A RENDEZVÉNY SZERVEZŐJE:

A Frissdiplomás Kft. stabil és kiszámítható működését a dun&bradstreet nemzetközi elemző szervezet 2020. szeptemberében megkapott legmagasabb, AAA minősítése után 2021. júniusában a HVG és a Céginformáció.hu is elismerte, így Arany kategóriájú „Ajánlott cég” minősítést kapott a követelményrendszerük alapján! Ilyen minősítésekkel Magyarországon csupán a cégek néhány ezreléke rendelkezik, és azt jelzi, hogy a Frissdiplomás Kft.-vel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A minősítés számunkra különös jelentőséggel bír, hiszen azt bizonyítja, hogy a COVID-válság által különösen sújtott iparágban is lehet stabilan, eredményesen működni, és az ügyfeleink megváltozott igényeit szolgáló hatékony megoldásokkal válaszoltunk a kihívásokra.

A Frissdiplomás Kft. a precizitásáról, magas szintű ügyfél-kiszolgálásáról és innovatív megoldásairól ismert csapat, akiknek elsődleges célja, hogy egyszerre tegyék élménytelibbé és egyszerűbbé az elhelyezkedés, a karrierépítés folyamatát. Az egyetemistáknak és pályakezdőknek szóló karrierportáljuk, a frissdiplomas.hu mellett fennállásuk másfél évtizede alatt száznál is több toborzási eseményt szerveztek a néhány tíz fős gyárlátogatásoktól a több mint 10 000 fős országos állásbörzékig. Tevékenységük legújabb eleme a JOBVERSE Állásbörze.

A RENDEZVÉNY FŐSZPONZORA:

Profession.hu Magyarország leglátogatottabb tematikus állásportálja(1), melynek küldetése, hogy összekösse a munkaadókat az álláskeresőkkel innovatív eszközök segítségével, a lehető legtöbb minőségi információ biztosításával, mindezt pedig kiváló ügyfélélmény garantálásával. 2023. negyedik negyedévére több, mint 1,4 millió munkakereső regisztrált a Profession.hu saját adatbázisába.(2)

Népszerűségének köszönhetően a Profession.hu állásportálján több, mint 16.000 álláshirdetés érhető el, több, mint 4.500 munkaadótól.(2)

„Több részlet, jobb döntés.”

[1] Similarweb oldal látogatottsági adatok alapján a Profession.hu a leglátogatottabb tematikus állásportál Magyarországon 2023. 4. negyedévében mért adat szerint. [2] Profession saját adatok (2023. Q4)

2024. február 28. (szerda) 10-19 óra
2024. február 29. (csütörtök) 10-17 óra
BOK “A” Rendezvénycsarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉS AJÁNLATKÉRÉSÉRT FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Ha szeretnél látogatóként, álláskeresőként részt venni a JOBVERSE Állásbörzén, akkor kattints ide a regisztrációhoz!
Szervező: Frissdiplomás Kft.​
Álláskeresői kérdések
hello@jobverse.hu
Marketing, sajtókapcsolat​
Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea
bogardi.andrea@frissdiplomas.hu
Ügyfélkapcsolat
Építés, lebonyolítás

A rendezvény főszervezője:

2024. október 2. (szerda) 10-19 óra

2024. október 3. (csütörtök) 10-17 óra

BOK "A" Csarnok

(Budapest, Dózsa György út 1 .)

Jobverse.hu @ All right reserved.