Fulbright EducationUSA

STANDSZÁM: D24

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Tanulj, kutass az Egyesült Államokban Fulbright ösztöndíjjal!

Ismerd meg a Fulbright ösztöndíjak által kínált lehetőségeket, a pályázás menetét, és tudj meg többet arról, milyen vizsgákat és felvételi követelményeket kell teljesíteni az amerikai egyetemi jelentkezéshez. Várjuk a pályázatokat bármilyen tudományterületen és művészeti ágban.

Aktuális állásajánlatok

Hungary joined the Fulbright Program in 1978, after improved relations followed the return of the Coronation Regalia to Hungary by the United States. The Fulbright Commission in Hungary was established in January 1992, after a binational agreement was signed between the governments of Hungary and the United States. The Hungarian-American Fulbright Commission for Educational Exchange has been registered in Hungary as a non-profit public interest educational foundation.

The Fulbright Program is open to all the fields of arts and sciences.

A Fulbright Program világszerte egységes űrlapot használ, melyet online kell kitölteniAz angol nyelven kitöltött pályázatot 2023. május 15-ig kell benyújtani. A pályázati anyagok a következő szempontok alapján kerülnek elbírálásra:

  • szakmai színvonal,

  • munkaterv,

  • az Egyesült Államokban való tartózkodás szükségessége,

  • hosszú távú eredményesség.


Azokat a pályázókat, akik a nemzetközi szakmai bírálóktól kiváló értékelést kapnak, angol nyelvű beszélgetésre hívja meg a Bizottság, mely során a Kuratórium magyar és amerikai tagjai hallgatják meg őket. Az interjúkra várhatóan 2023. június végén – július első felében kerül sor.  Az értékelések alapján a Kuratórium választja ki a jelölteket 2023. szeptember végén, majd pályázatukat végső jóváhagyásra megküldi az Egyesült Államokba a J. William Fulbright Foreign Scholarship Board (FSB) részére.

Minden posztgraduális hallgatói pályázót 2023 októberében értesítünk pályázata eredményéről. Az ösztöndíjak akkor valósulhatnak meg, amikor a jelöltek fogadását az amerikai intézmények visszaigazolták, és a pénzügyi keretek jóváhagyása is megtörtént (ennek várható időpontja 2024 márciusa).
FULBRIGHT ÖSZTÖNDÍJAK az EGYESÜLT ÁLLAMOKBA a 2024-2025 TANÉVRE

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság örömmel hirdeti meg posztgraduális hallgatók, oktatók és kutatók számára a 2024-2025-ös tanévre szóló ösztöndíjait. Fulbright ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik legkésőbb 2023. július 31-ig megszerzett felsőfokú végzettséggel, valamint megfelelő szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és az Egyesült Államokban szeretnének oktatni, kutatni, vagy továbbtanulni. Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet. Pályázati haráridők:

Tanulmányi ösztöndíjak: 2023. május 15.

Oktatói, kutatói ösztöndíjak: 2023.október 16.

További információ:

http://www.fulbright.hu

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket