Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

STANDSZÁM: C18

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

2021. február 1-jén megalakult a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, az intézmény fenntartója a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány. Ezzel egyidőben az Egyetemhez csatlakozott a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ 11 kutatóintézete és gazdasági társaságai, valamint a Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság Karcagi Kutatóintézete. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) így nem csupán egy oktatási intézmény, hanem az ágazat tudományos, gyakorlati és innovációs központja.

Aktuális állásajánlatok

A Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem képzései az ország több városában is jelen vannak: Budapest, Gödöllő, Gyöngyös, Kaposvár, Keszthely, Szarvas. Ezen kívül a külhoni régiókban is jelen vagyunk: Beregszász, Révkomárom, Zenta, Csíkszereda, Székelyudvarhely.

Képzésekkel érkezünk, így ezeknek egy részére a felvi.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni, szakirányú továbbképzésekre, illetve felnőttképzésekre a megjelölt webhelyeken keresztül:

https://uni-mate.hu/szakirányú-továbbképzések

https://uni-mate.hu/felnőttképzés
Szakirányú továbbképzésekkel, felnőttképzésekkel, és néhány állásajánlattal várunk az állásbörzén!

Miért dolgozz nálunk?

Zsebelj be egy diplomát vagy egy oklevelet! Minőségi oktatással, színvonalas képzésekkel, zöld campusokkal és jó hangulattal várunk!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket