MOL Nyrt.

STANDSZÁM: D5

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A MOL-csoport egy nemzetközi, integrált olaj-, gáz-, petrolkémiai és fogyasztói kiskereskedelmi vállalat, melynek székhelye Budapesten, Magyarországon található. Több mint 30 országban aktív, 24 000 fős dinamikus nemzetközi munkaerővel és több mint 100 éves múlttal. A MOL-csoport három finomítót és két petrolkémiai üzemet üzemeltet integrált ellátási lánc irányítás alatt Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban, valamint közel 2400 benzinkútból álló hálózattal rendelkezik Közép- és Délkelet-Európa 10 országában. A MOL kutatási és kitermelési tevékenységét több mint 85 éves szénhidrogén- és 30 éves CO2 besajtolási tapasztalat támogatja. Jelenleg 8 országban folyik termelési tevékenység, és 9 országban van kutatási eszköz.

A MOL elkötelezett amellett, hogy hagyományos fosszilis tüzelőanyag-alapú tevékenységét alacsony szén-dioxid-kibocsátású, fenntartható üzleti modellré alakítsa, és arra törekszik, hogy 2050-re nettó szén-dioxid-semlegessé váljon, miközben formálja az alacsony szén-dioxid-kibocsátású körforgásos gazdaságot Kelet- és Közép-Európában.

Aktuális állásajánlatok

A karrier oldalunkon megtalálod az összes álláslehetőségünket: https://molgroup.taleo.net/careersection/external/jobsearch.ftl. Miután beadtad a pályázatod, egy HR-es kolléga fog keresni elsősorban telefonon egy rövid beszélgetésre.  Amennyiben Téged is érdekel továbbra is a lehetőség, illetve megfelelsz a feltételeknek is, találkozunk a Campusban egy személyesen interjún!
Mindenre van megoldásod? A nekünk igen! Látogass el a Jobverse állásbörzén a D5-ös standhoz szeptember 27 és 28 között! Segítünk elkészíteni a legmenőbb CV-d, amivel már be is csekkolhatsz egy éles interjúra, a helyszínen!

Miért dolgozz nálunk?

Legyél Te is része a transzformációnak: Alakítsuk együtt a régió jövőjét!


A MOL a folyamatos változás világába invitál, ahol a lineáris utak helyett az állandó kihívások tengerében és dinamikus környezetben fejlődhetsz.

Több éves örökségünk felelősséggel és kötelességtudattal jár azért, hogy vállalati és társadalmi szinten is áttörést érjünk el. Kitartóak vagyunk, soha nem adjuk fel amíg nem találunk megoldást minden felmerülő kihívásra.

Az átalakuláshoz nyitott gondolkozású, víziókkal teli és céltudatos egyéneket keresünk, akik a múlt sikereiből merítve a jövő innovációira fókuszálnak.


Te is megoldásokban gondolkozol ?


Beszélgessünk a D5 standnál!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket