Állások gazdasági területen, innovatív cégek, lehengerlő élmények a JOBVERSE Állásbörzén!

2024. február 28. (szerda) 10-19 óra
2024. február 29. (csütörtök) 10-17 óra

BOK “A” Rendezvénycsarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

A kiállítóink 69,44%-a keres pénzügyest, kontrollert, könyvelőt vagy logisztikust

Te is a fent említett területek valamelyikén szeretnél elhelyezkedni? Közgazdászként keresed a számodra ideális karrierlehetőséget? Szívesen hallanál többet a gazdasági állásokról? Térképezd fel a piacot, és pörgesd fel a karriered! Ráadásul a változatos állások mellett elképesztő élménykínálattal várunk! Mindezt egy helyen, egy időben a JOBVERSE-en!

Kiemelt munkaadóink

Robert Bosch Kft.
Budapest Airport
Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.
MBH Bank Nyrt.
Mercedes-Benz Gyár Kecskemét
MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

ÚJDONSÁG!
PositionPark - Csöppenj bele a munka világába

Most itt a lehetőség, hogy bepillantást nyerhess néhány kiállítónk pozícióiba interaktív munkaállomásaikon keresztül. Ha bizonytalan vagy, hogy milyen állás illene hozzád, vagy szimplán kipróbálnád magad egy teljesen új területen, akkor vár a PositionPark!

Cégek, akik téged keresnek

Tapasztalt pénzügyesekre, kontrollerekre, könyvelőre és logisztikusre folyamatosan nagy szüksége van a cégeknek, de a kezdők is válogathatnak a lehetőségek közül. Nézd meg, kik azok, akik már biztosan keresnek mérnököket! FONTOS! A lista folyamatosan bővül még!

ÚJDONSÁG!
Turbo Selection - Helyszíni interjúk a JOBVERSE-en

A rendezvényen egy csippantással leadhatod az önéletrajzod és jelentkezhetsz a szimpatikus pozíciókra. Most azonban emeltünk a téten, és immár az első állásinterjút is lebonyolíthatod a kiállítóink egy részénél! Irány a gyorsítósáv! Nézd meg melyik cégek vesznek részt a TurboSelection-ben és regisztrálj a JOBVERSE Állásbörzére!

Ezekért a programokért megéri felkelni a képernyő elől

Ha összekötnéd a kellemeset a hasznossal, ne hagyd ki tudományos-fantasztikus élménykínálatunkat se!

TITKOK HÁZA
A modern természettudomány új eredményei és régi vívmányai

A körülöttünk lévő világ megismerése, a jelenségek megértése életre szóló program. De a Titkok Háza Tudományos Élményközpont azért van itt, hogy egy kis szórakozást és jó hangulatot csempésszen ebbe a küldetésbe MINDEN korosztály számára. Ismerd meg velük a modern természettudomány új eredményeit, régi törvényszerűségeit, a tudományos- és technikai vívmányok hatását mindennapi életünkre!

UTAZÓ PLANETÁRIUM
A JOBVERSE Állásbörzén a csillagok között landolhatsz!

Sétálhatsz a Tejúton, megkeresheted a kedvenc csillagképedet, vagy csak kikapcsolódhatsz, és elrepülhetsz a galaxis egy másik pontjára. Az Utazó Planetárium előadása bevezet az űr és az univerzum rejtelmeibe, emellett kalandozhatsz a naprendszerben, átélheted a Holdra szállást, és megismerheted a bolygók titkait.

Ezeket az élményeket hozza el Neked a JOBVERSE Állásbörzére az Utazó Planetárium, teljesen ingyen.

Vadászd le a pontokat, és szerezd meg a nyereményeket!

Nem tudunk szerénykedni a JOBVERSE GO by Flinkit! játékunk kapcsán, ugyanis elképesztő verseny zajlott a tavaszi résztvevők között.  Idén tavasszal szállj be a versenybe Te is, és nyerj!

3 db Skullcandy Rail True Wireless

És, ha ez nem lenne elég csábító...

Az első 150 játékos, aki eléri a minimum pontot, átvehette a garantált nyereményt kap! Csekkold, milyen nyeremények üthetik a markod!

Kell ennél több érv, hogy ott a helyed a JOBVERSE-en? 😉