EGÉSZSÉGSZIGET

2023. szeptember 27. (szerda) 10-19 óra
2023. szeptember 28. (csütörtök) 10-17 óra

BOK “A” Rendezvénycsarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

EGÉSZSÉGSZIGET

2023. szeptember 27. (szerda) 10-19 óra
2023. szeptember 28. (csütörtök) 10-17 óra

BOK “A” Rendezvénycsarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

Voltál az elmúlt egy évben szűrővizsgálatokon?

Mikor mérted utoljára a vérnyomásod?

Voltál az elmúlt egy évben véroxigénszint?

Hogyan jelentkezhetsz?

A karriertanácsadásokon való részvétel ingyenes, de JOBVERSE Állásbörze regisztrációhoz és előzetes időpontfoglaláshoz kötött. A jelentkezés szeptember 1-jén indul, addig is regisztrálj a rendezvényre már most, hogy az elsők között értesülhess, és biztosan ne maradj le a lehetőségről!
 1. Regisztrálj már most a JOBVERSE Állásbörzére! (Ha korábban regisztráltál, akkor, lépj be és nézd át és frissítsd adataidat!)
 2. Töltsd fel aktuális önéletrajzodat! Ha már tavasszal feltöltötted, kérjük, akkor is ellenőrizd a tartalmát!
 3. Ezt követően pedig nincs más dolgod, mint az alábbi “Időpontot foglalok” gombra kattintani, és időpontot foglalni az Egészségsziget – szűrés előregisztráció opciónál.

A JOBVERSE Állásbörze Egészségszigetén szakemberek segítségével, ingyenes tanácsadásokon mérheted fel, megfelelő-e az egészségügyi állapotod.

Fontos számunkra, hogy az álláskeresés mellett az egészségedet is támogassuk. A JOBVERSE Állásbörze Egészségszigetén ingyenes komplex szűrésen vehetsz részt, ahol a részletes állapotfelmérés mellett az egészséges életmódhoz is személyre szabott tanácsokat kaphatsz a Szent János Centrumkórház szakértőitől. Dietetikus, belgyógyász és pszichológus kollégák is közreműködnek a helyszínen, akik a mérések után egyéni tanácsadással várnak.

Ingyenes szűrővizsgálatok és szaktanácsadás a Szent János Centrumkórház szakértőitől.

„A legfőbb célunk a megelőzés, az egészségmegőrzés és a lappangó betegségek korai felismerése. Az Egészségsziget partnereként az egészség mellett kampányolunk, az ingyenes szűrővizsgálatokra pedig azokat várjuk, akik fontosnak tartják egészségüket és a betegség-megelőzést. A rendszeres szűrésekkel sok betegség elkerülhető vagy gyógyítható, ha időben felfedezzük a kezdeti jeleket.”

Ha ellátogatsz az Egészségszigetre szeptember 27-28-án, az alábbi vizsgálatokon vehetsz részt:

 • EKG-vizsgálat,
 • vérnyomás- és pulzusmérés,
 • véroxigénszint-mérés,
 • testsúly-, testmagasság-, testzsírösszetétel-mérés.

Ezeket követi a dietetikai, táplálkozási és életmód tanácsadás.

Az Egészségsziget változatos lehetőségekkel várja tehát az érdeklődőket. 

Köszönjük szépen a Szent János Centrumkórház szakorvosai, asszisztensei, egészségügyi szakemberei közreműködését az Egészségsziget programjainak megvalósításában!

A vizsgálatokra jelentkezés várhatóan 2023. szeptember 1-jén indul. Regisztrálj a JOBVERSE-re már most, hogy elsők között értesülhess a jelentkezés indulásáról, és így bebiztosíthasd a helyed a tanácsadásokra.

Mit találsz még az Egészségszigeten?

ÚJDONSÁG! Skill labor – gyere és próbáld ki az orvostudomány alapjait szimulációs eszközökön!

2023 őszén a Budapesti Szent Margit Kórház jóvoltából arra is lehetőséged lesz, hogy élethű bábukon, működő orvosi eszközökön gyakorold a diagnosztikus, terápiás, köztük életmentő beavatkozásokat a gyakorlatban.

Olyan szimulációs eszközökkel felszerelt egységet láthatsz itt, ahol tét nélkül gyakorolhatod akár te is a betegellátást. Élethű helyzetek szimulációjával próbálhatod ki az általános orvosi gyakorlatok alapvető műfogásait, mint az újraélesztés, a vérvétel vagy az intubálás, sőt, a legkorszerűbb laparoszkópos technikában is rutint szerezhetsz a szimulációs fantomokon.

A helyszín különlegessége, hogy a laikusok is elsajátíthatják az elsősegélynyújtás, az egészségtudomány és az orvostudomány alapjait, így bepillantást nyerhetnek a kórház életébe, a vállalkozókedvűek pedig szimulációs körülmények között tehetik magukat próbára a diagnosztikai- és terápiás eljárásokban.

Miből áll a Skill labor bemutató?

 • Vérvétel: vérvétel demonstrálása
 • Intubáló fej: intubálás kipróbálási lehetőség
 • Demonstrációs bábuk: izomszövetbe adott injekció beadásának gyakorlása
 • Csecsemő: idegentest eltávolítás, öltöztetés, pelenkázás
 • Laparoscop gyakorló: eszközhasználat gyakorlása

Te is szeretnél ingyenes szűrővizsgálatokon részt venni?
Regisztrálj már most, hogy a jelentkezés indulásáról elsők között értesülj!

Ilyen volt a 2023. tavaszi Tanácsadó Műhely