A tudatos női karrierépítés fortélyai
a JOBVERSE Állásbörzén!

2024. február 28. (szerda) 10-19 óra
2024. február 29. (csütörtök) 10-17 óra

BOK “A” Rendezvénycsarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

A tudatos női karrierépítés fortélyai
a JOBVERSE Állásbörzén!

2024. február 28. (szerda) 10-19 óra 2024. február 29. (csütörtök) 10-17 óra

BOK “A” Rendezvénycsarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

A nők helyzetét a számtalan rájuk háruló feladat – háztartás, gyermekvállalás, tanulás, munka, karrier, sokszor mindez akár egyszerre – bonyolíthatja. Mindemellett a nőknek – mindenkinek, de a nőknek talán még inkább – meg kell tanulniuk az önmenedzselés fortélyait a sikeres karrierút érdekében, otthonosan kell mozogniuk a munkajog világában, és össze kell egyeztetniük a munkát és a magánéletet. Ebben segít a JOBVERSE Állásbörze.

Ott a helyed a JOBVERSE Állásbörzén, ha:

  • heti 4-6 órás állást keresel;
  • heti 3-4, vagy akár 5 napos (full) home office munkát keresel;
  • felmérnéd az előtted álló (nem csak karrier) lehetőségeket;
  • beszélgetnél olyan tanácsadókkal, akik segítenek a karrieredben;
  • szeretnél egy jó CV fotót;
  • felmérnéd egészségügyi állapotod;
  • hasznos és izgalmas előadásokat hallgatnál meg;
  • egy igazi élményre vágysz;

mindezt INGYEN, egy helyen.

Ne maradj le róla, regisztrálj be most!

Kiemelt munkaadóink

Robert Bosch Kft.
Budapest Airport
Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.
MBH Bank Nyrt.
Mercedes-Benz Gyár Kecskemét
MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Akikkel már biztosan találkozhatsz február 28-29-én:
(A lista folyamatosan bővül!)

CÉGEK, AKIK TÉGED KERESNEK​

A JOBVERSE Állásbörze kiállítóinak egy részénél részmunkaidős állások, illetve akár 3-5 nap home office lehetőség is elérhető. Keresd az ezeket jelölő ikonokat a cégek standtábláin, és találj rá az aktuális élethelyzetednek leginkább megfelelő munkára!
A céglista hamarosan a honlapunkon is elérhető lesz.

Jelmagyarázat:

Heti 20 órás részmunkaidős nyitott pozíciók vannak a vállalatnál

Heti 30 órás részmunkaidős nyitott pozíciók vannak a vállalatnál

Heti 1-2 nap home office lehetőség

Heti 3-4 nap home office lehetőség

Teljes távmunkára (100% home office) van lehetőség

TurboSelection: Első körös interjúk a helyszínen

A30

Sigma Technology
bővebben

A34

TESCO Business Services
bővebben

C48

TOPdesk Magyarország Kft.
bővebben

D20

Transcom Hungary Kft.

D28

Trenkwalder és ETISZ

az álláskeresés mellett programokkal is készülünk nekED

BT Karrierszínpadán mindkét nap változatos témákkal, jobbnál-jobb előadásokkal várunk! Végig vezetünk az álláskeresés és a kiválasztási folyamat állomásain, hogy gördülékenyen vedd az akadályokat, legyen szó önéletrajzírásról, állásinterjúról, bértárgyalásról, önismeretről, próbaidőről vagy akár időmenedzsmentről.

KARRIERÚT AZ ÖNISMERETEN ÁT​ ​

Időpont: 2024. február 28. 11:40 - 12:15

Füzes-Szabó Adrienn​
Senior HR Country Manager, BT ROC

Kislányként királylány akartam lenni, később színésznő és rendező. HR-es “véletlenül” lettem, a trénerképzőt azonban már tudatosan kezdtem el. A pályám elején nem tudtam pontosan, mit is szeretnék, miben vagyok jó, és mi lehet egyáltalán a karrierutam? De hogy mi segített abban, hogy a recruiterből HR vezető lettem? A válasz egyszerűnek tűnik, az önismeret. Manapság divat ezzel foglalkozni. De vajon tudjuk mit is jelent a valódi önismeret, és hogyan tudjunk leginkább a saját fejlődésünkre, saját utunk/karrierutunk megtalálására a legjobban használni? Erről beszélgetünk most Posfai Tündével.

A TUDATOS JELENLÉT GYAKORLATI ELŐNYEI - MINDFULNESS A MUNKAHELYI KIHÍVÁSOKRA ​

Időpont: 2024. február 28. 16:00 - 16:35

Csontos Timi
Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach

Tekints be a tudatos jelenlét és a meditáció világába, és ismerd meg a mindfulness gyakorlati előnyeit a munkában – az interjútól kezdve, a munkahelyi kihívásokon át a hatékonyság növeléséig, még a legstresszesebb pillanatokban is. Ha érdekel a mindfulness vagy a meditáció, de bizonytalan vagy, hogyan kezdj hozzá vagy éppen mire használd, ez az előadás neked szól.

HOGYAN ÉRD EL, HOGY AZÉRT DOLGOZHASS, AMIBEN HISZEL?​

Időpont: 2024. február 29. 14:10 - 14:45

Csobay Krisztina, Koller Andrea ​
Elnök és társelnök, Zöldövezet Társulás

2007-ben egy erkélyen állva beszéltük meg, hogy egyszer csinálunk egy közös vállalkozást. 10 év és megannyi tapasztalás (munkanélküliség, munkahelyi viták, önkénteskedés, külföldön töltött hónapok) kellett ahhoz, hogy megtaláljuk a közös utat és a missziót. Ma egy meghatározó környezetvédelmi civil szervezet vezetői vagyunk, őszintén sosem gondoltuk volna, hogy ezek leszünk.

A fent említetteken kívül még rengeteg izgalmas előadással várunk, a teljes lisáért látogassa el a BT Karrierszínpad oldalára.

Előadóink szakértelme és az előadások témái mind-mind a segítségedre lesznek a sikeres karrierutad felépítésében. Ne maradj le egyikről sem!

Mi vár még rád az előadásokon túl?

Sminktanácsadás

Egy állásinterjún nagyon fontos a jó megjelenés, hiszen az magabiztosságot is ad, amivel könnyebben tehetünk jó benyomást jövőbeli megbízónkra. A JOBVERSE Állásbörzén tippeket és hasznos tanácsokat kapsz az álláskereséshez illő sminkelés szabályairól.

Profi CV fotózás

Egy jól elkapott fotó rengeteget dob az önéletrajzodon. A JOBVERSE Állásbörzén profi fotós készít rólad portréképet, hogy színvonalas anyaggal pályázhass az álommunkára.

TIPP: Érkezz elegánsan, az üzleti megjelenés nagyobb bizalmat ébreszt.

Hogyan vehetsz részt CV fotózáson?

  1. Regisztrálj már most a JOBVERSE Állásbörzére! (Ha korábban regisztráltál, akkor, lépj be , jelöld, hogy ott leszel a február 28-29-ei állásbörzén, és nézd át/ frissítsd adataidat, ha szükséges!)
  2. Ezt követően pedig nincs más dolgod, mint az alábbi “Időpontot foglalok” gombra kattintani, kiválasztani a CV fotózást és a számodra megfelelő időpontot.

Egészségsziget

A JOBVERSE Állásbörze Egészségszigetén ingyenes komplex szűrésen vehetsz részt, ahol a részletes állapotfelmérés mellett az egészséges életmódhoz is személyre szabott tanácsokat kaphatsz a Szent János Centrumkórház szakértőitől. Dietetikus, belgyógyász és pszichológus kollégák is közreműködnek a helyszínen, akik a mérések után egyéni tanácsadással várnak.

Tanácsadó Műhely

Jól jönne néhány személyre szabott tipp a sikeres elhelyezkedéshez? A JOBVERSE Állásbörze két napján számos hasznos témában fordulhatsz szakértőkhöz segítségért. Állásinterjú, bértárgyalás, önéletrajzírás, karriertervezés, önismeret, ez mind-mind olyan téma, ami a sikeres pályaválasztásodhoz elengedhetetlen.

ÚJDONSÁG A tavaszi állásbörzén!

PositionPark - Csöppenj bele a munka világába

Most itt a lehetőség, hogy bepillantást nyerhess néhány kiállítónk pozícióiba interaktív munkaállomásaikon keresztül. Ha bizonytalan vagy, hogy milyen állás illene hozzád, vagy szimplán kipróbálnád magad egy teljesen új területen, akkor vár a PositionPark!

Turbo Selection - Helyszíni interjúk a JOBVERSE-en

A rendezvényen egy csippantással leadhatod az önéletrajzod és jelentkezhetsz a szimpatikus pozíciókra. Most azonban emeltünk a téten, és immár az első állásinterjút is lebonyolíthatod a kiállítóink egy részénél! Irány a gyorsítósáv!

Hozd ki magadból a maximumot, mi segítünk!

Találd meg a hozzád illő munkát a JOBVERSE Állásbörzén február 28-29-én a BOK „A” rendezvénycsarnokban.

Legyen ez a TE időd! – Ennek megélésére mi mindent meg is teszünk ebben a két napban. Szeretnénk, ha úgy éreznéd: Ott vagy, ahol épp lenned kell. Egy hely, ahol a karrier és a női erő megfér egymás mellett.

Szeretnék ott lenni, regisztrálok!