Infineon Technologies Cegléd Kft.

STANDSZÁM: D10

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az Infineon Technologies innovatív megoldásokat kínál a modern társadalom fő  kihívásaira az energiahatékonyság, a mobilitás és a biztonság területén. Teljesítmény-félvezető megoldásaink hatékonyabbá teszik az energia előállítását, elosztását, továbbítását.  Csökkentik a gépjármûvek, vasúti jármûvek, ipari berendezések, háztartási készülékek energiafelhasználását és környezeti terhelését. Integrált rendszereink gondoskodnak az adatátvitelről, a személyes adatok védelméről, valamint a közlekedés biztonságáról is. Alkalmazásainkkal továbbá támogatjuk az önvezető, hibrid és elektromos
hajtású járművek elterjedését.

Aktuális állásajánlatok

Telephelyünk Cegléden, míg K+F irodánk és fejlesztési laborunk Budapesten található. Emellett világszerte 160 helyszínen van jelen vállalatunk. Telephelyeink és irodáink többnyire Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában találhatók.

Leendő munkatársainkat online vagy személyes interjún, gyakornokainkat pedig assessment center-t követően választjuk ki.
Látogass el az Infineon standjára, ahol az alábbi izgalmas aktivitásokkal várunk:

  • Saját mérnökeink által épített kisrobot és frekvenciaváltó

  • Jelentkezési és helyszíni interjú lehetőség egyes nyitott állásainkra

  • Chips azoknak, akik megéheztek az álláskeresésben

  • Karrierutak és munkakörök bemutatása a Diáksziget színpadán: Tóth Ákos és Sári Judit kollégáink saját karrierútjukon keresztül mutatják be, hogyan lehet valakiből projektvezető, vagy akár beszerzési igazgató

Miért dolgozz nálunk?

Akár gyakornoki vagy diákmunkára, szakdolgozat vagy diploma munka elkészítésére csatlakozol az Infineonhoz, vagy nálunk kezdenéd el a karriered – mindenképpen egy forradalmi csapat része leszel! Szívesen dolgoznál úttörő technológiákon és világszínvonalú termékeken, nemzetközi környezetben? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy többet megtudj az Infineon karrierlehetőségeiről. Jelentkezz még ma, és építsünk együtt egy egyszerűbb, biztonságosabb és zöldebb világot!

 

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket