Budapest Airport

STANDSZÁM: C1

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Szeretnéd tudni, hogyan üzemeltetjük az ország legnagyobb nemzetközi repülőterét? Kik és hogyan segítik a háttérben vagy az utasforgalomban ennek a hatalmas komplexumnak a gördülékeny működését? Gondolkodtál már azon, vajon milyen állás lehetne éppen neked való a repülőtéren?

Ha a kérdések bármelyike felmerült már benned, akkor látogass el a Budapest Airport standjához,  ahol igyekszünk ezekre - és még sokkal többre is - választ adni.

Csekkolj be a Budapest Airport-hoz mert lehet, hogy épp van egy nyitott pozíciónk számodra!

Aktuális állásajánlatok

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a 18. kerület és Vecsés mentén húzódik.  T1 Terminálon található irodánk könnyen elérhető a 200E busszal Kőbánya-Kispestről, Ferihegy vasútállomás pedig itt áll közvetlenül mellettünk (a Nyugati pályaudvarról és Zuglóból is negyedóránként közlekednek vonatok).  A T2 Terminált autóval a gyorsforgalmi úton vagy az M0-áson keresztül lehet megközelíteni, tömegközlekedéssel pedig a 200E busszal.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiválasztási folyamatunkra, mert nálunk dolgozni nem csak hivatás, de felelősség is, hiszen a repülőtér az ország egyik legkiemeltebb stratégiai létesítménye, számos szigorú, de ésszerű és elengedhetetlen biztonsági előírással. Mindegy, hogy melyik csapatba érkezel, munkáddal a légiközlekedés mindennapjait fogod támogatni. Ezért fontos, hogy azokat a jövendőbeli kollégákat találjuk meg, akik motiváltan látják majd el a feladataikat. Hosszú távra tervezünk veled, így célunk minél jobban megismerni, és igyekszünk, hogy te is alapos képet kapj rólunk, illetve a munkakörről, amit megpályázol.

Miért dolgozz nálunk?

2022-ben elnyertük a brit "Investors in People" kiváló munkáltatóknak járó, arany fokozatú nemzetközi elismerését. A minősítés szerint a BUD munkavállalói büszkék a munkahelyükre, érzik azt, hogy az ő véleményük és ötleteik is számítanak, feladataikat pedig változatosnak és érdekesnek tartják. 

Ha nálunk dolgozol nyitott, nemzetközi munkahelyi légkört, sokszínű és összetartó csapatot találsz, ahol mindannyian elkötelezettek vagyunk a minőség, a fejlődés és a minél jobb utasélmény biztosítása mellett!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket