Gas Power – Part of GE Vernova

STANDSZÁM: D13

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A GE több mint 20 éve, zöldmezős beruházásként építette fel gyárát Veresegyházon, amely mára már a GE vállalat egyik kiemelt, teljesen digitalizált üzeme, az USA-n kívül található legnagyobb GE GAS Power multimodális, stratégiai jelentőségű üzem. Ez a gyár állítja elő és újítja fel az GE ipari gázturbinák különleges ötvözetből készült alkatrészeit és végzi a gáztüzelésű, illetve gázturbinával működtetett kis és közepes erőművek összeszerelését és tesztelését, háztartások ezrei számára biztosítva a megbízható és rugalmas energiaellátás fenntartását és működtetését.
Modern budapesti irodaházunkban főként pénzügyi, ill. vevői megrendelésekkel kapcsolatos területeken tevékenykedő munkatársaink dolgoznak.

A fejlődés és a szerteágazó karrierlehetőség adott a cégünknél, várjuk azokat, akik élni szeretnének vele!

Aktuális állásajánlatok

Veresegyházi gyárunkat 2001-ben építették fel, mely csodálatos zöldövezetben található.

A Váci Greens irodaházban található budapesti irodánk, mely nagyon jól megközelíthető helyen van, és igazán fiatalos, modern környezetet biztosít kollégáink számára.

A tehetséges jelöltekkel első körben a toborzási specialista kollégáink veszik fel telefonon a kapcsolatot, ezt követően kerülhet sor online vagy akár személyes találkozóra, mely egy szakmai interjút jelent, valamint a munkakörnyezettel és kollégákkal való ismerkedést.
Bizonyos pozíciók esetében - ilyenek például a Vezetőutánpótlás programok (OMLP, FMP) - egy egész napos látogatás és assesment center során találkozunk egyszerre több pályázóval is.
Az állásbörzén toborzó kollégáinkkal találkozhatsz, akik tájékoztatnak az aktuális pozíciókról és jelentkezési folyamatról. Emellett olyan munkatársakkal is beszélgethetsz majd a helyszínen, akik olyan területekről érkeznek, ahova jelenleg is keresünk új kollégákat. És még játszani is fogunk! :-)

Miért dolgozz nálunk?

Támogató csapat, kiváló munkakörülmények várják új kollégáinkat mindkét helyszínen. Vállalatunkra jellemző a dinamizmus és a pezsgő üzleti környezet, így azok a kollégák érzik hosszú távon jól magukat nálunk, akik hasonló ritmusban szeretnek dolgozni.
A GE 2014 óta folyamatosan Családbarát vállalat, mely olyan kezdeményezéseknek is köszönhető, mint a kismama parkolóhely, családbarát iroda, kimama nap, kismama mentoring, Women’s Network szervezet, mely sok izgalmas programot szervez a kollégák számára.
Veresegyházon konditerem és futópálya, minőségi ételeket kínáló étterem várja új munkatársainkat, emellett pedig ingyenes céges buszjáratokkal, ill. magas üzemanyag hozzájárulással támogatjuk a munkábajárást. A jó hangulat, az emberséges vezetők, valamint a kiemelkedő munkabiztonság szintén hosszútávon motiváló tényezők.
A Váci Greens irodaház pedig gyönyörű, kényelmes és modern munkakörülményeket biztosít itt dolgozó munkatársaink számára.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket