Apollo Tyres (Hungary) Kft.

STANDSZÁM: D3

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az Apollo Tyres Ltd. egy nemzetközi gumiabroncsgyártó vállalat, mely Apollo és Vredestein globális márkanéven gyártja és értékesíti termékeit. Abroncsainkat Magyarországon, Hollandiában és Indiában gyártjuk, és több, mint 100 országban forgalmazzuk szerte a világon. Vállalatunk termékportfóliója átfogó abroncskínálatot biztosít személyautó abroncsoktól a tehergépjármű abroncsokig, melyek magasan automatizált gyártósorokon készülnek. Küldetésünk kiváló minőségű abroncsok tervezése és gyártása.

Aktuális állásajánlatok

Az Apollo Tyres-nek két termelő egysége van Európában:
Magyarországon Gyöngyöshalászon található a gyárunk, direkt összeköttetéssel az M3 autópálya felé.
Hollandiában pedig Enschedében található a gyártó egység.
Ezen kívül vannak irodáink Londonban és Amszterdamban is.
Munkánkat elsősorban a telephelyen végezzük, alkalmanként otthonról. Minden munkakörben ellátunk olyan feladatokat is, ahol nemzetközi munkacsoportokkal kell együtt dolgoznunk.

A kiválasztási folyamatainkat rugalmasan alakítjuk a keresett munkakörhöz és a jelöltek preferenciáihoz igazítva.
Minden munkakör esetén nyitottak vagyunk az online interjúztatásra is. Munkakörnyezetünk egyedi, indusztriális, tervezése és kivitelezése építészeti nívódíjat nyert. Fontosnak tartjuk, hogy a jelentkezőink lássák a jövendő munkahelyüket, de ebben is flexibilisek vagyunk, így akár 100%-ban online kiválasztási folyamat is elképzelhető.
Tudtátok rólunk, hogy a Vredestein személygépjármű abroncsok döntő többségét Magyarországon gyártjuk? Tudtátok, hogy az elsőszerelői piacon a BMW, az Audi és a Volkswagen is tőlünk vásárolja a Vredestein abroncsokat, és ezek mind Gyöngyöshalászon készülnek? Standunknál sok érdekességet megtudhattok rólunk, a technológiáról, és arról, hogy mivel is foglalkozik egy-egy mérnök vagy technikus magasan automatizált gyáregységünkben. No és persze részt vehettek a flinkIt játékban is.

Miért dolgozz nálunk?

Érdekel, hogy milyen ipar 4.0-ban dolgozni? Érdekel, hogy milyen az a munkahely, ahol folyamatosan használhatod a kreativitásodat, folyamatosan fejlesztheted a folyamatokat és bővítheted saját tudástőkédet is? Vonzó számodra, ha a napi munkádat keresztfunkciós csoportokban, multikulturális környezetben végezheted? Ha a válaszod igen, keress fel minket.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket