Egis Gyógyszergyár Zrt.

STANDSZÁM: D3

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az Egis Magyarország, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalata. Tevékenységünk a gyógyszeripar összes értékteremtő folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-gyártáson át az értékesítésig. Az Egis a Servier Csoport (franciaországi székhelyű, nonprofit alapítvány által irányított nemzetközi gyógyszeripari vállalat) tagja.

A 2021/2022-es üzleti évben az Egis vállalatcsoport nettó árbevétele mintegy 219 milliárd forint volt. Magyarországon kívül termékeink összesen 62 országban elérhetők.

Aktuális állásajánlatok

Magyarországon összesen 4 darab telephellyel rendelkezünk.

Budapesten három, míg Körmenden egy telephelyen dolgoznak a kollégák.

- Önéletrajzok befogadása

- Jelöltek előszűrése

- Jelöltek többkörös interjúztatása

- Megfelelő jelölt kiválasztása

- Ajánlatadás

 

 
Látogass el az Egis standjára, ahol…

toborzó kollégáink segítenek eligazodni az álláskeresés kérdéseiben;
scrabble játékunkban tesztelheted kémiatudásodat;
megismerkedhetsz a generikus gyógyszerfejlesztés lényegével;
Kisfilmben mutatjuk be kollégáinkat.

Miért dolgozz nálunk?

Az Egis nemzetközi vállalatcsoport. A legnagyobb hazai foglalkoztatók rangsorában idén vállalatunk a 26. helyen állt, munkavállalóink száma meghaladja a 4500-at.

A társaság tevékenysége a gyógyszeripar teljes folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-fejlesztésen, illetve -gyártáson át a hazai és nemzetközi értékesítésig. A hatóanyag-, tabletta- és injekciógyártástól a galenikus (folyékony és félszilárd) készítményekig terjedő termékskála készítményei összesen 61 országban érhetők el saját leányvállalatokon és képviseleteken, valamint partnereken keresztül.

 

Ezek persze fontos dolgok. De nekünk, akik az Egisnél dolgozunk, mégsem ezek jutnak először eszünkbe.

Számunkra az Egis a vonzó szakmai feladatokat, a támogató, összetartó, segítő közösséget, a kiszámítható, biztos munkahelyet jelenti. Azt a vállalatot, ahol – mint az például a 2020-ban elnyert az Év Felelős Foglalkoztatója elismerés és a többször is odaítélt Családbarát Vállalat cím is igazolja – az elvárt, magas színvonalú munka mellett összhangba kerülhet a szakmai és a magánélet, ahol a versenyképes juttatási csomag a munkatársak kikapcsolódását, feltöltődését is támogatja. Ahol nem kell választani karrier és család között. Ahol innovációorientált szellemben, 21. századi körülmények között vihetjük tovább a több mint százéves tradíciókat, és valósíthatjuk meg közös céljainkat.

Nekünk ezt jelenti az Egis.

 

Egis - A cég, ahol az emberek szeretnek dolgozni.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket