyunk – Úton a vezető nélküli vasúti járműüzem felé

A teljesen automatizált, vezető nélküli vonatüzem ma már egyre több metróvonalon működik a világ városaiban, így Budapesten is. A magasabb szintű automatizálás alkalmazásával a nagyvasúti fővonali és regionális vasútüzemeltetők is növelhetik a vonalak kapacitását, rugalmasságát és energiahatékonyságát. A Siemens Mobility budapesti kutatási- és fejlesztési központjában egyik projektcsapatunk azon dolgozik, hogy biztonságos és innovatív megoldásokat fejlesszen ki a mozdonyvezetők asszisztencia-rendszereitől az automatikus akadályfelismerésen át a vezető nélküli, teljes automata üzemig. Látogass meg minket és ismerd meg megoldásainkat.

CLAAS Hungária Kft.

A hegesztő képzés jövője

Hegesztés oktató szimulátor egyedülálló technológiával ötvözi a virtuális hegesztést és a valóságot. A megfelelő paraméterek beállítása után a gép figyeli a tanuló munkaminőségét, eldönti, hogy kiosztja neki a következő feladatot, vagy tovább gyakoroltatja az eddigi munkát a megfelelő minőség eléréséig. A személyre szabott képzési programokkal egyéni szükségletek szerint folyik az oktatás, biztonságos és környezettudatos keretek között, csökkentve ezzel a környezetszennyezést és a baleseteket.

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Kft.

Csöppenj bele a vasúti innovációba!

Vajon mi a közös a japán Sinkanszenben, a new york-i metróban, és a fonyódi vasútban? Nem más, mint a Knorr-Bremse! Ám innovációink nem állnak meg fékrendszereinkben! Gyere, és nyerj betekintést Európa egyik legnagyobb vasúti fékrendszer gyártó-és fejlesztő központjának legszebb tárgyalóiba, nézz szét virtuálisan helyi tesztlaborjainkban, vagy kukkants be legmodern szereldéink egyikébe! Kapd fel VR szemüvegünket, és légy te is részese az élménynek!

MOL Nyrt.

Töltött oszlop a Dunai Finomítóból

Ez a munkaállomás egy cserélhető tornyokkal rendelkező oszlop, amely a levegő és a víz érintkezést mutatja be. A berendezéssel olyan tipikus műveleteket lehet szemléltetni, amelyek a finomítókban számos technológiában előfordulnak. A készüléket három különböző kialakítású toronnyal lehet felszerelni. A készüléken szabályozható a levegő és a víz áramlási sebessége, így különböző üzemállapotokat hozhatunk benne létre látványosan.

MBH Bank

Fejleszd a versenyképességed!

Gyere és vegyél részt előadásainkon, melyeken elsőkézből ismerheted meg az ország legnagyobb fiókhálózatának működését és Start+ pályakezdő programunkat. Próbáld ki magad játékosított kompetencia-tesztünkön, a pályakezdőknek pedig segítünk, hogy kimaxolják pályázati anyagukat: CV templatekkel és tanácsadással is készülünk.

Erste Bank

Nézz be George műhelyébe

Gyere és nézd meg hogyan fejlődik George, az Erste netbankja! Kíváncsi vagy hogyan működik George? Milyen az agilis működés? Hogy áll fel egy tribe? Hogyan működünk és hogyan fejlesztjük George applikációt?

Három éve tette meg első lépéseit Magyarországon George, az Erste új digitális platformja. Folyamatosan tanul, fejlődik és válik napról-napra szerethetőbbé. Gondoskodik adataink biztonságáról, befektetési tanácsokat ad és segít a spórolásban is. Tavaly több, mint 60 új funkcióval bővült. Ez a gyors fejlődés pedig az agilis működésnek is köszönhető.

Kollégáink az agilis szervezeti működés és George fejlesztésének rejtelmeibe vezetnek be benneteket, miközben kényelmes babzsákon pihenhettek. A munkánkat mi a home officenak köszönhetően bárhonnan, akár otthon egy babzsákban ülve is elvégezhetjük. Jól hangzik? Gyere, és ismerj meg minket!

Ilyen volt a tavalyi JOBVERSE Állásbörze

TARTS VELÜNK 2024. OKTÓBER 2-3-Án!

A rendezvény főszervezője:

2024. október 2. (szerda) 10-19 óra

2024. október 3. (csütörtök) 10-17 óra

BOK "A" Csarnok

(Budapest, Dózsa György út 1 .)

Jobverse.hu @ All right reserved.