Információs Hivatal

STANDSZÁM: A25

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Az Információs Hivatal Magyarország szuverenitását és törvényes rendjét, állampolgáraink védelmét szolgáló nemzetbiztonsági szervezet. Küldetésünk, hogy  olyan külföldi eredetű, vagy külföldre vonatkozó bizalmas információkat szerezzünk meg, amelyek más állami szervek eszközrendszerével nem elérhetőek. Az így megszerzett információk elemzését és értékelését követően tájékoztatjuk a politikai döntéshozókat, ezzel támogatva a munkájukat.

Aktuális állásajánlatok

Budapest, II. kerület

Az Információs Hivatalba való felvételi eljárás rendkívül alapos és szerteágazó. Komoly átvilágítást és szűrővizsgálatot követően következhet csak a kinevezés. A felvételi eljárást tájékoztató beszélgetés és esetlegesen további szakmai beszélgetés előzi meg.

 
Kvízjáték

Miért dolgozz nálunk?

Olyan munkát szeretnél, amivel utazhatsz külföldre, de nem kell elszakadnod Magyarországtól? Változatos, izgalmas és kreatív feladatokat végeznél, amikben folyamatosan új helyzetekkel találod szemben magad? Mindig is vonzott egy olyan világ, amelyben titkos módszerekkel teljesíthetsz sikeres akciókat?

Ha eddig igennel feleltél a kérdésekre, és ráadásként még kitűnő kapcsolatteremtési és kommunikációs készséggel is rendelkezel, valamint olykor az elmélyültebb, feldolgozó feladatokban is megtalálod a számításaidat, akkor jelentkezz Hozzánk, mert Téged keresünk!

Az Információs Hivatal legfontosabb értéke, hogy a haza szolgálata iránt elkötelezett, magas szintű szaktudással és nyelvismerettel bíró, a hírszerző életmód kihívásait tudatosan vállaló, összetartó közösséget képező munkatársakkal rendelkezik. Ha szeretnél egy ilyen csapatba dolgozni, csatlakozz Hozzánk!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket