TOPdesk Magyarország Kft.

STANDSZÁM: C48

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?


A TOPdesknél abban segítjük ügyfeleinket, hogy jobb szolgáltatást nyújthassanak. Hogyan? Egy remek szoftverrel és szakértelemmel. Folyamatosan növekvő cégünknek 11 országban több, mint 800 munkatársa van, akik azon igyekeznek, hogy a szolgáltatásmenedzsmentet egyszerűvé és szórakoztatóvá tegyék. Szeretnéd fejleszteni képességeidet egy informális környezetben? Akkor csatlakozz a TOPdeskhez! Ha jelentkezés előtt szeretnél körbenézni nálunk, látogass el irodánkba. Egy kávé mellett szívesen megválaszoljuk a felmerülő kérdéseidet.
Aktuális állásajánlatok

Irodánk a belváros szívében, a Váci utcában található, címünk: 1056 Budapest, Váci utca 81.Jelentkezel

Miután megkaptuk jelentkezésed, három munkanapon belül értesítünk, hogy behívunk-e interjúra.

Találkozunk

Az első interjún mesélünk neked a TOPdeskről, te pedig mesélsz nekünk magadról. A TOPdesknél minden állásinterjú egy őszinte, kölcsönös megismerkedés. Az első körös interjúkat egy feladat közös megoldásával zárjuk.

Újra találkozunk

Egy sikeres első körös interjú után szervezünk egy második interjút. Még több információt adunk a pozícióról és a szükséges képességekről.

Elküldjük állásajánlatunkat

Mindketten lelkesek vagyunk? Akkor amilyen hamar csak lehet, elküldjük számodra az állásajánlatot.

Üdvözlünk a TOPdesknél!

Az ajánlat kölcsönös elfogadása során megegyezünk az első munkanapod időpontjában is, és megkötjük a szerződést. Készen állsz rá, hogy megkezdődjön karriered a TOPdesknél!

 

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket