Robert Bosch Kft.

STANDSZÁM: D23

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős cégcsoport lett. Hazánkban a Bosch csoport nyolc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéseként Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója. A magyarországi Bosch csoport több mint 17 000 munkatársat foglalkoztat. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi. Vezető IoT-vállalatként a Bosch innovatív megoldásokat kínál az intelligens otthonokhoz, az ipar 4.0-hoz és a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz. A Bosch fenntartható, biztonságos és izgalmas mobilitási megoldásokat nyújt partnereinek. Szakértelmét a szenzortechnológia, valamint a szoftverek és szolgáltatások területén, továbbá saját IoT-felhőjében hasznosítva kínál ügyfelei számára hálózatba kapcsolt megoldásokat.

Aktuális állásajánlatok

Keresd ki a Bosch állásajánlatai közül a Neked megfelelőt!


Állásaink listáját naponta frissítjük, így mindig naprakész lehetsz. Hogy megtaláld a Hozzád legjobban illő állást, különböző szűrőket használhatsz, mint például pozíció, ország vagy város, valamint funkcionális terület szerint.

Jelentkezz online pár kattintással LinkedIn profiloddal vagy angol önéletrajzoddal

Ha megtaláltad azt a pozíciót, amelyre pályázni szeretnél, töltsd ki online pályázati nyomtatványunkat és már kész is a jelentkezésed. Csak egy pár percet vesz igénybe. A pályázat maximális mérete 10 MB lehet.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most


Careers at Bosch Group (smartrecruiters.com)

Miért dolgozz nálunk?

A Bosch gondoskodik: rólad, a vállalatunkról és a környezetünkről.


Váltsuk valóra vízióinkat. A Boschnál kiváló minőségű, lelkesedést kiváltó és az emberek életét gazdagabbá tevő technológiák és szolgáltatások kigondolásával formáljuk a jövőt. Tevékenységi területeink pontosan annyira sokszínűek, mint kiváló Bosch-csapataink a világ minden pontján. Kreativitásuk a kulcs az innovációhoz a hálózatba kötött élet, a mobilitás és az ipar révén. Felelősségünk messze túlmutat az „üzleten”. Függetlenek vagyunk a tőzsdéktől, viszont a Robert Bosch Stiftung céljai határozzák meg tevékenységünket: sikerünk közvetlenül a társadalom, a környezet és a jövő generációinak javát szolgálja. Sziklaszilárd ígéretet tettünk dolgozóinknak: együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást.

Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most! 

https://www.bosch.hu/karrier/

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket