ZOLLNER Kft.

STANDSZÁM: B15

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Németországban lévő, zandti székhelyű családi vállalkozás az Electronics Manufacturing Services (EMS) piacvezetője Európában. Az 1965-ben alapított vállalat a folyamatos szervezeti fejlődés következtében globális méretűvé nőtte ki magát: 24 nemzetközi telephellyel és több mintegy  13 000 munkatárssal a világ 15 legnagyobb EMS szolgáltatója közé tartozik.

A vállalat az EMS területén a termékek és szolgáltatások teljes életciklusát lefedi: a fejlesztéstől a vevőszolgálatig – igény szerint egyedi szolgáltatásokkal, vagy akár teljes körű szolgáltatással. Nemzetközi nagyvállalatok partnereként, valamint kis- és középvállalatok számára egyaránt 7 üzletágat átfogó rendszermegoldásokat kínál.

 

Aktuális állásajánlatok

Magyarországon két telephellyel rendelkezünk: Vácott és Szügyön (Nógrád megye).

Vállalatunk 1965 óta nagy figyelmet fordít új munkahelyek létrehozására és megtartására. Két magyarországi telephelyünkön több mint 2800 munkavállaló dolgozik. Ezzel Vácott és vonzáskörzetében  a legnagyobb munkaadónak számítunk.

Azért, hogy dokumentumait a lehető leggyorsabban és legjobban feldolgozhassuk, kérjük, használja internetes pályázati portálunkat. Ezt itt találja: www.zollner.de/hu/karrier/allasboerze/

Minden pályázat beérkezését írásban igazoljuk vissza. Kérjük, adott esetben ellenőrizze a spam-mappáját is.

HR részlegünk minden pályázatot elolvas és ellenőriz. Pozitív elbírálás esetén a pályázót bemutatkozó beszélgetésre hívjuk meg, hogy jobban megismerhessük egymást.

Az alkalmas pályázóknak, akiknek azonban pillanatnyilag nem tudunk megfelelő állást adni, felkínáljuk a lehetőséget, hogy bekerüljenek a pályázókat nyilvántartó adatbázisunkba. Ezután az önéletrajzukat a következő naptári év végéig rendszerünkben tároljuk. Egy Ön számára testre szabott állásajánlat esetén értesítjük Önt.

A pályázói adatbázisunkba való felvételhez az internetes jelentkezési portálunkon, vagy e-mailben járulhat hozzá.

Adatait bizalmasan kezeljük. Ha az adatbázisunkba való felvételhez nem járul hozzá, akkor az Ön adatait a pályázati eljárás lezárása után természetesen töröljük.
Kollegáink a helyszínen várnak:

Szellemi pozíciók:

Lackner Márta

Tel.: +36 27/500-955
Online jelentkezés

 

Fizikai pozíciók:

Virsingerné Köblös Melinda

Tel.: +3627/500-935

Miért dolgozz nálunk?

Egy családi irányítású vállalkozás változatos feladatai és sokoldalú karrierlehetőségei várnak  nálunk! Legyél Te is ennek a családnak a része!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket