Jubilál a JOBVERSE Állásbörze

Büszkék vagyunk rá, hogy az évek során egy olyan rendezvényt sikerült megalkotnunk, amely tömérdek álláskeresőt köt össze a különböző iparágak vezető munkáltatóival.

Mire számíthatsz a jubileumi állásbörzén?

Csatlakozz hozzánk egy izgalmas eseményre, amelyet egy különleges szülinapi sarokkal egészítünk ki, amely bemutatja, hogyan változott évről évre az eddigi 4 rendezvény.

Emellett pedig szeretnénk, ha Ti is velünk ünnepelnétek, ezért minden eddiginél több nyereményjátékkal és értékes nyereményekkel készülünk az 5. JOBVERSE Állásbörzére!

Tudod honnan ered a JOBVERSE neve?

Hosszas ötletelés után született meg az angol ’job’ (munka) és ’universe’ (univerzum) szavak találkozásából, és magában hordozza egyik legfőbb üzenetünket: a JOBVERSE-en a lehetőségek száma végtelen, hiszen a látogatók egy helyen megtalálhatnak mindent, ami az álláskeresésüket, karrierépítésüket támogatja, mindezt élményekkel fűszerezve.

Ismerd meg a történetünket!

2022 ŐSZ

Sztorink 2022 őszén indult, amikor is mertünk egy nagyot álmodni, és megvalósítottuk Magyarország első élményközpontú rendezvényét, a JOBVERSE Állásbörzét.

2022 szeptemberében egy olyan állásbörzét szerveztünk, ahol nem csupán a cégek képviselőivel találkozhattak személyesen az álláskeresők, de több (tíz)éve a szakterületükön dolgozó előadók tippjeit hallgathatták meg karrier- és önfejlesztés témában a Karrierszínpadon, valamint tapasztalt szakértőkhöz fordulhattak tanácsokért saját szakmai útjukkal kapcsolatban a Tanácsadó Műhelyben, miközben igazi élményekkel gazdagodtak.

2023 tavasz

Az első állásbörzét rengeteg fejlesztés követte a látogatói (és persze kiállítói) visszajelzések alapján, és így 2023 tavaszán egy sokkal eredményesebb, látogatottabb börzét hoztunk létre.

Ebben az évben bővítettük az élménykínálatot, és olyan galaktikus élményelemekkel vártuk látogatóinkat, mint VR szemüveg, humanoid robot és repülőgép szimulátor. Mindezek mellett a Diákszínpad is helyett kapott, ahol kifejezetten a középiskolásoknak, egyetemistáknak készültünk előadásokkal, beszélgetésekkel.
 
2023 ŐSZ

2023 őszén úgy éreztük, itt az ideje az újításnak, így az élményelemek és az álláskeresőket segítő programhelyszíneink, a Tanácsadó Műhely és a Karrierszínpad mellett két konferenciát is szerveztünk az állásbörze területén: az autóipar fókuszú Automorrow-t és a work-life balance-re összpontosító WomanUP-ot, ahol olyan elismert nevek tartottak előadást, mint Szujó Zoltán vagy Tomán Szabina.

A konferenciák rengeteg előkészületet igényeltek, de megérték a fáradtságot, hiszen nagy sikert arattak a látogatók körében, így a WomanUP idén ősszel ismét visszatér!

2024 tavasz

2024 tavaszán újabb innovációval rukkoltunk elő, hogy megkönnyítsük az álláskeresési folyamatot látogatóink számára.

Ebből az egyik a PositionPark volt, ahol látogatóink belecsöppenhettek a munka világába – szó szerint! A PositionPark területén az álláskeresők interaktív módon próbálhattak ki különböző munkaköröket az egyes kiállítóknál.

A másik újításunk pedig a TurboSelection volt. A rendezvényen egy csippantással leadhatod az önéletrajzod és jelentkezhetsz a szimpatikus pozíciókra, a Turbo Selection-nel azonban emeltünk a téten, és már az első állásinterjút is lebonyolíthattad a kiállítóink egy részénél!

Miért is nagy szó, hogy jubilálunk?

Az, hogy már 5. alkalommal szervezzük meg a rendezvényt, bizonyítja az állásbörze sikerét és relevanciáját.
Azt is mutatja, hogy ismert és elismert névvé váltunk a munkaerőpiacon az álláskeresők és a munkáltatók szemében is.
Ez a mérföldkő lehetővé teszi számunkra, hogy reflektáljunk az elért eredményekre, tanuljunk a múltbeli tapasztalatokból, és új ötletekkel álljunk elő, hogy még hatékonyabbá tegyük a rendezvényt.
Öt rendezvény alatt erős közösséget építettünk ki az álláskeresőkkel, munkáltatókkal. Most ezt a közösséget is ünnepeljük, hiszen nélkülük, Nélkületek nem tarthatnánk most itt.
Az 5. rendezvény tökéletes alkalom arra is, hogy még több nyereménnyel köszönjük meg Nektek a belénk vetett bizalmat!

Keressük az 5 JOBVERSE Állásbörze
5 legjobb sztoriját!

Az évek során számtalan kapcsolat jött létre, karrier indult el, és emlék született a JOBVERSE-en. Most rajtatok a sor, hogy megosszátok őket!

Van egy felejthetetlen sztorid a rendezvényről? Itt indult el a karriered? Vagy esetleg volt olyan vicces pillanat, amely a mai napig megmosolyogtat? Legyen szó álmaid állásának megszerzéséről, egy tartós szakmai kapcsolat létrejöttéről, vagy egy mókás találkozásról – kíváncsian várjuk a Te JOBVERSE-sztorid!

Hogyan vehetsz részt?

2024. 09. 16 és 2024. 10. 16. között küldd el a hello@jobverse.hu címre vagy kommenteld a nyereményjátékhoz kapcsolódó Facebook, Instagram, Tiktok posztok alá a JOBVERSE Állásbörzéhez kapcsolódó legjobb/legviccesebb sztorid.

Miért érdemes megosztanod velünk a történeted?

Mert itt a lehetőség, hogy egy kicsit visszatekints arra, hogy azóta milyen messzire jutottál, hogy másokat inspirálj vagy éppen megnevettess, és persze, hogy nagyot nyerj! Az 5 legjobb sztori között kisorsoljuk a következő nyereményeket: 

  • 1 db Feldobox Kaland élmény ajándékcsomag
  • 3 db könyvcsomag a Bookline felajánlásából
  • 1 db powerbank a Procter&Gamble felajánlásával

Az 5 legjobb sztorit online szavazás keretein belül választjuk ki, amelyet a Facebook oldalunkon/honlapunkon hirdetünk meg 2024. október 21-27. között.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjáték keretein belül beküldött sztorikat a szervező honlapján (jobverse.hu), social felületein (Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok), és a 2024. október 2-3-án megrendezésre kerülő JOBVERSE Állásbörze helyszínén megjelenítse névvel ellátva.

A nyereményjáték szabályzatát itt éred el.

Mi is az a JOBVERSE?

A JOBVERSE az állásbörzék következő generációját képviseli: egyesíti a toborzási és a szórakoztató rendezvények előnyeit, valamint a konferenciák inspirációját és a személyes konzultációk hatékonyságát, miközben a látogatók számára all-in-one megoldást kínál.

Megismerhetsz új embereket, cégeket, munkaköröket, rengeteget tanulhatsz a munka világáról és saját magadról az előadásokon, személyre szabott iránymutatást kaphatsz a tanácsadásokon és felmérheted egészségi állapotod.

Találkozzunk személyesen is 2024 őszén, az 5. jubileumi élményközpontú állásbörzénken!

1.

Az 5-ös szám szimbolizálja a motivációt, az elszántságot, a képzelőerőt, a bátorságot és a pozitív döntések meghozatalát (például, hogy eljössz a JOBVERSE Állásbörzére).

2.

Az olimpia szimbóluma öt azonos méretű gyűrűből áll. A szimbólumot 1913-ban alkották meg, és a gyűrűk az öt kontinenst jelképezik. (Akárcsak az olimpiai gyűrűk, az JOBVERSE is összeköti a tehetségeket a világ minden pontjáról. Nos, talán nem mind az öt kontinensről, de a különböző szakterületekről mindenképp!)

3.

A híres francia tervező, Coco Chanel kedvenc száma az 5 volt. 1921-ben május 5-én, azaz az ötödik hónap ötödik napján bocsátotta piacra Chanel No. 5 parfümjét, amely a mai napig nagy népszerűségnek örvend (pont, mint a JOBVERSE!).

4.

Wolfgang Amadeus Mozart mindössze 5 éves volt, amikor megkomponálta első ismert művét, a G-dúr menüettet. (Ha Mozart meg tudott komponálni egy remekművet, képzeld el, Te mit szerezhetsz az 5. JOBVERSE Állásbörzén! Talán egy szimfóniát nem, de álmaid állását már simán.)

5.

A periódusos rendszer ötödik eleme a bór. Van egy film is, amelynek Az ötödik elem a címe (spoiler: nem, nem az előbb említett bórról szól.)

Ők már 5. alkalommal tartanak velünk

Külön köszönjük azon kiállítóinknak és partnereinknek, akik már 5. alkalommal, minden börzén velünk tartottak, tartanak!

Ne maradj le te sem, találkozz velük, és további 50+ kiállítónkkal személyesen!

Minden eddiginél értékesebb nyereményekkel várunk

Szeretnénk, hogy Te is velünk ünnepelj, ezért rengeteg nyereményjátékkal készülünk a jubileumi JOBVERSE Állásbörzére!

Figyeld leveleidet és kövess minket a social media felületeinken, mert a szemfüles játékosok elképesztő nyereményeket zsebelhetnek be!

1 db családi jegy a Budakeszi Vadaspark felajánlásával
3 db Fröccs társasjáték a Soma Show felajánlásával
4 db páros ingyenes libegőzési lehetőség Zugligeten
1 db 39.990 Ft értékű Skullcandy Rail True Wireless
2 db Bioderma ajándékcsomag
1 db páros jegy Hajdú Balázs önálló estjére a Dumaszínház felajánlásával

Kövess minket!

A rendezvény főszervezője:

2024. október 2. (szerda) 10-19 óra

2024. október 3. (csütörtök) 10-17 óra

BOK "A" Csarnok

(Budapest, Dózsa György út 1 .)

Jobverse.hu @ All right reserved.