Sigma Technology

STANDSZÁM: B9

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Sigma Technology Magyarország a svédországi központú Sigma csoport része, amely mérnöki megoldások szállítója piacvezető vállalatok számára a világ több, mint 11 országában.

Alaptevékenységünk középpontjában ügyfeleink projektjeinek szakmai támogatása áll, mely két fő tevékenységre bontható: angol nyelvű műszaki dokumentációk készítésére, melyet Technical Writer kollégáink biztosítanak, illetve IT konzultációra, mely a szoftverfejlesztő és -tesztelő kollégáink feladata.

A technológia nemcsak a munkánk, hanem az életünk része is: ez a hobbink, a szenvedélyünk és a víziónk egy sikeres jövő elérésére. Számunkra nem csupán a növekedés a prioritás: célunk, hogy partnereink minőségi szolgáltatást kapjanak, munkánkat a lehető legmagasabb színvonalon és megbízhatóan teljesítsük.

A Sigma Technology egy olyan vezető technológiai tanácsadó cég, ahol az emberek állnak a középpontban, segítve ügyfeleinket az innovációban, és munkatársainkat a szakmai kiteljesedésben.

“We are Technology”

Aktuális állásajánlatok

Magyarországi központunk Budapest IX. kerületében, egy nagyon jól megközelíthető lokációban, a Boráros tér közelében található. Az iroda a jelenkor igényeinek megfelelően felszerelt, mindez kiegészítve csodálatos dunai panorámával. Igazodva a trendekhez, mi is bevezettük a home office-t, de kollégáink bármikor dolgozhatnak az irodából is.

A kiválasztási folyamatunk alkalmával a hatékonyságot szem előtt tartva törekszünk arra, hogy az interjúztatási folyamat ne haladja meg a 2-3 hetet. Kiválasztási folyamatunk valamennyi lépcsőfoka online formában valósul meg, Teams-en keresztül.

 

Célunk a hosszú távú együttműködés leendő kollégáinkkal, ezért nemcsak a szakmai tudás fontos számunkra, hanem személyiségben is a leginkább csapatba passzoló kollégák megtalálása.

 

 
Gyere és látogasd meg Kollégáinkat az B09-es standnál, ahol minden felmerülő kérdésedre választ kapsz! Szívesen beszélünk a nálunk lévő nyitott pozíciókról, a svéd vállalati kultúráról, juttatási csomagunkról...vagy bármilyen szakmai kérdésedről.

Miért dolgozz nálunk?

A Sigma Technology Magyarország egy svéd munkakultúrával rendelkező vállalat Budapest központjában. Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink egy olyan munkakörnyezetben dolgozhatnak, ami a megbecsülésen alapszik: emberközpontú gondolkodás, diverzitás, transzparens kommunikáció jellemzi cégünket. Ez egy olyan munkahely, ahol lehetőséged lesz szakmai céljaid megvalósítására, miközben egy remek hangulatú csapat tagja vagy.

Gyere standunkhoz, érdeklődj kollégáinknál a részletes információkért, vagy nézz szét az online felületünkön.

#Make a better tomorrow!

 

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket