Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft.

STANDSZÁM: B27

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Ford az egyik legnagyobb amerikai székhelyű autóipari munkáltató Magyarországon. Két helyszínen, Budapesten és Szentendrén tevékenykedünk több mint 600 magasan képzett szakemberrel. Csapatunk felel a Ford üzleti megoldásainak stratégiai bevezetéséért és megvalósításáért Európában.

Aktuális állásajánlatok

Székhelyünk Szentendrén található, ahova a kollégáknak céges buszt biztosítunk a Békásmegyeri HÉV állomástól. Frissen felújított budapesti irodánk a XIII. kerületi Váci Greens irodaházban van, M3 metróval könnyen megközelíthető - ingyenes parkolási lehetőséggel pár percre az irodától.

Karrieroldalunkon számos nyitott pozíciót kínálunk pályakezdő fiataloknak vagy a már 3-5 év munkatapasztalattal rendelkező szakembereknek. Amennyiben szakmai bemutatkozásod megfelel elvárásainknak, a területhez tartozó toborzó munkatársunk veszi fel veled a kapcsolatot telefonos interjú céljából és tájékoztat a kiválasztás további menetéről. Legfőbb célunk, hogy Te is megismerd vállalatunkat, értékeinket, biztosítjuk a professzionális és nyitott légkört az interjúk során, bepillantást nyerhetsz a mindennapi feladatokba szakmai tesztjeink alkalmával.
Számtalan lehetőséggel, mosolygós kollégákkal és szakmai vezetőkkel ismerkedhetsz meg, mindezt egy Ford Ranger és egy Mustang Mach-E kíséretében.

Miért dolgozz nálunk?

Családbarát vállalatként, számítunk egymásra, tiszteljük munkatársainkat és törődünk egymással. Hibrid munkamodellt biztosítunk a munka és a magánélet egészséges egyensúlyának fenntartásához. Egész évben változatos programokat kínálunk kisgyermekes kollégáinknak, támogatjuk a céges klubokat, melyek közös érdeklődésű embereket hoznak össze. Arra törekszünk, hogy nyitott, multikulturális és befogadó munkakörnyezetet alakítsunk ki, ahol mindenki lehetőséget kap a fejlődésre és a kívánt eredmények elérésére.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Honlap

Kövess minket