LAVET Kft.

STANDSZÁM: C12

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A LAVET Gyógyszergyártó Kft. magyar tulajdonú állatgyógyszer-fejlesztő és -gyártó vállalkozás, az európai állatgyógyászati piac ismert szereplője.

A társaság székhelye, K+F műhelye és gyártóüzeme Kistarcsán található, ahol a gyártáshoz korszerű berendezések állnak rendelkezésre, a minőségellenőrzést pedig saját laboratóriumban végezzük. A cég két nagy termékcsoportját a gyógyszerek és a takarmánykiegészítők alkotják (porok, granulátumok, tabletták, oldatok, szuszpenziók és emulziók), melyeket haszonállatok és házi kedvencek (társállatok) számára készítünk.

Aktuális állásajánlatok

A társaság székhelye, K+F műhelye és gyártóüzeme a pest-megyei Kistarcsán található, ahol a saját tulajdonban álló korszerű épületkomplexum mintegy 8.500 nm alapterületen biztosít magas színvonalú körülményeket a működéshez.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink a legkorszerűbb gépekkel és körülmények között dolgozhatnak mind az üzemegységeinkben és laboratóriumainkban, mind pedig az épületkomplexum egyéb, gyártást és munkaerő-igényeket kiszolgáló területein.

A kiválasztási folyamat egy interjúval kezdődik, ahol megismerkedhetsz a szakmai vezetéssel és egy HR munkatársunkkal. Amennyiben kérdésünk merül fel a pályázatod kapcsán, a toborzás-kiválasztásért felelős kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot, így a telefonos előszűrésen is már van esélyed egy rövid bemutatkozásra. Második körben (üzemlátogatás, telephely bejárás) megmutatjuk a leendő munkahelyedet, -területedet.

Amennyiben Rád esik a választás, azt egy telefonhívás alkalmával tudatjuk Veled.
Mi is hozzuk magunkkal a nyitott pozícióinkat:

  • meghatalmazott személy (QP) mellé minőségbiztosítási mérnök pozícióba

  • minőségbiztosítási mérnök megfelelőségi (kivizsgálási) csoportunkba

  • karbantartó-villanyszerelő

  • operátor (gyógyszergyártó)

  • fejlesztő analitikus


És készülünk ajándékokkal, nyereményekkel :-)

Miért dolgozz nálunk?

...mert piac-orientáció, naprakész tudás, dinamizmus és kompetencia jellemzik a LAVET stratégiáját, így cégünk immár több, mint 30 éve stabil, megbízható és elismert szereplő az állatgyógyászat piacán.

Munkatársaink velünk hosszútávon tervezhetnek, hiszen a cég legfontosabb tevékenységei közé tartozó fejlesztési munka eredményeinek köszönhetően folyamatosan biztosított a LAVET termékeinek népszerűsége, így hosszútávú terveink megvalósításához folyamatosan biztosítjuk mi is munkavállalóink jól-létéhez, valamint a biztonságos, szakszerű munkavégzéshez a megfelelő körülményeket.

 

Ha eddig nem győztünk volna meg, akkor íme néhány gondolat munkavállalóinktól arról, hogy miért jó nálunk dolgozni:

"Emberségből jeles" _ "Kollégák és a csapat miatt" _ "Képzettségemhez képest megfelelő a bérezésem, a munkakörülmények jók, a munka kellően változatos és általában a munkatársakkal is ki lehet jönni." _ "Megbízható, családbarát munkahely" _ "Tömegközlekedéssel gyorsan be lehet jutni a céghez" _ "Szeretem a munkámat, mert változatos, soha nem unatkozom, bár néha kicsit egyszerre sok a feladat. Jól kijövök a munkatársaimmal, feletteseimmel, társosztályokkal." _ " Mert szeretem a kihívásokat" _ "A jó csapat!" _ "Folyamatosan fejlődő cég, ami hosszútávon biztos munkahelyet ad."

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket