Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

STANDSZÁM: A16

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság alapvető rendeltetése a magyar lakosság, ezen belül Pest vármegye élet- és vagyonbiztonságának, a nemzetgazdaság és a kritikus infrastruktúra elemek biztonságos működésének védelme, amely kiemelkedően fontos közbiztonsági feladat.

A magyar tűzoltóság több mint 150 éve bizonyítja létjogosultságát, helyt állunk a háborúk idején, segítünk az árvizeknél, katasztrófáknál, tűzeseteknél, és baleseteknél. Életcélunk az életmentés! Aki a tűz elleni küzdelmet, a biztonság fenntartását és megteremtését hivatásul választja, az a munkáját, erejét és tudását a közösség javára ajánlja fel és végzi.

Bátorság, erő, hivatás, büszkeség: legyél te is tűzoltó! Tűzoltónak lenni több, mint napi munka, de még a hivatásnál is nagyobb kötelék: életforma! Hogyan tudsz hozzánk csatlakozni? Mik a feltételek? Gyere el standunkhoz  és mindenről részletesen tájékoztatunk.

Aktuális állásajánlatok

A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság központi épülete Budapesten található. Tűzoltóink az alábbi településeken teljesítenek szolgálatot:

Vác, Szentendre, Gödöllő, Aszód, Érd, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Monor, Dabas, Cegléd, Nagykáta

Önéletrajz beküldése, interjúztatás, alkalmassági vizsgálatok, kifogástalan életvitel vizsgálat.
tájékoztató

Miért dolgozz nálunk?

Aki a tűz elleni küzdelmet, a biztonság fenntartását és megteremtését hivatásul választja, az a munkáját, erejét és tudását a közösség javára ajánlja fel és végzi. Bátorság, erő, hivatás, büszkeség: legyél te is tűzoltó! Tűzoltónak lenni több, mint napi munka, de még a hivatásnál is nagyobb kötelék: életforma!

Amennyiben stabil munkahelyre, tervezhető életpályára, továbbtanulási lehetőségre, kiszámítható karriere vágysz, állj közénk.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket