Robert Bosch Kft.

STANDSZÁM: C19

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős cégcsoport lett. Hazánkban a Bosch csoport nyolc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéseként Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója. A 2021-es pénzügyi évben 1711 milliárd forint teljes nettó árbevételt ért el, ebből a magyar piacra való csoporton kívüli értékesítésből származó árbevétele 273 milliárd forint volt. A magyarországi Bosch csoport több mint 17 000 munkatársat foglalkoztat (2021. december 31-én). A 2022-es magyarországi adatok 2023. május 25-től lesznek elérhetők. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

Aktuális állásajánlatok

Keresd ki a Bosch állásajánlatai közül a Neked megfelelőt!


Állásaink listáját naponta frissítjük, így mindig naprakész lehetsz. Hogy megtaláld a Hozzád legjobban illő állást, különböző szűrőket használhatsz, mint például pozíció, ország vagy város, valamint funkcionális terület szerint.


Jelentkezz online


Ha megtaláltad azt a pozíciót, amelyre pályázni szeretnél, töltsd ki személyes online pályázati nyomtatványunkat. Csak egy pár percet vesz igénybe. Ezért azt javasoljuk, hogy készítsd elő önéletrajzod és motivációs leveled. A pályázat maximális mérete 10 MB lehet.

 

Work #LikeABosch – Jelentkezz most


Careers at Bosch Group (smartrecruiters.com)

Miért dolgozz nálunk?

A Bosch gondoskodik: rólad, a vállalatunkról és a környezetünkről.


Váltsuk valóra vízióinkat. A Boschnál kiváló minőségű, lelkesedést kiváltó és az emberek életét gazdagabbá tevő technológiák és szolgáltatások kigondolásával formáljuk a jövőt. Tevékenységi területeink pontosan annyira sokszínűek, mint kiváló Bosch-csapataink a világ minden pontján. Kreativitásuk a kulcs az innovációhoz a hálózatba kötött élet, a mobilitás és az ipar révén. Felelősségünk messze túlmutat az „üzleten”. Függetlenek vagyunk a tőzsdéktől, viszont a Robert Bosch Stiftung céljai határozzák meg tevékenységünket: sikerünk közvetlenül a társadalom, a környezet és a jövő generációinak javát szolgálja. Sziklaszilárd ígéretet tettünk dolgozóinknak: együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget.

Work #LikeABosch.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket