kecskeméti Mercedes-Benz gyár

STANDSZÁM: A31

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár stabil foglalkoztatást, valamint versenyképes juttatási csomagot és vonzó fejlődési lehetőségeket kínál több mint 4.500 munkavállalója számára. A Mercedes-Benz hosszú távon tervez a magyarországi gyárával, új beruházásai, fejlesztése és bővítése is ezt igazolja. Büszkék vagyunk arra, hogy a Mercedes-Benz gyárat a Randstad 2022-ben Magyarország legvonzóbb autóipari munkáltatójának választotta.

Aktuális állásajánlatok

Munkavégzés helye: Kecskemét, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.


  1. Add le jelentkezésed weboldalunkon keresztül!

  2. Vegyél részt telefonos interjúnkon!

  3. Sikeres telefonos interjú után meghívunk egy szakmai interjúra is.

  4. Értesítünk a pályázat eredményéről.

Tekintsd meg standunkon az első Magyarországon gyártott, tisztán elektromos meghajtású, sorozatgyártásban készülő járművét, az EQB modellt.

 

Miért dolgozz nálunk?

A már megindult gyárbővítéssel és a jövőbeli, új, tisztán elektromos hajtású modellek gyártásával összefüggésben, a kecskeméti Mercedes-Benz gyár 2023-ban nagyszámú új munkavállalóval – többek között mérnökökkel, karbantartókkal, logisztikusokkal, minőségbiztosítási szakemberekkel, HR-es kollégákkal – bővíti csapatát. A vállalat karrieroldalán (mercedesgyarkarrier.hu)  nyomon követhetőek az aktuális nyitott pozíciók.

 

A gyakornoki programunkban részt vevő felsőoktatási hallgatók pedig a legmodernebb eszközökön, gyártásközeli környezetben ismerhetik meg a szakma alapjait és fejleszthetik tudásukat. A hallgatók elismert szakemberektől tanulhatnak, megismerhetik az adott terület rendszerét és folyamatait, valamint a mérnöki területeken dolgozó gyakornokok bepillantást nyerhetnek Magyarország első tisztán elektromos autójának, az EQB-nek sorozatgyártásába is.

A gyártási területeken túl további pozíciókba is várunk gyakornokokat, folyamatosan frissülő álláslehetőségeket biztosítunk egyetemistáknak: logisztikai, minőségbiztosítási, de különböző adminisztratív területeken is: jogi, HR, pénzügy, IT, kommunikációs stb.

A gyakorlatorientált képzés mellett lehetőséget biztosítunk kötelező szakmai gyakorlat teljesítésére és a szakdolgozat, ill. diplomamunka elkészítésére is, amelyben tapasztalt kollégáink szakmai mentorként, külső konzulensként is szívesen részt vesznek.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket