PEC

STANDSZÁM: B33

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A PEC egy nemzetközi technológiai szolgáltató, amely jelen van Európában (Belgium, Magyarország, Németország), az Egyesült Államokban, Kínában és Japánban. Energiatároló rendszerek fejlesztésére és gyártására (Cell, Module and Battery Testing Equipment,  Cell Manufacturing Equipment) szolgáló, valamint készpénz-logisztikai megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Az Energy Storage divízióban dolgozó munkatársaink a jövő megújuló energiaforrásai által termelt energia tárolására szolgáló technológia és eszközök fejlesztésén dolgoznak. Ügyfeleink köre kiterjed a nemzetvédelmi-, űrkutatási-, légi-ipar, valamint az akkumulátor gyártás és fejlesztés, tier 1 autóipari beszállítók és OEM partnerek piacvezető szereplőire.

Aktuális állásajánlatok

Budapest, I.kerület

Tatabánya

Saját kiválasztási folyamat, interjú(k) és online teszt(ek) kombinációja.

Miért dolgozz nálunk?

Tudod hogyan készülnek a hibrid/elektromos járművek akkumulátorai? Mi a PEC-nél tudjuk! Ha a technológia a szenvedélyed, érdeklődsz a robotika, az elektronikai fejlesztés vagy automatizált gyártósorok fejlesztése iránt, szeretnél nemzetközi környezetben, hi-tech megoldásokat használva dolgozni, keress meg bennünket – 25 éve vagyunk jelen Magyarországon.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket