CLAAS Hungaria Kft.

STANDSZÁM: D21

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A német családi tulajdonban lévő CLAAS Csoport a világ vezető mezőgazdasági gépgyártó vállalatainak egyike, mely több mint 100 éve foglalkozik mezőgazdasági technológiák fejlesztésével és magas színvonalú gépgyártással.

Közel 900 főnek nyújtunk stabil, megbízható, családias hangulatú munkahelyet.

Aktuális állásajánlatok

Vállalatunk stabil, megbízható, családias hangulatú munkahely. Vezetésünk nagy hangsúlyt fektet a dolgozók folyamatos szakmai és személyes fejlődésére, képzésére az élethosszig tartó tanulás, a legújabb technológiai, üzleti és egyéb ismeretek biztosítására.

A dolgozók szabadidejének hasznos eltöltése, a munka utáni regenerálódás, a közös programok szervezése is fontos a cég számára. A sokszínű vállalati sport és kulturális rendezvények hozzájárulnak a kellemes munkahelyi hangulathoz.

A CLAAS Hungária Kft. társadalmi szerepvállalását mutatja a különböző helyi egyesületek, iskolák támogatása, hagyományaik megőrzésének folyamatos segítése. Ennek keretében a cég „jó ügyeket támogat”, például a városban működő óvodákat, iskolákat, városi sport- és szabadidő csapatokat

Online tesztek és személyes interjúk
A CLAAS Hungária Kft. évek óta képviselteti magát a legrangosabb hazai állásbörzéken, ahol megmutatjuk és megismertetjük az érdeklődőkkel a CLAAS Csoport termékeit, a gyártási folyamatokat.

Miért dolgozz nálunk?

Miért érdemes hozzánk jelentkezni?

  • Mert mi elkötelezettek vagyunk

  • Mert mi hisszünk a szaktudás fontosságát.

  • Gyakornokként bevonunk a munkafolyamatokba és valódi tudást lehet szerezni.

  • Mert mi nemzetköziek vagyunk. És azt gondoljuk a hozzánk érkezők is erre vágynak!


Legyél részese csapatunknak!

 

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket