BT (British Telecommunications)

STANDSZÁM: A2

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A BT 1999 óta van jelen Magyarországon. A kelet-közép európai régió üzleti tevékenységét a kezdetektől irányító iroda mellett 2007-ben hazánkban hozta létre európai szolgáltató központját (BT ROC Kft.) – egy budapesti és egy debreceni irodával. A BT magyarországi tevékenysége az elmúlt 15 év során mára Magyarország egyik legnagyobb és legkomplexebb szolgáltató központjává, és a BT stratégiai bázisává vált. A központ 20 különböző nyelven nyújt szolgáltatást többek közt ügyfélmenedzsment, üzleti adminisztrációs valamint magas hozzáadott értékű hálózat- és szolgáltatás-tervezés területén a BT leányvállalatai, belső üzleti partnerei, valamint több mint 3000 kormányzati szervezet és multinacionális vállalat számára.

Aktuális állásajánlatok

A BT hibrid munkavégzési modelljének köszönhetően kollégáink akár otthonról, akár Budapest legújabb, legjobb megközelíthetőségű irodájában, a kelenföldi Budapest ONE-ban is dolgozhatnak. Másik irodánk Debrecenben található.

Az állásportálokon, vagy a btcareers.hu oldalon keresztül nyitott pozícióinkra leadott jelentkezésedet követően toborzó kollégáink felveszik veled a kapcsolatot a további lépésekkel kapcsolatban.
Más BSS vállalatok képviselőivel együtt bemutatjuk az üzleti szolgáltatóközpontok világát. Beszélünk majd a karrierlehetőségekről, a munka-magánélet egyensúlyáról, és a vállalataink színes közösségeiről. Gyere, és találd meg a helyed nálunk! Több mint 50 álláslehetőséggel várunk.

Miért dolgozz nálunk?

Aktív belső közösségi élet

Családbarát megközelítés

Folyamatos belső képzések

Előrelépési lehetőségek

Hibrid munkavégzés

Számos munkáltatói, oktatási és családbarát elismerés

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket