Auchan Magyarország

STANDSZÁM: B12

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az Auchan Magyarország 1998 óta meghatározó szerepet tölt be a hazai kiskereskedelemben. A vállalat 19 hipermarkettel, 3 szupermarkettel, 2 superstore áruházzal és országosan elérhető online kereskedelemmel várja a vásárlókat, hogy egyedi és felelős kínálatán keresztül magas minőségű, helyi és egészséges termékekkel tegye tudatosabbá a mindennapokat. A fenntartható működésért folytatott harcot számos területre kiterjeszti az áruházlánc, és emellett fogyasztóit is egyre inkább a tudatos vásárlásra ösztönzi. A közel 6,5 ezer alkalmazottat foglalkoztató vállalatot évente több mint 40 millió vásárló látogatja.

Aktuális állásajánlatok

Központunk Budaörsön található, ahol olyan támogató funkciók találhatóak meg, mint a beszerzés, HR, pénzügy vagy IT. A logisztikai folyamatokért az üllői Ellátási-lánc, Logisztika központunk felel. Ezen kívül az ország számos pontján megtalálhatóak hiper- és szupermarketeink.

A jelentkező a vállalat karrier oldalán vagy egyéb külső toborzó oldalakon találkozhat az aktuális álláshirdetésekkel. A beadott pályázat után egy előszűrési folyamat kezdődik meg, amely során egy kötetlen, rövid telefonbeszélgetés alatt ismertetjük a pozíciót, és felmérjük a jelentkező eddigi munkatapasztalatát. Amennyiben az elvárásoknak megfelel a jelentkezés, személyes vagy online interjú keretében folytatódik tovább a kiválasztás, amelyek száma munkakörönként eltérőek lehetnek. Ezután, ha a pályázó nem kerül kiválasztásra, e-mail-ben kap tájékoztatást a folyamat lezárásáról.  Sikeres interjú(k) után ajánlattételre kerül sor, amit - ha a pályázó elfogad -  szerződéskötés követ.
Karrierlehetőségeink mellett egy izgalmas Plinko játékkal várunk, amivel garantáltan ajándékot nyerhetsz. Gyere és tedd próbára a szerencsédet!

Miért dolgozz nálunk?

Bármilyen csapatban is dolgozol, az Auchannál egy befogadó és támogató közösség tagja leszel. A vállalat felépítéséből adódóan biztosítjuk számodra a fejlődési lehetőséget, így számos területen kipróbálhatod magad. Ha fontos Neked, hogy családias hangulatban töltsd el a mindennapjaid, akkor jelentkezz nyitott pozícióinkra.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket