BKV Zrt.

STANDSZÁM: B9

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Társaságunk több mint 9 600 munkavállalónk együttes munkájával Budapest meghatározó közösségi közlekedési szolgáltatója, melynek fenntartásához szüntelenül törekszünk a folyamatos fejlődésre, innovatív működésre. Társaságunk sikereihez elengedhetetlen munkavállalóink elkötelezett munkája.

Amennyiben szívesen csatlakozna a Főváros meghatározó közösségi közlekedési szolgáltatójához, jelentkezzen meghirdetett munkaköreinkbe, vagy amennyiben ott nem talált megfelelőt, kérem, jelentkezzen adatbázisunkba!

Aktuális állásajánlatok

Budapest egész területén, Központ: 1072 Akácfa utca 15.

Autóbusz és Trolibusz Üzemeltetési Igazgatóság esetében:

Cinkota Divízió

Dél-pesti Divízió

Kelenföld Divízió

Trolibusz Divízió

Óbuda Divízió


  1. Jelentkezéseket a https://karrier.bkv.hu/allasajanlatok online felületére történő regisztrációt követően fogadjuk önéletrajz és motivációs levél kíséretében.

  2. A sikeres regisztrációról automatikus válaszlevelet küldünk minden pályázónak.

  3. A pályázatokat az álláshirdetésben felsorolt elvárások alapján a szakterületek szűrik és ők veszik fel a kapcsolatot azon jelöltekkel, akikkel szeretnénk továbblépni a kiválasztási folyamatban.


4. Azon jelölttel/jelöltekkel, aki(k) a kiválasztás (interjúztatás) utolsó körében felvételt nyert(ek), szerződést köt a BKV. Azoknak a pályázóknak, akik részt vettek a kiválasztási folyamatban, de nem rájuk esett a választás, értesítő levelet küldünk az elutasításról.

Miért dolgozz nálunk?

Válaszd a BKV Zrt.-t, mert számos szakterületen, a speciális ágazatból adódóan egyedülálló tapasztalatokat adó munkakörökben, Budapest egész területén kínálunk állásokat. Fővárosi tulajdonú, stabil háttérrel rendelkező nagyvállalatként hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk. Fejlődésedet képzésekkel is támogatjuk. A cafeterián túl ingyenes utazást biztosítunk a BKV járatain számodra, továbbá házastársad, valamint az egy háztartásban élő minden iskolás gyermeked részére. Téged is várunk csapatunkba!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket