EGÉSZSÉGSZIGET

2024. február 28. (szerda) 10-19 óra
2024. február 29. (csütörtök) 10-17 óra

BOK “A” Rendezvénycsarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

Voltál az elmúlt egy évben szűrővizsgálatokon?

Mikor mérted utoljára a vérnyomásod?

A JOBVERSE Állásbörze Egészségszigetén szakemberek segítségével, ingyenes tanácsadásokon mérheted fel, megfelelő-e az egészségügyi állapotod.

Az Egészségszigeten a korábbi évekhez hasonlóan alábbi szűréseken lehet részt venni:

  • vérnyomás- és pulzusmérés
  • testsúly-, testmagasság-, testzsírösszetétel-mérés
  • dietetikai, táplálkozási és életmód tanácsadás
  • véroxigénszint-mérés
  • mentális tanácsadás

Az Egészségsziget helyszínén idén lehetőség lesz kardiológiai szűrésre is, az Országos Kórházi Főigazgatóság támogatásával, a helyszínre kitelepülő szűrőbuszon:

  • profil alapú állapotfelmérés, 
  • vércukormérés,
  • koleszterinmérés és 
  • EKG vizsgálat.

Fontos számunkra, hogy az álláskeresés mellett az egészségedet is támogassuk, ezért jött létre a  JOBVERSE Állásbörze Egészségszigete.

Ingyenes szűrővizsgálatok és szaktanácsadás a Szent János Kórház szakértőitől, a Budapesti Szent Margit Kórház munkatársaitól az Országos Kórházi Főigazgatóság “Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” program támogatásával:

“Szeretnénk a látogatóknak lehetőséget nyújtani olyan komplex szűrésre, ahol a részletes állapotfelmérés mellett az egészséges életmódhoz is személyre szabott tanácsokat kaphatnak szakértőinktől, akik a mérések után egyéni tanácsadással várják a jelentkezőket.


A legfőbb célunk a megelőzés, az egészségmegőrzés és a lappangó betegségek korai felismerése. Az Egészségsziget partnereként az egészség mellett kampányolunk, az ingyenes szűrővizsgálatokra pedig azokat várjuk, akik fontosnak tartják egészségüket és a betegség-megelőzést. A rendszeres szűrésekkel sok betegség elkerülhető vagy gyógyítható, ha időben felfedezzük a kezdeti jeleket. 

Aki ellátogat az Egészségszigetre elsődlegesen egy állapotfelmérésre, valamint személyre szabott prevenciós tanácsokra számíthat a szűrést végző szakembereinktől. A helyszínen vérnyomás és pulzusmérést, véroxigénszint-mérést, testsúly-, testmagasság-, testzsírösszetétel-mérést végzünk. Ezt követi a dietetikai, táplálkozási és életmód tanácsadás. 

Az Egészségsziget szűrésein a helyszíni regisztráció után lehet részt venni.

Az egészségügyi pálya iránt érdeklődők részére különleges programokkal is készülünk: csecsemő- és felnőtt újraélesztés, demonstrációs eszközök segítségével vérvételi lehetőség, kötözés és betegellátás.”

Te is szeretnél ingyenes szűrővizsgálatokon részt venni?
Regisztrálj a JOBVERSE Állásbörzére, és találkozzunk a helyszínen, számunkra is fontos az egészséged!

Ilyen volt a 2023. őszi Egészségsziget