Nemzetbiztonsági Szakszolgálat

STANDSZÁM: B29

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Kik vagyunk mi? Egy olyan titkosszolgálat, amelyik lépést tart a technológia fejlődésével, szerteágazó feladatrendszerrel, bűnüldöző partnereink szeme és füle. Mi felelünk a kibertér biztonságáért, mi vagyunk a szakértők, és hatósági feladatokat is ellátunk.

Aktuális állásajánlatok

Budapesten és vármegyeszékhelyeken.

A felvételi folyamat állomásai sikeres pályázat esetén:

  • szakmai interjú,

  • felvételi előszűrés és tájékoztató előadás,

  • pszichológiai alkalmassági vizsgálat vagy kompetenciavizsgálat,

  • egészségi alkalmassági vizsgálat,

  • nemzetbiztonsági ellenőrzés (a kérdőív a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló 1995. évi CXXV. törvény melléklete, a felvételi eljárás során a kitöltendő kérdőívet biztosítjuk jelentkezőink számára),

  • kinevezés, felvétel a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat állományába.

Miért dolgozz nálunk?

Ha minket választasz, akkor középfokú végzettséggel bruttó 540.000 ft-tól, felsőfokúval bruttó 810.000 ft-tól induló fizetéssel – és természetesen számos egyéb juttatással – fogsz kezdeni egy olyan hivatást, amely folyamatos előrelépést és egyéni fejlődést garantál. Nem leszel bebetonozva egy munkakörbe életed végéig, a szakterületek között van lehetőség az átjárásra.

Biztos és stabil szervezet vagyunk, amelynek feladatára mindenkor szükség lesz, így hosszútávon is tervezheted itt az életed. Nálunk büszke lehetsz arra, amit minden nap véghez tudsz, és véghez fogsz vinni!  Tudjuk, hogy nem könnyű hozzánk bekerülni, de ez a biztosíték, hogy valóban a legjobbak közé fogsz tartozni.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket