NN Biztosító Zrt.

STANDSZÁM: A16

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A mai NN Biztosító 1991-ben jelent meg Magyarországon Nationale-Nederlanden néven. Cégünk volt az első kizárólag életbiztosítást kínáló vállalat hazánkban. 1997-re piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacnak.

Cégünk termékei az életbiztosítások és hosszú távú megtakarítások széles skáláját ölelik fel. Kínálunk kockázati életbiztosítást, amellyel ügyfeleink gondoskodhatnak saját és szeretteik biztonságáról.

Termékeink és szolgáltatásaink az országban bárhol elérhetőek. Mintegy 1300 szerződött partnerünk az érdeklődővel egyeztetett időpontban és helyszínen segít feltérképezni az egyéni igényeket, és megtalálni a megfelelő biztosítási védelmet, pénzügyi megoldást.

Az elmúlt évtizedek során az NN Biztosító sok izgalmas időszakon és változáson ment keresztül, de célunk ugyanaz maradt. Azért vagyunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek pénzügyi biztonságuk megteremtésében.

Ennek érdekében munkánkat három alapvető értékre alapozzuk: odafigyelés, átláthatóság és elkötelezettség. Mindig ezek az értékek határozzák meg tetteinket és mindazt, amiben hiszünk.

Aktuális állásajánlatok

Otthonról dolgozunk időnk nagy részében, de van egy szuper irodánk, sok kollaborációs térrel, étkezővel ahol csapataink rendszeresen találkoznak. Irodánk jól megközelíthető helyen van a 13. kerületben, a Fiastyúk utca 4-8. szám alatt.

Ismerd meg az irodánkat - NN

Látogass el az A16-os standunkra, ahol kollégáink segítenek abban, hogy milyen lehetőségek vannak nálunk ha nálunk kezdenétek a karriereteket. Készülünk apró ajándékkal és ha szerencsés vagy, NN-es ajándéktárgyakat is nyerhetsz.

Miért dolgozz nálunk?

Az a vállalat vagyunk, ahol "Te számítasz". Ami neked számít, az számít nekünk is. A munka fontos része az életünknek, és Te nem csak egy kolléga vagy, ezt jól tudjuk az NN-nél. Hisszük, hogy a különbözőségeink tesznek minket jobbá azzal, hogy új tehetségeket és egyedi nézőpontokat hozunk a cégkultúrába. Tarts velünk és járulj hozzá ahhoz, ami igazán számít.

Nézd meg, kollégáink miért szeretnek itt dolgozni: Miért szeretek az NN Biztosítónál dolgozni? - YouTube

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket