EY GDS Hungary

STANDSZÁM: A2

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az EY Global Delivery Services (GDS) szolgáltatási központok növekvő és integrált globális hálózata, amely innovatív, skálázható és testreszabott üzleti szolgáltatásokat nyújt az EY tagvállalatainak. Hálózatunk több, mint 65.000 szakembert foglalkoztat 10 ország (Argentína, Egyesült Királyság, Fülöp-szigetek, India, Kína, Lengyelország, Magyarország, Mexikó, Spanyolország, Srí Lanka) 20 városában. A GDS létfontosságú szerepet játszik az EY növekedési stratégiájában, segítve az EY ügyfeleit abban, hogy agilisak és hatékonyak legyenek, és hogy együtt egy jobb világot építsünk.

Az EY GDS Magyarország munkatársai a piacvezető GDS Tax csapatának tagjai, akik az EY szakembereivel világszerte szorosan együttműködve oldják meg a nemzetközi ügyfelek komplex üzleti és adózási kihívásait a vállalat saját alkalmazásai és hálózatai segítségével.

Aktuális állásajánlatok

Irodánk a XIII. kerületben, a Váci út elején található.

A nyitott álláslehetőségeinkre karrieroldalunkon keresztül tudod leadni a jelentkezésed, melyet a toborzásért felelős kollégával folytatott telefonos beszélgetés követ. Ezután szakmai interjúkra kerül sor, amelynek keretében a szakmai hátteredet és tapasztalatodat szeretnénk jobban megismerni. A folyamatot ajánlattétellel zárjuk.
A Jobverse állásbörzén kollégáink szívesen mesélnek nyitott pozícióinkról és az EY GDS világába is betekintést engednek. Szeptember 28-án 15:45-kor pedig Havasi Zoltán (EY GDS Hungary, Tax Location Leader) osztja meg gondolatait karriertervezés és szakmai- és személyes fejlődés témában adózási területen.

Miért dolgozz nálunk?

Az EY GDS magyarországi irodája az adóügyi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. Kollégáink többnyire direkt, indirekt és vállalati adózással kapcsolatos adótanácsadás, a bérszámfejtés és a külföldi munkaerő alkalmazását érintő szolgáltatások, valamint a transzferárazás és a számviteli szolgáltatások területén dolgoznak. A csapattagok többsége tapasztalt, vezető pozícióban dolgozó szakember, akik integrált szolgáltatásokat nyújtanak az EY Egyesült Államokban és az EMEA-régióban működő nemzetközi ügyfeleinek.

10 ok, amiért érdemes csatlakoznod hozzánk:

  • Jutalmak és elismerés: Az EY GDS átfogó jutalmazási rendszere mindenre kiterjed, a munkatársak fizikai, érzelmi, pénzügyi és szociális jólétét is figyelembe véve.

  • Rugalmasság: Rugalmasságot kínálunk – felelősséggel és bizalommal és biztosítjuk a rugalmas munkavégzéshez szükséges eszközöket és technológiát.

  • Személyes és szakmai fejlődés: Tanulási és fejlesztési programok széles skáláját kínáljuk a sikeresség érdekében, hogy céltudatos, hatékony vezetők lehessenek, olyan gondolkodásmóddal és technológiai készségekkel, amelyekkel kitűnhetnek a többiek közül.

  • Személyre szabott karrier: Karrierfejlesztési programunk lehetővé teszi munkatársaink számára, hogy az üzleti igények, a képzettség és a tapasztalat alapján különböző EY GDS-csapatoknál és helyszíneken kapjanak lehetőséget.

  • Aktív mentorálás: Munkatársaink fejlődésével az egész csapat fejlődik, mentorálási és támogatási kultúránkat a jobb kérdések és a jobb válaszok vezérlik.

  • Átfogó jólléti megközelítés: Anyagi, tárgyi, érzelmi és szociális hozzájárulással lehetővé tesszük munkatársaink és családjaik számára, hogy akár bizonytalanabb időszakokban is sikeresen eligazodjanak, és a legjobbat hozhassák ki magukból.

  • Élvonalbeli technológia: Az EY-nál azért fektetünk a technológiába, hogy minél tartalmasabb munkát végezhessünk.

  • Nemzetközi tapasztalat: A karriered csak az ambícióidon múlik. Olyan tanulási és fejlődési lehetőségeket biztosítunk, amelyekkel munkatársaink földrajzi és iparági határokat átlépve az elemzési, innovációs, gondolkodási és cselekvési képességeiket is fejleszthetik.

  • Sokszínűség, egyenlőség, befogadás: Elkötelezettek vagunk egy olyan környezet kialakítása iránt, ahol a különbözőséget értékelik, méltányosság uralkodik, és mindenki úgy érezheti, hogy tartozik valahova. Képessé tesszük munkatársainkat arra, hogy a hangjukat felhasználva segítsenek másoknak megtalálni a sajátjukat.

  • Vállalati felelősségvállalás: Hisszük, hogy az üzleti élet a társadalmi jót szolgáló erő lehet és kollégáinkkal együtt milliók életére lehetünk hatással.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket