ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Please click here for our Privacy Policy in english

A JOBVERSE Állásbörze (továbbiakban: JOBVERSE) szervezője, nevezetesen a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (rövid név: Frissdiplomás Kft., székhely: 1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1., adószám: 13777157-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-872621, a továbbiakban: Szervező) garantálja, hogy a vele kapcsolatba kerülő felhasználók (a JOBVERSE Állásbörzén részt vevő álláskeresők, érdeklődők és honlapjait használók, a továbbiakban: Felhasználó, illetve Felhasználók) személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezelik, különös tekintettel az alábbiakra:

  • a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény,
  • a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény,
  • az elektronikus kereskedelmi, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény,
  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (infotv.).
  • az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet).

I. Szervező által végzett adatkezelések

1. Feliratkozás értesítésekre

A kezelt adatok köre

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám (opcionális)

Az adatkezelés célja

Felhasználó értesítése a JOBVERSE-zel kapcsolatos újdonságokról, programokról, kiállítókról, a rendezvényre való regisztráció vagy jelentkezés megnyílásáról Felhasználó által megadott elérhetőségekre.

Az adatkezelés időtartama

Az e-mail-cím hitelesítése nélkül 90 napig. Az e-mail-cím hitelesítését követően visszavonásig, azaz addig, amíg Felhasználó le nem iratkozik jelen pontban szereplő szolgáltatásról, melyet megtehet bármely számára küldött e-mail-ben a leiratozásra kattintva, és kérheti adatai törlését Szervezőtől arról az e-mail-címről írva a kérelmet, mellyel regisztrált a szolgáltatásra.

Az adatkezelés jogalapja

Felhasználó önkéntes hozzájárulása

Adatkezelő

Frissdiplomás Kft.
1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Adatfeldolgozók

A hírlevél-kiküldésért felelős adatfeldolgozó, ezért a Felhasználók nevét és e-mail-címét kezeli Szervező megbízásából:

Wanadis Kft.
1112 Budapest, Budaörsi út 153.

 2. Regisztráció

A kezelt adatok köre

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám
Születési év
Nem
Érdeklődési- és álláskeresési terület
Legmagasabb végzettség szintje
Szakmai tapasztalat szintje
Nyelvismeret (opcionális)
Linkedin profil link (opcionális)
Pályázati anyag (önéletrajz(ok), motivációs levél, stb.) (opcionális)

Az adatkezelés célja

Felhasználó karrierépítésének támogatása, számára állás-, szakmai gyakorlati és továbbképzési lehetőségekre való jelentkezés biztosítása, preferenciáinak megfelelő állásajánlatok és továbbképzési lehetőségek küldése, valamint elhelyezkedését, munkahelyváltását, karrierépítését támogató programok és rendezvények ajánlása.

A JOBVERSE, mint az álláskeresést és karrierépítést támogató platform működésének és szolgáltatásainak biztosítása azáltal, hogy a Felhasználónak Szervező lehetővé teszi

  • információszerzést a JOBVERSE bármely kiállítójáról,
  •  a JOBVERSE bármely kiállítójával való kapcsolatfelvételt és interakció kialakítását,
  • a JOBVERSE bármely kiállítójának ajánlataira való jelentkezést,
  • előadásokon, tanácsadásokon, és egyéb, az elhelyezkedést és karrierépítést támogató programokon való részvételt.

Felhasználó a regisztrációval egy időben vagy azt követően megszervezett bármely JOBVERSE-en részt vehet, és igénybe veheti annak szolgáltatásait.

Felhasználó a JOBVERSE-t megelőzően felkészítésen vehet részt jellemzően, de nem kizárólagosan felkészítő e-mail és/vagy videó-sorozat, letölthető tartalmak (pl. e-book, videó, podcast) formájában annak érdekében, hogy a JOBVERSE szolgáltatásait teljes körűen ki tudja használni, meg tudja tervezni, mely kiállítókat keresi fel, át tudja tekinteni és le is tudja menteni magának a számára releváns állásokat, szakmai gyakorlati és/vagy továbbképzési lehetőségeket a kiállítók által feltöltött ajánlatok közül, stb.

Amennyiben Felhasználó nem töltötte még be a 31. életévét, álláskeresése és karrierépítése támogatása érdekében adatai elhelyezésre kerülnek Szervező által létrehozott és üzemeltetett, frissdiplomas.hu címen elérhető gyakornokoknak és pályakezdőknek szóló állásportál adatbázisában.

Az álláskeresés támogatásával kapcsolatos szolgáltatások külön-külön is lemondhatók az egyes adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint (frissdiplomas.hu Adatkezelési tájékoztató), valamint egyben is visszavonhatók.

Az adatkezelés időtartama

Az e-mail-cím hitelesítése nélkül 90 napig. Az e-mail-cím hitelesítését követően visszavonásig, azaz addig, amíg Felhasználó le nem iratkozik jelen pontban szereplő szolgáltatásról, melyet megtehet bármely számára küldött e-mail-ben a leiratozásra kattintva, és kérheti adatai törlését Szervezőtől arról az e-mail-címről írva a kérelmet, mellyel regisztrált a szolgáltatásra.

Az adatkezelés jogalapja

Felhasználó önkéntes hozzájárulása

Adatkezelő

Frissdiplomás Kft.
1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Adatfeldolgozók

A honlap- és ügyfélkapu fejlesztéséért felelős, és ilyen minőségében az adatok teljes körét kezeli Szervező megbízásából:

CreatIT Solutions Kft.
6724 Szeged, Körtöltés u. 59.

A hírlevél-kiküldésért felelős adatfeldolgozó, ezért a Felhasználók nevét és e-mail-címét kezeli Szervező megbízásából:

Wanadis Kft.
1112 Budapest, Budaörsi út 153.

3. Nyereményjáték(ok)

A kezelt adatok köre

Név
Email cím
Telefonszám

Az adatkezelés célja

A nyereményjátékban részt vevő Felhasználó azonosítása, garantált ajándék esetén annak Felhasználóhoz való eljuttatása, amennyiben Felhasználó sorsolás útján válik nyertessé, erről való értesítés és nyereményének átvételi folyamatának egyeztetése. Amennyiben a játékban részt vevők sorrendje publikálásra kerül, kizárólag a személy azonosítására nem alkalmas keresztnév kerül megjelenítésre.

Az adatkezelési cél minden esetben az adott nyereményjáték szabályzatában is rögzítésre kerül.

Az adatkezelés időtartama

Szervező az adatokat a nyereményjáték lezárulásáig, azaz a nyeremény átvételéig jogosult tárolni.

Az adatkezelés jogalapja

a Felhasználó hozzájárulása

Adatkezelő

Frissdiplomás Kft.
1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Adatfeldolgozók

A honlap- és ügyfélkapu fejlesztéséért felelős, és ilyen minőségében az adatok teljes körét kezeli Szervező megbízásából:

CreatIT Solutions Kft.
6724 Szeged, Körtöltés u. 59.

A hírlevél-kiküldésért felelős adatfeldolgozó, ezért a Felhasználók nevét és e-mail-címét kezeli Szervező megbízásából:

Wanadis Kft.
1112 Budapest, Budaörsi út 153.

4. A frissdiplomas.hu állásportál használata

A kezelt adatok köre

A regisztrációkor megadott adatok

Az adatkezelés célja

A 31. életévét be nem töltött Felhasználó a regisztráció során megadott adataival Szervező által létrehozott és üzemeltetett frissdiplomas.hu címen elérhető, gyakornokoknak és pályakezdőknek szóló állásportál használatára is jogosulttá válik. A még hatékonyabb álláskeresés érdekében létrejön a frissdiplomas.hu állásportálon is egy aktív felhasználói profilja. Felhasználó a profiljába való belépést követően szerkesztheti, törölheti adatait, illetve nyilatkozhat arról, milyen típusú leveleket fogad.

Az adatkezelés időtartama

A hozzájárulás visszavonásáig, azaz addig, amíg Felhasználó a profilját nem törli, vagy nem kéri Szervezőnél profilja törlését. Felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy részlegesen vonja vissza a hozzájárulását, azaz egyes szolgáltatásokról egyenként is lemondhat.

Az adatkezelés jogalapja

Felhasználó önkéntes hozzájárulása

Adatkezelő

Frissdiplomás Kft.
1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Adatfeldolgozók

A honlap- és ügyfélkapu fejlesztéséért felelős, és ilyen minőségében az adatok teljes körét kezeli Szervező megbízásából:

CreatIT Solutions Kft.
6724 Szeged, Körtöltés u. 59.

A hírlevél-kiküldésért felelős adatfeldolgozó, ezért a Felhasználók nevét és e-mail-címét kezeli Szervező megbízásából:

Wanadis Kft.
1112 Budapest, Budaörsi út 153.

Szervező kötelezi magát arra, hogy a fenti adatokat kizárólag Felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra veszi igénybe, azokat előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja át.

A kezelt adatok németországi szervereken kerülnek tárolásra, a szerverek üzemeltetője a kezelt adatokhoz semmilyen mértékben nem fér hozzá.

II. Adattovábbítás

1. Profession állásértesítő létrehozása és Felhasználó nyilatkozatainak megadása érdekében

Annak érdekében, hogy további állás-, gyakornoki- és egyéb, munkavégzésre irányuló ajánlatokhoz jusson, Felhasználónak lehetősége van arra, hogy a regisztrációja során megadott adatok felhasználásával Magyarország leglátogatottabb tematikus állásportálján, a profession.hu-n állásértesítőt hozzon létre, és beállítsa, milyen ajánlatokat, milyen formában fogad.

Felhasználó nem köteles állásértesítőt létrehozni, illetve adatkezeléséhez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint: https://www.profession.hu/gdpr/

Felhasználó tehát a jelen adatvédelmi szabályzat elfogadásával önállóan, külön hozzájárulhat ahhoz, hogy állásértesítője létrehozásának megkönnyítése érdekében, kényelmi szolgáltatásként a regisztrációja során megadott személyes és szakmai adatait Szervező átadja a profession.hu Kft.-nek (1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14. IV. emelet) oly módon, hogy a profession.hu Kft által működtetett állásértesítő formot Felhasználó által megadott adatokkal kitölti.

Felhasználónak itt lehetősége van adatai módosítására, törlésére, hozzájárulásainak kezelésére. Felhasználó aktív hozzájárulása és profession.hu Kft adatkezelési nyilatkozatának elfogadása nélkül Felhasználó adatai nem kerülnek mentésre, ezáltal nem kerülnek profession.hu Kft. adatkezelésébe, és nem maradnak annak birtokában.

Az előbbiek szerinti regisztráció egyszeri lehetőség, annak elmaradása esetén az ilyen formában nem ismételhető meg.

A kezelt adatok köre

A regisztrációkor megadott adatok

Az adatkezelés célja

Állás-, gyakornoki- és egyéb, munkavégzésre irányuló ajánlatok küldése, Felhasználó karrierépítésének támogatása.

Az adatkezelés időtartama

A hozzájárulás visszavonásáig, azaz addig, amíg a Felhasználó a profilját nem törli, vagy nem kéri profilja törlését. A Felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy részlegesen vonja vissza a hozzájárulását, azaz egyes szolgáltatásokról egyenként is lemondhat.

Az adatkezelés jogalapja

Felhasználó önkéntes hozzájárulása

Adatkezelő

profession.hu Kft.
1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14. IV. emelet

Adatfeldolgozók

Az adatkezelési tájékoztatóban bemutatott adatfeldolgozók:
https://www.profession.hu/gdpr/

2. Jelentkezés a JOBVERSE kiállítóinak ajánlataira

Szervező a JOBVERSE, mint az álláskeresést és karrierépítést támogató platform által lehetővé teszi Felhasználó számára, hogy a JOBVERSE bármely kiállítójának állásajánlataira, szakmai gyakornoki pozícióira, egyéb munkavégzésre irányuló hirdetésére vagy (tovább)képzési lehetőségére jelentkezzen.

Szervező a JOBVERSE-re történő belépésekor minden Felhasználó rendelkezésére bocsát egy QR kódot, és tájékoztatja annak működéséről. Ennek a QR kódnak a beolvasásával Felhasználónak lehetősége nyílik a fentiekben részletezett ajánlatokra való jelentkezésre.

A jelentkezés Felhasználó erre irányuló aktív magatartásával valósul meg oly módon, hogy a Felhasználó lehetővé teszi a kiállító számára egyedi QR-kódjának  QR-kód-olvasóval való beolvasását.

Felhasználó ezzel az aktív magatartásával (a kódjának beolvasásra történő átadásával vagy felmutatásával) kifejezetten hozzájárul ahhoz hogy

  • a kiállító, akinek ilyen módon a jelentkezését leadta,  regisztrációs adatait letöltse (beleértve a regisztráció során feltöltött önéletrajzát, motivációs levelét és egyéb jelentkezési dokumentumait), és azok ismeretében munkavégzésre irányuló vagy karrierépítését támogató ajánlattal megkeresse,
  • Szervező lehetővé tegye a kiállító számára, hogy ezen adatokat a jelszóval védett, zárt ügyfélkapuból letöltse, és Felhasználóval való kapcsolatfelvétel céljából felhasználja.

A kezelt adatok köre

A regisztrációkor megadott adatok és a profilba feltöltött önéletrajz, fénykép

Az adatkezelés célja

Felhasználó állásokra, gyakornoki helyekre, képzésekre, és egyéb, a karrier építését szolgáló programra vagy szolgáltatásra való jelentkezés biztosítása.

Az adatkezelés időtartama

A JOBVERSE lebonyolítását követő 1 év. Ezt követően a JOBVERSE kiállítója csak abban az esetben kezelheti Felhasználó adatait, ha JOBVERSE lebonyolítását követő 1 éven belül Felhasználó ehhez kifejezetten hozzájárulását adta, az adatkezelő adatkezelési szabályzatát megismerte és elfogadta.

Az adatkezelés jogalapja

Felhasználó önkéntes hozzájárulása

Adatkezelő

JOBVERSE azon kiállítója, akinek Felhasználó aktív hozzájárulásával adatait átadta.

A kiállítókat Szervező a kiállítók által kötelezően elfogadott Általános Szerződési Feltételekben kötelezi arra, hogy a JOBVERSE lebonyolítását követő 1 év leteltével töröljék minden olyan jelentkező személyes adatait, akik ezen időszakon belül nem adták hozzájárulásukat a további adatkezeléshez.

III. Általános adatkezelési elvek

Felhasználók általi adatszolgáltatás minden adatkezelési cél tekintetében önkéntes, az adatkezelés céljának ismeretében történik.

Regisztrációs adatai alapján Felhasználó adatairól egyedi azonosítóval ellátott profil készül. Felhasználó a II/2. pontban részletezett hozzájárulása alapján a profiljában tárolt adatait a JOBVERSE azon kiállítói kapják meg kizárólag, akik számára ezt Felhasználó engedélyezte. Felhasználó ezt oly módon teheti meg, hogy lehetővé teszi a kiállító számára a JOBVERSE-re történő belépésekor kapott egyedi QR-kódjának beolvasását.

A JOBVERSE kiállítói microsite-jukon Felhasználó által elérhető és megismerhető módon, nyilvánosan közzéteszik saját adatvédelmi szabályzatukat, mely az adott kiállítóhoz történő jelentkezés esetén szabályozza a JOBVERSE-en túlmutató adatkezelést.

A megadott személyes és egyéb adatok, valamint az igényelt szolgáltatások bármikor módosíthatók, külön-külön és egyben is törölhetők, a kért szolgáltatások visszamondhatók. Felhasználónak továbbá lehetősége van az e-mail alapú értesítés esetén az adott típusú értesítésről egyetlen kattintással leiratkozni a levél láblécében található „leiratkozás” linkre kattintva.

Szervező kötelezi magát arra, hogy a rendelkezésére bocsátott adatokat kizárólag Felhasználó által választott szolgáltatás céljából, Felhasználó hozzájárulásának megfelelően használja.

Szervező mindent megtesz annak érdekében, hogy adatbázisa, annak használata technikailag is biztonságos legyen, illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá Felhasználó személyes adataihoz, ne tudják azokat megváltoztatni vagy törölni. Szervező vállalja, hogy az új, Felhasználó általi adatkezelés céljának megfelelő, azaz elhelyezkedését és karrierépítését szolgáló tevékenységei, szolgáltatásai bemutatása érdekében legfeljebb egy tájékozató levelet küld Felhasználó számára, akinek felajánlja a lehetőséget az új szolgáltatás igénybevételére.

Szervező fenntartja magának a jogot, hogy Felhasználóitól és ügyfeleitől gyűjtött személyes adatnak nem minősülő statisztikai adatokat az irányadó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően nyilvánosságra hozza. Szervező kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általa nyilvánosságra hozott adatok ne legyenek alkalmasak az adatot szolgáltató Felhasználók azonosítására.

Szervező a szolgáltatásait használó partnereivel kötött szerződései, együttműködési megállapodásai nagy hangsúlyt fektetnek az adatvédelmi jogszabályok mindkét fél általi maradéktalan betartására. Szervező partnerei és ügyfelei kötelezettséget vállalnak Felhasználók adatainak jogszabályszerű kezelésére.

Szervező nem gyűjt személyazonosításra alkalmas genetikai és biometrikus adatokat, illetve olyan adatokat, amelyek nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, érdekképviseleti szervezeti tagságra, egészségi állapotra, szenvedélybetegségre, nemi életre vagy nemi irányultságra, büntetett előéletre vonatkoznak. Amennyiben Szervező tudomást szerez arról, hogy Felhasználó a fentiekben részletezett különleges adatot adott meg bármely általa üzemeltetett rendszerben, azt haladéktalanul törli. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a hatályos jogszabályok megsértéséért a különleges adatokat elhelyező felhasználó regisztrációját is törölje.

Szervező fenntartja magának a jogot, és egyben kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen adatvédelmi szabályzat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsa.

Minden egyes, Szervező által kezelt adatra érvényes a jelen adatvédelmi szabályzat.

“Cookie”-k és “web beacon”-ök elhelyezése, célja

A szolgáltatások igénybevétele során Szervező kisméretű, Felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adatfájlokat (cookie) telepíthet Felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, Felhasználó azonosítása, Felhasználó további látogatásainak megkönnyítése, a szolgáltatás hatékonyságának növelése, Felhasználó számára célzott reklám vagy egyéb célzott tartalom eljuttatása vagy piackutatás céljából. Az adatfájlok használatának eredményeképpen Szervezőhöz került adatokat Szervező nem kapcsolja az adott felhasználó azonosító adataihoz. Az ún. session cookie-k a cookie-kben beállított határidő végével automatikusan törlődnek.

Szervező által üzemeltetett weboldalakon a Google Analytics által használt cookie-k (sütik) működnek, melyek működésére a Google adatvédelmi irányelvei vonatkoznak (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu).

Felhasználónak a cookie-k vonatkozásában az alábbi lehetőségei vannak:

  • beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha Szervező cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén,
  • a cookie-k küldését bármikor megtilthatja.

E körben kiemelendő, hogy a cookie-k el nem fogadása azt eredményezheti, hogy ezzel összefüggésben bizonyos oldalak vagy funkciók nem működnek megfelelően. A cookie-kal kapcsolatos további információ a http://www.cookiecentral.com címen érhető el.

A fenti célokból Szervező a szolgáltatások biztosítása érdekében az általa üzemeltetett weboldalakba harmadik személytől származó web beacon-t (más kifejezéssel web bug-ot) illeszthet be. A web beacon egy olyan, weboldalba ágyazott kép, amely segítségével nyomon követhetőek a honlapon tett látogatások. Ezt az információt “clickstream data”-nak is nevezik. Ezekkel az adatokkal elemezhetőek a látogatási szokások, amely a honlap minőségének javításához vagy a hirdetések jobb célzásához szükségesek. A web beacon-ök funkciójukat tekintve hasonlítanak a cookie-khoz, azokat Felhasználó online mozgásának a nyomon követésére használják. A kettő között az a fő különbség, hogy a web beacon-ök nem láthatók az oldalon. Mindemellett Felhasználónak nincsen arra lehetősége, hogy a web bugok letöltését – a cookie-kkal ellentétben – letiltsa böngészőjében. További információ a web beacon-ökkel kapcsolatban: http://en.wikipedia.org/wiki/Web_beacon

Szervező által üzemeltetett weboldalakra médiapartner-hivatkozáson keresztül érkező és regisztráló Felhasználók egyedi azonosításra kerülnek a médiapartnerrel kötött megállapodás ellenőrizhetősége érdekében. Az azonosítás során az alábbi adatok kerülnek rögzítésre:

  • médiapartner weboldalának URL-je, amiről Felhasználó átnavigált
  • mérőkódos URL, amire kattintva érkezett az oldalra

Szervező kötelezi magát arra, hogy az így tárolt adatokat kizárólag statisztikai célokra és a médiapartnerekkel kötött megállapodások ellenőrzésére használja fel, Felhasználó azonosítására nem.

IV. Felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai

a.) Tájékoztatáshoz való jog:

Felhasználó jogosult arra, hogy adatainak kezelésére irányuló tevékenység megkezdését megelőzően tájékoztatást kapjon az adatkezeléssel összefüggő információkról.

b.)Hozzáféréshez való jog:

Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni Szervező által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.

Szervező Felhasználó kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szervező a kérelem benyújtásától számított 15 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

Felhasználó a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

E-mail: info@frissdiplomas.hu
Postacím: 1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Felhasználó bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel fordulhat Szervezőhöz a fenti elérhetőségeken keresztül.

c.)Helyesbítéshez való jog:

Felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését kérni. Adatainak többségét Felhasználó a weboldalakon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szervező a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül módosítja az adatokat. Bármilyen módon történik az adatok módosítása vagy törlése, azok nem lesznek helyreállíthatók.

Felhasználó a regisztráció során megadott adatait bármikor módosíthatja a felhasználói fiókjában, az adatai helyesbítését az info@frissdiplomas.hu email címen kérheti.

d.) Törléshez való jog:

Felhasználó bármikor jogosult adatai törlésének kérésére:

  • a leiratkozas@frissdiplomas.hu email címen,
  • az elektronikus úton küldött levelekben a láblécben megadott linkre kattintva, illetve
  • a weboldalakon keresztül, a felhasználói profiljába történő bejelentkezés után is törölheti adatait.

e.) Törlés helyett zárolásra kerül a személyes adat, ha Felhasználó ezt kéri, vagy ha feltételezhető, hogy a törlés sértené Felhasználó jogát, jogos érdekét. A zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a törlést kizárja.

f.) Az adatkezelés korlátozásához való jog:

Felhasználó jogosult arra, hogy kérésére Szervező korlátozza az adatkezelést, ha vitatja a személyes adatok pontosságát (ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy Szervező ellenőrizze a személyes adatok pontosságát); az adatkezelés jogellenes, és Felhasználó ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását; Szervezőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de Felhasználó igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez.

g.) Személyes adatok helyesbítéséhez vagy törléséhez, illetve az adatkezelés korlátozásához kapcsolódó értesítési kötelezettség:

Szervező minden olyan címzettet tájékoztat a helyesbítésről, törlésről vagy adatkezelés-korlátozásról, akivel, illetve amellyel a személyes adatot közölték, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.

h.) Adathordozhatósághoz való jog:

Felhasználó jogosult az adatainak törlését és azok közvetlen továbbítását kérni az általa megjelölt másik szolgáltatóhoz az adathordozas@frissdiplomas.hu email címen. Szervező munkatársaink max. 30 nap áll rendelkezésre a kérés teljesítéséhez.

i.) Automatizált döntéshozatal alóli mentesség joga:

Felhasználó jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt jelentős mértékben érintené.

j.) Tiltakozáshoz való jog:

Felhasználó jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak a közérdekű vagy közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében megvalósuló adatkezelése, illetve Szervező, vagy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges adatkezelés ellen (a GDPR 6. cikk (1) bekezdésének e) vagy f) pontján alapuló adatkezelés), ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Ebben az esetben Szervező a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha Szervező bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek Felhasználó érdekeivel, jogaival és szabadságával szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

k.) Panasztételhez és jogorvoslathoz való jog:
Felhasználó a GDPR 77. cikke alapján jogosult arra, hogy panaszt tegyen a felügyeleti hatóságnál ha Felhasználó megítélése szerint a rá vonatkozó személyes adatok kezelése megsérti a GDPR-t. Panasztételhez való jogát Felhasználó az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11., levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9. Telefon: +36 (1) 391 1400, +36 (30) 683 5969, +36 (30) 549 6838;  Fax: +36 (1) 391-1410  www: http://www.naih.hu email: ugyfelszolgalat@naih.hu

A Felhasználó az előbbieken túl tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha:

  • a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag Szervezőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy Szervező, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén;
  • ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
  • valamint törvényben meghatározott egyéb esetben.

Szervező a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről Felhasználót írásban tájékoztatja.

A fenti jogosultságok részletezését az Infotv. 14-22 § szakaszai tartalmazzák. Felhasználó a jogainak megsértése esetén, illetve az Infotv.-ben meghatározott egyéb esetekben bírósághoz fordulhat (Infotv. 23. §). A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – Felhasználó választása szerint – Felhasználó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

V. Felhasználó felelősségi köre

Amennyiben Felhasználó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a szolgáltatások használata során bármilyen módon kárt okozott, Szervező jogosult Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. Szervező ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

VI. Kiállítói adatok

A JOBVERSE felületein megjelenő kiállítói elérhetőségek a jelentkezőkkel folyó kommunikációt szolgálják, kizárólag karrier célú megkeresésre használhatóak. Üzleti ajánlat és megkeresés céljából az elérhetőségek használata szigorúan tilos. A kiállítói adatok nem karrier célú, azaz állásokra, szakmai gyakorlati helyekre vagy továbbképzési lehetőségekre való jelentkezésre, illetve ezekkel összefüggő információkérésre való használat esetén Szervezők jogosultak a jogszerűtlenül eljáróval szembeni jogi igényérvényesítésre, így különösen kártérítés érvényesítésére is.

Budapest, 2022.06.02.

Privacy policy

The organizer of JOBVERSE Job Fair (hereinafter referred to as JOBVERSE), namely Frissdiplomás Personal Consultancy and Service Ltd. (short name: Frissdiplomás Kft., registered office: 1037 Budapest, Lángliliom u. 2. building 13. 1., tax number: 13777157-2-41, company registration number: 01-09-872621, hereinafter referred to as the “Organizer”) guarantees that the personal and other data of the users who come into contact with it (job seekers, interested parties and users of its websites participating in the JOBVERSE Job Fair, hereinafter referred to as the “User” or “Users”) will be treated confidentially and in full compliance with the applicable laws and recommendations, in particular with regard to the following:

  • Act CXIX of 1995 on the processing of name and address data for the purposes of research and direct marketing,
  • Act VI of 1998 on the Protection of Individuals with regard to Automatic Processing of Personal Data,
  • Act CVIII of 2001 on electronic commerce and information society services,
  • Act CXII of 2011 on the Right to Informational Self-Determination and Freedom of Information (Act on Freedom of Information).
  • Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Regulation (EC) No 95/46/EC (General Data Protection Regulation).

I. Data processing by Organizer

  1. Subscribe to notifications

Scope of the data processed

Last name
First name
E-mail address
Phone number (optional)

Purpose of the processing

Notify the User of news, programmes, exhibitors, opening of registration or application for the event, related to JOBVERSE, to the contact details provided by the User.

Duration of processing

Without validating your email address for 90 days. Once the e-mail address has been validated, until it is canceled, i.e. until the User unsubscribes from the service provided for in this clause, which he/she may do by clicking on the unsubscribe button in any email sent to him/her, and may request the deletion of his/her data from the Organizer by writing to the e-mail address he/she used to register for the service.

Legal basis for processing

User’s voluntary consent

Data Controller

Fresh Graduates Ltd.
1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Data processors

The data processor is responsible for sending the newsletter and therefore processes the names and e-mail addresses of Users on behalf of the Organizer:

Wanadis Ltd.
1112 Budapest, Budaörsi út 153.

 2. Registration

Scope of the data processed

Last name
First name
E-mail address
Phone number
Year of birth
No
Area of interest and job search
Highest level of education
Level of professional experience
Language skills (optional)
LinkedIn profile link (optional)
Application material (CV(s), cover letter, etc.) (optional)

Purpose of data processing

Supporting users in their career development, providing them with job, internship and training opportunities, sending job offers and training opportunities according to their preferences, and recommending programmes and events to support their job placement, job change and career development.

To ensure the operation and services of JOBVERSE as a platform for job search and career development by enabling the User to.

✔     obtain information on any of the JOBVERSE exhibitors,

✔     to contact and interact with any JOBVERSE exhibitor,

✔     to apply to any of the JOBVERSE exhibitors,

✔     participation in lectures, counseling and other programmes to support job and career development.

The User may participate in and use the services of any JOBVERSE organized at the same time as or after registration.

Users may receive training prior to JOBVERSE, typically, but not exclusively, in the form of a series of training e-mails and/or videos, downloadable content (e.g. e-book, video, podcast), in order to fully use the JOBVERSE services, plan which exhibitors to visit, review and save relevant jobs, internships and/or training opportunities from the offers uploaded by exhibitors, etc.

If the User is under 31 years of age, in order to support his/her job search and career development, his/her data will be placed in the database of the job portal for trainees and young professionals created and operated by the Organizer, available at frissdiplomas.hu.

Job search support services may be canceled separately as described in the individual privacy notice (frissdiplomas.hu Privacy Notice) and may also be withdrawn in one go.

Duration of processing

Without validating your email address for 90 days. Once the e-mail address has been validated, until it is canceled, i.e. until the User unsubscribes from the service provided for in this clause, which he/she may do by clicking on the unsubscribe button in any email sent to him/her, and may request the deletion of his/her data from the Organizer by writing to the e-mail address he/she used to register for the service.

Legal basis for processing

User’s voluntary consent

Data Controller

Fresh Graduates Ltd.
1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Data processors

He is responsible for the development of the website and client gateway, and as such manages all data on behalf of the Organizer:

CreatIT Solutions Ltd.
6724 Szeged, Körtöltés u. 59.

The data processor is responsible for sending the newsletter and therefore processes the names and e-mail addresses of Users on behalf of the Organizer:

Wanadis Ltd.
1112 Budapest, Budaörsi út 153.

3. Lottery(s)

Scope of the data processed

Name
Email address
Phone number

Purpose of data processing

Identifying the User participating in the sweepstakes, delivering the guaranteed prize to the User, if the User is the winner of the sweepstakes, notifying the User of the prize and arranging the collection of the prize. If the order of the participants in the game is published, only the first name of the person who cannot be identified will be displayed.

The purpose of the data processing will also be set out in the rules of the relevant competition.

Duration of processing

The Organizer is entitled to store the data until the end of the competition, i.e. until the prize is received.

Legal basis for processing

the User’s consent

Data Controller

Frissdiplomás Kft.
1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Data processors

They are responsible for the development of the website and client gateway, and as such manages all data on behalf of the Organizer:

CreatIT Solutions Ltd.
6724 Szeged, Körtöltés u. 59.

The data processor is responsible for sending the newsletter and therefore processes the names and e-mail addresses of Users on behalf of the Organizer:

Wanadis Kft.
1112 Budapest, Budaörsi út 153.

4. Using the frissdiplomas.hu job portal

Scope of the data processed

Data provided at registration

Purpose of the processing

The User under the age of 31, with the data provided during registration, becomes entitled to use the job portal for trainees and career starters, created and operated by the Organizer at the address frissdiplomas.hu. In order to make the job search even more efficient, an active user profile will be created on the job portal frissdiplomas.hu. After logging into your profile, you will be able to edit and delete your data, as well as declare the type of mail you wish to receive.

Duration of processing

Until the consent is withdrawn, i.e. until the User deletes his/her profile or requests the deletion of his/her profile by the Organizer. The User has the possibility to withdraw his/her consent in part, i.e. he/she may also withdraw his/her consent for individual services.

Legal basis for processing

User’s voluntary consent

Data Controller

Frissdiplomás Kft.
1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

Data processors

They are responsible for the development of the website and client gateway, and as such manages all data on behalf of the Organizer:

CreatIT Solutions Ltd.
6724 Szeged, Körtöltés u. 59.

The data processor is responsible for sending the newsletter and therefore processes the names and e-mail addresses of Users on behalf of the Organizer:

Wanadis Ltd.
1112 Budapest, Budaörsi út 153.

The Organizer undertakes to use the above data only for the purposes previously approved by the User and not to disclose them to third parties under any circumstances without the prior written consent of the User (except for the exceptions provided for by law).

The processed data is stored on servers in Germany and the operator of the servers has no access to the processed data.

II. Data transmission

  1. To create a Profession Job Alert and provide User Declarations

In order to access further job, internship and other employment offers, the User has the possibility to create a job alert on profession.hu, the most visited thematic job portal in Hungary, using the data provided during registration, and to set which offers and in which form he/she will receive them.

You are not obliged to create a job alert and you can withdraw your consent at any time as described in the privacy notice: https://www.profession.hu/gdpr/

By accepting this Privacy Policy, the User may independently, separately consent that in order to facilitate the creation of his/her job application, as a convenience, the Organizer may transfer the personal and professional data provided during his/her registration to profession.hu Kft (1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14., IV. floor) by filling in the job application form operated by profession.hu Kft with the data provided by the User.

Users have the possibility to modify, delete and manage their data and consent. Without the User’s active consent and acceptance of profession.hu Kft.’s data management statement, the User’s data will not be saved,thus will not be processed by profession.hu Kft and will not remain in their posession.

The registration discussed herein is a one time possibility, in case of its absence it shall not be repeated in this form.

Scope of the data processed

Data provided at registration

Purpose of data processing

Sending job, internship and other job offers, supporting the User’s career development.

Duration of processing

Until consent is withdrawn, i.e. until the User deletes his/her profile or requests the deletion of his/her profile. The User has the possibility to withdraw his/her consent in part, i.e. he/she may also withdraw his/her consent for individual services.

Legal basis for processing

User’s voluntary consent

Data Controller

profession.hu Kft.
1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14., IV. floor

Data processors

The data processors described in the privacy notice:
https://www.profession.hu/gdpr/

  1. Apply for JOBVERSE exhibitors’ offers

By JOBVERSE, as a platform for job search and career development, the Organizer allows the User to apply for job vacancies, internships, other job advertisements or (further) training opportunities from any JOBVERSE exhibitor.

When logging in to JOBVERSE, the Organizer provides a QR code for every User, and informs him/her about its function. By reading this QR code, the User is given the opportunity to apply for the offers detailed herein.

The application is made through the User’s active behavior in this respect by allowing the exhibitor to scan his/her unique QR code with QR code reader.

By this active behavior (by submitting or presenting your code for scanning), you expressly consent to.

  • the exhibitor to whom you have submitted your application in this way can download your registration details (including your CV, covering letter and other application documents uploaded during registration), and in their knowledge can approach you with offers related to work or supporting your carreer.
  • The Organiser to allow the Exhibitor to retrieve this data from the password-protected, locked client portal and use it to contact the User. 

Scope of the data processed

The data provided at registration and the CV, photo uploaded to the profile

Purpose of data processing

Providing applications for user jobs, internships, training, and other career building programs or services.

 

Duration of processing

1 year after the JOBVERSE has taken place. After this period, the exhibitor of JOBVERSE may only process the data of the User, if within 1 year after the JOBVERSE has taken place the User has specifically consented to this, has gotten to know and accepted the privacy policy of the Data Controller.

 

Legal basis for processing

User’s voluntary consent

Data Controller

The Exhibitor of JOBVERSE, to whom the User has given his/her data with his/her active consent.

The Organizer obliges the Exhibitors, in the General Terms and Conditions bindingly accepted by the Exhibitors, to delete the personal data of all applicants who have not given their consent to further data processing within 1 year after the JOBVERSE has been held.

 

III. General data processing principles

The provision of data by users is voluntary for all purposes of data processing and is based on the knowledge of the purpose of data processing.

Based on your registration data, a profile with a unique identifier is created for you. Based on the User’s consent as detailed in Section 2, the data stored in his/her profile may be given by JOBVERSE only to those exhibitors to whom the User has given permission. The User may do this by allowing the exhibitor to scan his unique QR code, which he received when he logged into JOBVERSE.

JOBVERSE exhibitors make their own privacy policy publicly available on their microsite to be accessed and known by users, which governs the processing of data beyond JOBVERSE for applications to that exhibitor.

The personal and other data provided and the services requested may be modified, deleted individually or in combination, and the services requested may be canceled at any time. In addition, in the case of e-mail notifications, the User has the possibility to unsubscribe from this type of notification with a single click on the “unsubscribe” link in the footer of the e-mail.

The Organizer undertakes to use the data provided solely for the purposes of the service chosen by the User and in accordance with the User’s consent.

The Organizer will do its utmost to ensure that its database and its use is technically secure and that unauthorized persons cannot access, alter or delete the User’s personal data. The Organizer undertakes to send up to one informative letter to the User, offering him the possibility to use the new service, in order to present his activities and services for the purpose of the new data processing by the User, i.e. for his job and career development.

The Organizer reserves the right to disclose non-personal statistical data collected from its Users and customers in accordance with the applicable legal provisions. The Organizer will take particular care to ensure that the data it makes public cannot be used to identify the Users providing the data.

The Organizer’s contracts and cooperation agreements with partners using its services place great emphasis on full compliance with data protection legislation by both parties. The Organizer’s partners and customers undertake to handle Users’ data in accordance with the law.

The Organiser does not collect personally identifiable genetic and biometric data or data revealing membership of a national or ethnic minority, political opinion or party affiliation, religious or other beliefs, membership of an interest group, health, addictions, sex life or sexual orientation, criminal record. If the Organiser becomes aware that the User has provided any of the above-mentioned special data in any of the systems operated by the Organiser, the Organiser will delete such data without delay. The Organiser reserves the right to cancel the registration of a User who has provided special data in violation of applicable laws.

The Organizer reserves the right and undertakes the obligation to unilaterally amend the content of this Privacy Policy in accordance with the provisions of the law in force from time to time.

All data processed by the Promoter is subject to this Privacy Policy.

Placement and purpose of “cookies” and “web beacons”

During the use of the Services, the Organizer may install small data files (cookies) on the User’s computer, including data that cannot be directly linked to the User, for the purposes of data recording, identification of the User, facilitating the User’s further visits, increasing the effectiveness of the service, delivering targeted advertising or other targeted content to the User or market research. The data obtained by the Organizer as a result of the use of data files will not be linked by the Organizer to the identification data of the User. Session cookies are automatically deleted at the end of the time limit set in the cookie.

On websites operated by the Organizer, cookies are used by Google Analytics and are governed by Google’s privacy policy (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu).

You have the following options regarding cookies:

  • you can set to be notified when an Organizer wishes to place a cookie on your computer,
  • you can opt out of receiving cookies at any time.

In this context, it should be noted that failure to accept cookies may result in certain pages or functions not functioning properly. Further information on cookies is available at http://www.cookiecentral.com.

For the above purposes, the Organizer may insert third-party web beacons (also known as web bugs) into the websites it operates in order to provide the Services. A web beacon is an image embedded in a web page that can be used to track visits to the website. This information is also known as “clickstream data”. This data can be used to analyze visitor behavior to improve the quality of the website or to better target advertising. Web beacons are similar in function to cookies and are used to track the User’s online movements. The main difference between the two is that web beacons are not visible on the page. In addition, the User does not have the possibility to block the downloading of web beacons in his browser, unlike cookies. For more information on web beacons, please visit http://en.wikipedia.org/wiki/Web_beacon

Users arriving and registering on websites operated by the Organizer through a media partner link will be uniquely identified in order to verify the agreement with the media partner. The following data will be recorded during the identification process:

  • the URL of the media partner’s website from which the User has navigated
  • the URL with the measurement code you clicked on to reach the page

The Organizer undertakes to use the data stored in this way solely for statistical purposes and to verify agreements with media partners, and not to identify the User.

IV. User rights in relation to data management

a.) Right to information:

The User has the right to be informed of the information related to the processing of his/her data prior to the start of the processing activity.

b.) Right of access:

The User has the right to request at any time information about the personal data concerning him/her processed by the Organizer and to modify them at any time in accordance with this Privacy Policy.

Upon User’s request, the Organizer shall provide information about the data processed by it, the purpose, legal basis and duration of the processing, as well as about who has received or received the data and for what purpose. The Organizer shall provide the requested information in writing within 15 days of the request.

You can exercise your rights by contacting:
E-mail: info@frissdiplomas.hu
Postal address: 1037 Budapest, Lángliliom u. 2. 13. ép. 1.

The User may contact the Organizer with any questions or comments regarding data management via the above contact details.

c.) Right to rectification:

The User is entitled to request the rectification of incorrectly recorded data at any time. The User may correct the majority of his/her data on the Websites himself/herself; in other cases, the Organizer will correct the data within 3 working days of receiving the request. Any modification or deletion of the data will not be recoverable.

The User may modify the data provided during registration at any time in his/her user account, and may request the correction of his/her data by sending an email to info@frissdiplomas.hu.

d.) Right to erasure:

You have the right to request the deletion of your data at any time:

  • by email to leiratkozas@frissdiplomas.hu,
  • by clicking on the link in the footer of any email sent to you, or
  • you can delete your data after logging into your user profile via the websites.

e.) Instead of deletion, personal data will be blocked if the User so requests or if it is assumed that deletion would violate the User’s rights or legitimate interests. The blocked personal data may be processed only for as long as the purpose of the processing, which precludes the deletion, persists.

f.) Right to restriction of processing:

The User has the right to have the data processing limited by the Organizer at his/her request if he/she contests the accuracy of the personal data (in this case, the limitation applies for the period of time that allows the Organizer to verify the accuracy of the personal data); the processing is unlawful and the User opposes the deletion of the data and instead requests the limitation of their use; the Organizer no longer needs the personal data for the purposes of processing, but the User requires them for the establishment, exercise or defense of legal claims.

g.) Notification obligations relating to rectification or erasure of personal data or restriction of processing:

The Organizer will inform any recipient to whom or with whom the personal data have been disclosed of the rectification, erasure or restriction of processing, unless this proves impossible or involves a disproportionate effort.

h.) Right to data portability:

The User has the right to request the deletion of his/her data and their direct transfer to another service provider designated by him/her at the email address adathordozas@frissdiplomas.hu. Our organizing staff has a maximum of 30 days to comply with the request.

i.) Right to exemption from automated decision-making:

The User has the right not to be subject to a decision based solely on automated processing, including profiling, which would have legal effects concerning him or her or significantly affect him or her.

j.) Right to object:

The User has the right to object at any time, on grounds relating to his or her particular situation, to the processing of his or her personal data in the exercise of official authority or in the public interest, or to the processing necessary for the purposes of the legitimate interests pursued by the Organizer or a third party (processing based on Article 6(1)(e) or (f) of the GDPR), including profiling based on the aforementioned provisions. In this case, the Organizer may no longer process the personal data, unless the Organizer proves that the processing is justified by compelling legitimate grounds which override the interests, rights and freedoms of the User or are related to the establishment, exercise or defense of legal claims.

k.) Right to lodge a complaint and seek redress: the
User has the right to lodge a complaint with the supervisory authority
under Article 77 of the GDPR if the User considers that the processing of personal data concerning him/her infringes the GDPR. The User may exercise his/her right to lodge a complaint by contacting the following contact details:

National Authority for Data Protection and Freedom of Information Address: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11., postal address: 1363 Budapest, Pf. 9. Phone: +36 (1) 391 1400, +36 (30) 683 5969, +36 (30) 549 6838; Fax: +36 (1) 391-1410 www: http://www.naih.hu email: ugyfelszolgalat@naih.hu

In addition to the above, the User may object to the processing of his/her personal data if:

  • the processing or disclosure of personal data is necessary for the fulfillment of a legal obligation to which the Organizer is subject or for the purposes of the legitimate interests pursued by the Organizer, the data subject or a third party, except in the case of mandatory processing;
  • if the personal data are used or disclosed for direct marketing, public opinion polling or scientific research purposes;
  • and in other cases specified by law.
    The Organizer shall examine the objection within the shortest possible time from the submission of the request, but not later than 15 days, shall decide on its validity and shall inform the User in writing of its decision.

The above entitlements are detailed in sections 14-22 of the Infotv. In the event of a violation of his/her rights or in other cases provided for in the Infotv., the user may take legal action (Art. 23 Infotv.). The court of law has jurisdiction to decide on the action. At the User’s option, the action may also be brought before the court of the User’s domicile or residence.

V. Responsibility of the User

If the User has provided third party data during registration or caused damage in any way during the use of the services, the Organizer is entitled to claim damages from the User. In such a case, the Organizer shall provide all reasonable assistance to the competent authorities in order to establish the identity of the offending person.

VI. Exhibitor details

Exhibitor contact details displayed on JOBVERSE interfaces are for communication with applicants and are for career enquiries only. The use of contact details for the purposes of business offers and enquiries is strictly prohibited. In case of use of exhibitor data for non-career purposes, i.e. to apply for jobs, internships or to training opportunities or to request information in connection with these, the Organizers are entitled to pursue legal claims against the wrongdoer, including in particular damages.

Budapest, 2022.06.02.